Amerikansk fotballstjerne Andrew Lucks strålende 5K

Hva er ditt mest imponerende personlige beste?

Dette er pinlig, men jeg løp en 5 km i år for første gang i mitt liv. Jeg disdain bare langdistanse løping, men det var mye moro og bare utfordrende nok. Det var sannsynligvis den lengste rette avstanden jeg har kjørt i en linje, noensinne, og jeg var veldig stolt av meg selv for å avslutte, noe som er litt av en vits.

Shouting i treningsstudioet - irriterende eller viktig?

Er det akseptabelt å rope på treningsstudioet? Det avhenger av hvilket treningsstudio. Jeg tror at hvis du er alene og du roper på et offentlig treningsstudio, så kan det være litt rart, men når du er med vennene dine, så er det kanskje bra. Hva roper jeg? Jeg sannsynligvis ikke roper noe, jeg er ikke mye av en shouter ...

Hvilken unnskyldning for ikke å gå på treningsstudio / trening, skammer du mest?

Vanligvis er det bare at jeg er sliten, vet du? Selv om jeg trener hver dag og jeg faktisk liker det - det er morsomt. Det er en av disse tingene - du tar en pause etter sesongen, og du lar kroppen hvile og så når du begynner å trene igjen, det stinker og det er tøft i begynnelsen, men etter et par uker begynner du å føle deg bra. Du vil bare trene mer og mer, og det føder seg, på en måte.

Er det et treningsutstyr du ikke kan leve uten?

Definitivt min skumrulle. Eller noe å bruke for å bare rulle ut, jeg er en stor fan av noe sånt.

Hva er den mest ekstreme tingen du har gjort i navnet på god helse eller fitness?

Ekstrem? Det er et godt spørsmål. Jeg drikker peppermyntte hver kveld før jeg går i seng, men jeg vet ikke om det er ekstremt. Jeg tar en 20-minutters lur hver dag etter lunsj, kanskje det er den mest ekstreme saken? Men det er bare en del av min rutine, det er faktisk flott. Det er aldri lenger enn 20 minutter, men ellers blir du for trøtt.

Har du noen gang trukket en muskel i mindre enn heroiske forhold?

Absolutt, selv bøyer du over for å plukke opp ting. Så ja, svaret er ja ...

Har du noen gang kjøpt et treningsutstyr, men aldri brukt det?

Nei, jeg kjøper ikke mange treningsrelaterte ting, så vanligvis hvis jeg kjøper noe, er det med god grunn. Selv om jeg fikk noen Nike medisin baller, og jeg bruker dem ikke ofte - jeg bruker dem bare til å rulle ut, i stedet for å trenge med dem.

Hva er den lengste du har gått uten alkohol i god helse?

Jeg vet ikke egentlig - jeg drikker ikke så mye alkohol, så jeg teller ikke nødvendigvis med det, eller uten det.

Har du noen gang falt av tredemølle?

Nei, men jeg har en fotball som sitter fast under en. Noen hadde gått opp til den, slått den på og gikk bort mens jeg sparket en ball rundt treningsrommet, og på en eller annen måte kom det under maskinen. Hele greien gikk bare CRASH - det var dårlig ...

Hva er den verste typen treningsøkt?

Ærlig talt går jeg ikke så mye til det offentlige treningsstudioet, fordi vi har vårt eget vektrom og fasiliteter. Men ikke rydde opp svetten etter at du har vært på en maskin er definitivt en stor faux pas. Jeg vil få et ord med noen av lagkameratene mine hvis det skjer, absolutt!

Hva synes du om "bendag"?

Det er flott. Det er den viktigste dagen. Fire dager i uken gjør vi bena.

Hvordan forbereder du deg på den største av store treff?

Å komme hit er en stor del av fotball, og så må en stor del av treningen sørge for at jeg er sterk nok og fleksibel nok til å motstå de treffene. Likevel har jeg hatt noen dårlige skader i karrieren min - jeg slo meg nyren opp i fjor og endte opp med å savne noen spill, det var sannsynligvis det verste.

Andrew Lucks Indianapolis Colts tar på Jacksonville Jaguars denne søndagen på Wembley Stadium i det første International Series Game of 2016. Se live fra 2:00 på BBC2.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar