'En Epi-hva?' Få din partner clued opp og klar for fødsel

Hvis du er bekymret for hvordan han skal håndtere å se deg i arbeid, kan noen forberedelsestrinn definitivt hjelpe deg begge.

Enten du viser din partner som går ut på ordet "dilatert" eller blir 007 rolig mens han puter din panne, er det fortsatt mange skritt du, og han kan ta for å få ham klar for den store dagen. Og du vil begge ha nytte - vi lover. Så få vennen sin på hurtigvalg og begynn å legge til din Amazon-kurv. Her er vårt beste råd ...

Hva han forventer

Prøv å ikke anta at du vet hva som går gjennom hodet hans. I stedet, ta en prat om hvordan han forestiller fødsel og eventuelle bekymringer han har. På den måten kan du fjerne eller jobbe gjennom spesielle bekymringer han har, og tenk på løsninger, sier Kicki Hansard fra Doula UK.

Du kan også advare ham om at du kanskje vil ha å gni ryggen et øyeblikk og ikke i nærheten av deg neste - det er normalt og ikke en grave på ham.

Få ham til å gjøre sin undersøkelse

Å se noen du elsker, gå gjennom en tøff opplevelse kan være vanskelig, men hvis han vet hva du kan forvente under arbeidskraft, vil han føle deg trygg og vite hvordan du kan hjelpe deg best på ulike tidspunkter.

"Få en bok, kjøp en pappespesifikke barnevennlige DVD eller foreslå at han har en prat med en pappaevenn som du stoler på å informere, men berolige ham," sier Kicki.

Lag en handlingsplan for ham

Snakk om bestemte ting han kan gjøre for å hjelpe

Snakk om bestemte ting han kan gjøre, så han føler seg ikke som en reservedel, og sørg for at han er komfortabel med forslag.

Dette kan være alt fra å kontrollere fødselsspillelisten på iPod for å kutte babyens navlestreng og avsløre kjønn. 'Be også om å være der mens du skriver din fødselsplan slik at han kan formidle dine ønsker hvis du ikke kan på noe tidspunkt, sier Kicki.

Pak posen sammen

Du er i en sammentrekning, og plutselig hører du, "Beklager kjærlighet, hvor er det leppebalsam du ville ha?" Ikke ideell. «Pakk sykehusposen sammen og lag en for ham også,» sier Kicki. «Han vil ha alt han trenger og vet også hvor ting er når du vil ha dem. '

Vurder ekstra støtte

Hvis han virkelig sliter eller panikk, snakk om å ansette en doula eller bringe en annen fødselspartner med deg. 'En annen person gir deg både litt ekstra støtte og betyr at du er mindre stresset og bekymret for hvordan han klarer seg,' sier Kicki.

Tross alt, hvis det noen gang var en anledning for deg å prioritere hvordan du er komme på ...

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar