Amanda Holden sier "Morhood har forandret meg"

Innhold

Storbritannias Got Got Talent-stjerne og Text Santa-presentatør deler hemmelighetene til sin familie, julen med døtre Lexie, 9, Hollie, 3, og ektemannen Chris Hughes ... og sjokkerende avslører at hun allerede er ferdig med sin pre-jul prep!

Se Amanda bak-scenen video

Mine døtre er det beste av venner, som er hjertesnakket søtt. De feirer sine fødselsdager tre dager fra hverandre og blir fire og 10 i januar. Hver helg spiller de spill sammen og Lexie gir Holly makeovers: hun har om lag fire antrekk endringer om dagen! De har massevis av dressing-up klær og ni ganger ut av ti de kommer ned i bærevesker som er reinvented som kjoler eller noe. For øyeblikket er Lexie en absolutt drømmesøster. Da hun blir eldre, er jeg sikker på at det kan endres, men for nå tror Hollie hennes verden.

Hun forvandler til og med gaffel til folk og utgjør et spill.

Hollie er så fantasifull og finner spill i alt. Hun forvandler til og med gaffel til folk og utgjør et spill. Hun er veldig glad å spille alene og elsker det når jeg leker med henne. Denne uken kommer hun til å være Mary i hennes Nativity play på barnehagen, og jeg er så spent på å se den.

Hun er kanskje ikke fire, men Hollie er et selvsikker barn, og jeg tror det kommer fra å ha en eldre søster. Lexie var sjenert da hun var Hollies alder - og fortsatt er i en grad, men hennes selvtillit bygger seg når hun vokser opp. Å ha Lexie rundt for å veilede og hjelpe henne gjorde Hollie beskyttet og det gjorde henne selvsikkerere.

Mine favoritt øyeblikk med dem er badetid og historietid, og vi ler mye sammen. Jeg liker måltider fordi vi prøver å ikke ha telly på, slik at vi kan snakke som en familie og hente på dagen. Selv i bilen, er det morsomt å prøve å presse informasjon ut av dem om barnehage og skole. Noen ganger når de må fokusere på bare oss og chatte, er disse tider den mest verdifulle.

Morskapet har forandret meg. Det viste seg å være alt jeg trodde det ville vært og mer

Morskapet har forandret meg. Det viste seg å være alt jeg trodde det ville vært og mer. Det åpner deg som en person, fordi du er mer sårbar. Så mye som jeg liker å tro at jeg var empatisk overfor verdens problemer før jeg hadde barn, er jeg mer enn noensinne nå klar over at dette er verden barna mine bor i. I dag tror jeg aldri 'åh det skjer i en annen land, det er ingenting å gjøre med oss ​​': Jeg har mer forståelse og empati fordi jeg er en mor.

Jeg er ferdig med å organisere til jul allerede! Jeg er ferdig!

Jeg er ferdig med å organisere til jul allerede! Jeg er ferdig! Julekort er lagt ut, gaver er kjøpt og treet er oppe. Jentene skriver brev til Santa denne uken. Vi har en falsk jul med familien min tidlig i år fordi på dagen selv skal vi spise middag på en restaurant med venner, så jeg trenger ikke å lage mat. Vanligvis forbereder jeg en massiv middag, men jeg er veldig opptatt i oppveksten til jul, så jeg ville virkelig bare nyte tiden med barna på dagen og ikke stresse ut som normalt!

Hvert enkelt medlem av familien, inkludert katten, har julepynt

Hvert enkelt medlem av familien, inkludert katten, har julepynt. Vi har mange familietradisjoner. Vi legger glitter på plenen slik at reinene kan se hvor de skal lande og hvilket hus har magi i den. Vi gjør alle de tradisjonelle tingene, men for meg er det hele oppbyggingen til jul som betyr noe. Jeg liker det når radiostasjonene begynner å spille festlige sanger, og jeg elsker julannonsene fra alle de store navnene. Juledag kan ofte være litt flop, så oppbyggingen er den beste tingen om det!

Det nye året betyr mer Storbritannias Got Talent for meg. Auditionene rundt om i landet starter igjen i midten av januar. Vi er på vei i omtrent en måned, men vi kommer frem og tilbake slik at jeg kan se familien og være hjemme. Jeg er aldri borte fra barna i mer enn 48 timer. Neste år er showets 10 års jubileum, og jeg har vært med det fra starten, så vi får noen overraskelser og feiringer i butikken. Jeg er så takknemlig for å ha en så fin jobb: Jeg ler hele dagen med tre flotte mennesker (dommere Simon Cowell, David Walliams og Alesha Dixon), i stort hår og sminke og en vakker kjole. Det har vært himmelen på en pinne i ti år! Og det er så hyggelig å ha noe gøy å se frem til når du føler deg flatt etter julen.

Amanda Holdens nummer én til stede for sine barn denne julen er Pebli Town, en førskole leke som samhandler med en tavle for å få leketøyet til liv. Besøk ToysAlive.com for å finne ut mer.

Se Amanda bak scenene nedenfor:

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar