Er jeg manipulerende? 11 Atferd som viser deg manipulere mennesker

Er jeg manipulerende? Hvis du spør deg selv om dette spørsmålet, er det på tide å gjøre litt sjelsøking hvis du har noen av disse 11 atferdene.

Er jeg manipulerende? Innrøm det eller ikke, på et tidspunkt brukte vi noe mentalt knep for å få en annen person til å gjøre noe vi vil ha. Vi gjorde det nok for moro først, men når du føler deg alt smart og kraftig fra å gjøre det, starter du nedadgående spiral til avhengighet og begynner å manipulere menneskene rundt deg. Det vil si, til de finner ut og begynner å hate deg.

Er jeg manipulerende?

Som du kan se, vil ingen bli manipulert, og ingen vil ha en manipulerende person i livet. Manipulerende mennesker blir engang som de ikke kan opprettholde et langsiktig forhold basert på bedrag. De er hatet når de oppdages, og de kan ikke stole på etter.

Men spørsmålet er hvordan de manipulerende menneskene spiller sine mentale spill? Hvem vet, vi kan manipulere mennesker og vi er ingen klokere. Så, hvis du lurer på, er jeg manipulerende, sier disse 11 oppføringene ja.

# 1 Å være villedende. Bedrag er manipulasjon. Ved å enten ligge rett til en annen person eller bevidst holde tilbake vitale opplysninger som angår personen, manipulerer du dem til et handlingsforløp uten fakta.

Eksempel: Gossiping at en fyr din venn har en forelskelse på, er en spiller slik at du kan forfølge ham selv.

# 2 gassbelysning. Gassbelysning er en skjult form for bedrag, der i stedet for å holde tilbake informasjon eller lyve, får du personen til å tvile på sine egne tanker og beslutninger ved å antyde at de er mentalt ufaglærte.

Eksempel: "Du var full den dagen, så du ikke kunne ha sett meg med en annen kvinne. Det er vitsen som spiller triks på hodet ditt. "[Les: De 16 tegnene på et bensinlys]

# 3 Guilt tripping. Guilt tripping er en form for manipulasjon som angriper følelser. Som vi alle vet, skyld er en sterk følelse de fleste unngår så mye som mulig. Feil av skyld forårsaker stor mengde nød. Folk som opplever dette, vil lett bli drevet til et handlingsforløp som på en eller annen måte lindrer deres følelsesproblemer. Skyldssprengning innebærer å bruke en persons skyldfølelse for å gjøre budgivning.

Eksempel: "Du bør føle deg dårlig glemme bryllupsdagen. Nå burde du gjøre opp for det ved å gjøre dette for meg. "[Les: 10 skyldfrie måter å håndtere skyldtrykkere på]

# 4 Å spille offeret. Å spille offeret er en annen form for emosjonell manipulasjon. Mennesker med deres altruistiske natur har en tendens til å føle sympati for offeret, selv når logikken gir oss råd til det. Ved å spille offeret, avviker du en annen persons oppmerksomhet eller noen ganger diffus fiendtlighet mot deg ved å dukke opp som det forstyrrede partiet, selv om du ikke er det.

Eksempel: "Jeg lurte på deg fordi jeg har blitt lurt på hele livet mitt."

# 5 Skifting skylden på andre. Skiftende skylden mot andre er hvordan manipulerende mennesker kommer unna med å være ansvarlig for sine feil. Mens vanlige mennesker unnskylder eller gjør feil, oppdager erfarne manipulatorer et scenario der andre mennesker unntatt dem skal skylde seg for en skrue.

Eksempel: "Jeg gjorde det bare fordi du gjorde meg sjalu. Det er bare din feil."

# 6 Passiv aggressiv. Passiv aggressiv er også en form for manipulasjon. Det involverer indirekte fiendtlige aktiviteter som forkledning, glemsomhet, stædighet og stille behandling.

Passiv aggressiv er spesielt irriterende siden det krever liten innsats fra personen som gjør det mens han gjør mer følelsesmessig angst i forhold til normal aggresjon. Ved å være passiv aggressiv, slår manipulerende mennesker følelsesmessig ned målet for deres fiendskap å gjøre budgivning samtidig som de virker uskyldige.

Eksempel: Å si at du ikke mottok teksten når pappa ba deg om å kjøpe noe for ham. [Les: Hvordan slutte å være passiv aggressiv]

# 7 Sabotaging relasjoner. Sabotasje er selvforklarende. Det er en fysisk handling som umiddelbart resulterer i et anstrengt forhold. Ved å sabotere relasjoner påvirker manipulerende personer folks oppfatninger eller beslutninger som resulterer i deres favør. På denne måten manipulerer folk i et godt forhold til hverandre, eller svinger folk til å være enige med deres ideer.

Eksempel: Hva Littlefinger prøvde å gjøre i Game of Thrones Sesong 7 Episode 5. [Les: 10 ting du gjør som saboterer ditt kjærlighetsliv]

# 8 Være hyggelig å få noe de vil ha. Vi hater alle denne typen oppførsel. Vi har møtt en slags person som prøvde å gjøre dette til oss. I likhet med ordtaket, "Du biter ikke på den hånden som feeds deg," manipulerende folk smør opp andre av smiger og gjør det bra med dem før de får det de vil ha fra personen.

Eksempel: Flørt med en klassekamerat som du mobber for å få ham til å gjøre leksene dine.

# 9 Feiring bekymring. I likhet med å leke fint til du får det du vil, er feiring en annen type emosjonell manipulasjon for å få deg til å virke som noen virkelig empatisk for en person som opplever nød for å få noe fra dem. Vanligvis vil de overraskende være tilstede i tiden din trenger, og tilbyr tomme ord av støtte mens du ikke gjør noe nyttig. På denne måten underminerer de mistanken din og får tillit til dagen de finner din bruk.

Eksempel: Den vennen som fortsetter å handle fint og bekymret for å låne penger for deg, men ikke er der når de allerede har det de kom for.

# 10 Raising deres stemme og handler fiendtlig i et argument. Under et argument ønsker folk å løse uenigheter gjennom en moden, intellektuell samtale.

Imidlertid går manipulerende mennesker plutselig inn i en raseri og slår samtalen inn i en skrikingskonkurranse for å øke pulser og vekke samtalen ut av kurset. De gjør det vanligvis når de føler seg hjørnet og på den tapende siden av argumentet. [Les: 10 beskjedne tegn de er en rykk]

# 11 Spiller dumt. Uvitenhet er lykke og uskyld. Hvis du er uvitende, så er du ikke skyldig. Slik bruker manipulerende folk den dumme taktikken til å manipulere andre. Det pleier vanligvis å komme seg ut av en klemme, og mer vanlig, for å unngå ansvar.

Eksempel: "Jeg kan ikke gjøre denne oppgaven siden jeg ikke er utdannet til å bruke denne programvaren. Ben her vet hvordan han kan få denne oppgaven. "

[Les: Hvordan å se på manipulerende mennesker og slutte å spille offeret]

Er jeg manipulerende? Ingen ønsker å bli manipulert og ingen stoler på en manipulerende person. Men så mye som vi hater manipulerende mennesker, er det stor sjanse for at vi kan manipulere andre uvitende.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar