Tekst jeg for mye? 11 tegn hun synes du er en clingy tekster

Innholdsfortegnelse:

Tekst jeg for mye? 11 tegn hun synes du er en clingy tekster
Tekst jeg for mye? 11 tegn hun synes du er en clingy tekster
Anonim

Hvis du spør, smiler jeg for mye, gir jenta din sannsynligvis en vibe. Så, av og du får det virkelige svaret.

Det var en tid i den ikke så fjerne fortiden * i hvert fall for noen av oss *, der det ikke var noe slikt som teksting. Jeg vet, ikke sant? Jeg tror verden var sannsynligvis en mye snill, godt satt sammen, og sosialt sted uten mobiltelefoner … men jeg graver. Hvis du spør, tekst jeg for mye, så vet du allerede sannsynligvis svaret.

Det er regler for omtrent alt, tusenårsdagen. Så mange at det er vanskelig å holde tritt med dem alle, spesielt når teksting. Du er bekymret hvis du er for fremover, sender de riktige bildene, og mest av alt, du bekymrer deg for at jeg tekst for mye.

Tekster jeg for mye? 11 ledetråder du overdriver det virkelig

Hva er regelen for tekst tilbake? Den gylne regelen om teksting! Ikke skriv tekst to ganger hvis du ikke har mottatt svar. I utgangspunktet venter du på å få en tekst tilbake før du skriver igjen. Jeg vet … dum. Men hvis du spiller spillet, må du spille. Her er måtene å svare på, hvis jeg smiler for mye.

# 1 Hun sluttet å svare. Ok, dette kan høres ut som en kaptein åpenbar, men du kan ikke høre på kapteinen. Hvis du selv spør, vet du sannsynligvis svaret i hjertet ditt, men overbeviser deg selv om at det ikke er tilfelle. Å gjøre opp alle slags grunner til hvorfor hun ikke svarer, du savner nok den mest åpenbare. Du tekst henne for mye. Så, hun slutte å svare på, fortelle deg. [Les: Hva å skrive en jente på - Dos, ikke, og alle hemmeligheter å vite]

# 2 Du får svar på ett ord. Hvis du pleide å få store mengder ord tilbake, men nå er alt du får er ett ord svar, så setter du sannsynligvis henne for mye. Ett ord svarer ut av det blå, mener en av to ting. Hun er opptatt, eller hun prøver å vise deg at hun er for opptatt til all teksting. Uansett forteller hun at du skriver henne for mye.

# 3 Blått ditt ble plutselig grønn. Dette er et iPhone-svar. Hvis du plutselig går fra den blå "iMessage" -farge til "grønn", er du ikke lenger i nettverket mitt. Jeg mener at du heller har kuttet fra meldingene hennes, eller hun prøver å kutte ned på nummeret du sender. Inntil du får det blå tegnet igjen, er det best å sette telefonen ned og la henne være en stund. [Les: Dobbel teksting og andre tekster: 6 grunnleggende regler for å spille det kul]

# 4 Hennes "les" melding blir plutselig slått av, og alt du får er "levert". Beklager alle dine Android-brukere, dette er enda en gang en annen iPhone-referanse. På iPhone, når noen leser meldingen, sender telefonen din en melding om at de "leser" teksten eller de beholder den som levert selv etter at de har lest den.

Hvis du pleide å lese og nå får du bare den leverte, vil hun ikke fortelle deg når hun har lest teksten. Da vet hun at du venter på et svar. Og hun er ikke i å snakke med deg hele tiden. Hvis du får den leverte i stedet for å lese, tekst du for mye.

# 5 Hun sender deg meldinger som "Kan jeg ringe deg senere?" Og det gjør det ikke. Hvis du mottar "egendefinerte" meldinger, må du ikke anta at hun kjører og er trygg. Hvis det skjer plutselig, prøver hun å pusse deg, fordi du sender altfor mange meldinger. Disse typer automatiske meldinger er ment å si "tilbake av, ikke nå", så få dem.

# 6 Det er som fem linjer av teksting med en linje av hennes. Hvis du tekstet henne om og om igjen, og hun bare svarte en gang, så tekst du henne for mye. Selv om jeg tror at teksten tilbake er dum, mener jeg hva hvis du så noe super morsomt og ønsket å dele? Hvis du tekst ute av kontroll og hun bare intermitterende svarer, så tekst du henne for mye.

# 7 Du skrev en roman av en tekst, og hennes svar er "yep." Ikke send henne din livshistorie. Teksting skal være spontan, morsom og rask. Hvis du vil fortelle henne en morsom historie mer som en roman, henter du telefonen for å ringe henne eller bare vente til du ser henne neste gang.

Hold teksting til et raskt blip, eller hun tar nok ikke engang tid til å lese hva du skrev. Ingen ønsker en roman, med mindre de kjøper den på bokhandelen. [Les: 10 klare tegn du burde slå av når du forfølger en jente]

# 8 Hun slår av telefonen helt. Hvis du er usikker på om tekstene dine selv går gjennom fordi det ikke finnes noe i den andre enden, så sannsynligvis blokkerte du deg eller slått av telefonen helt.

Hvis du så filmen Swingers hvor Mickey ringer kjæresten sin en gang, etterlater en melding, så er han ikke fornøyd med den. Så går han tilbake for å forklare igjen og igjen. Før han vet det er det 80 meldinger. Det er det som vil bli som om du fortsetter å skrive henne om den ikke går gjennom. Og det sier ikke deg tekst for mye. Til en jente som roper "stalker" når hun starter telefonen sin opp igjen til de to hundre meldingene dine.

# 9 Hun venter flere dager for å skrive deg tilbake. Hvis hun venter flere dager for å svare deg, så tekst du for mye. Uansett hvorfor hun venter så lenge, blir altfor engstelig og fortsetter å skrive tekst når den ikke er gjengitt, gjør at du synes trengende og desperat. Hvis hun venter, venter du også.

Jo, jeg hater også spill, men hvis du ikke spiller spillet, så vil hun snart ringe deg ut.[Bekjennelse: Jeg er en kjæreste som er for klossete og trengende]

# 10 Når du er ute, legger du merke til at hun ikke er en texter. Hvis du legger merke til at når du er ute med henne, er hodet hennes ikke en forlengelse av mobiltelefonen, hun stiller det, eller har ikke engang problemer med å ta med det, først og fremst bra for deg, du fant noen som ikke er grunt.

Men det betyr også at hun sannsynligvis ikke er "tekstingstype", noe som betyr at dine ubøyelige tekstmeldinger ikke kommer til å få henne til å svare, men sannsynligvis irriterer henne når hun endelig kommer rundt for å plukke opp telefonen. [Les: Hvor ofte skal du skrive en jente? 17 må-vite regler for teksting]

# 11 Hun slutter å bruke emojis. Hvis det er en ting de fleste jenter har til felles, er det kjærligheten til emoji. For ikke å bli misforstått, legger vi til disse irriterende, små uttrykkene for følelser, slik at du vet hvilken type stemning vi er i.

Hvis hun pleide å sende dem og plutselig ikke bryr seg om hvordan du leser det, er du overtekst. Hun er ikke det i det. Stoppe.

Dating i disse dager kommer med alle slags regler. Hvis det ikke er sosiale medier eller tekstmeldinger, er det alle typer vilkår og uskrevne regler som følger med, det kan være, vel, utmattende. Hvis du tror du kan skrive henne for mye, så får du en back-off-vibe. Det beste å gjøre er å sitte stramt og ta radioen stille.

[Les: Hva en kvinne prøver å fortelle deg når hun trekker seg bort]

Hvis du tror at svaret ditt er ja for å "Tekst meg for mye," forfølger hun mer eller blåser opp hennes mobiltelefon, kommer ikke til å få deg inn i hennes gode nåde. La henne lede tekstingssaken. Når du finner ut hva hun vil, vet du bedre om hva du gjør er riktig eller feil.

Populært emne