Blir jeg tatt for gitt? - 16 diskrete tegn

Noen gang føler at du blir tatt for gitt i forholdet? Se opp for disse 16 tegnene i partneren din atferd, og du vet sikkert!

Kjærlighet, så lykkelig og lykksalig som det ser ut, kan fortsatt være et mineveld av forvirringer.

Hvis du er upålitelig, kan partneren din tro at du ikke elsker dem.

Og hvis du er for å gi, kan dine følelser og din å gi naturen bli tatt for gitt.

Har du noen gang lurt på hvorfor noen mennesker blir tatt for gitt så lett, mens noen få andre aldri blir tatt for gitt?

Sannheten er at ikke alle av oss blir tatt for gitt.

Og nesten hele tiden er det bare noen få mennesker som blir tatt for gitt hele tiden, av alle rundt dem!

[Les: 16 grunner og trekk som gjør at noen blir tatt for gitt hele tiden]

Hvorfor begynner elskere å ta hverandre for gitt?

Hvert forhold starter alltid med usikkerhet og forvirring.

Er min partner virkelig glad i meg? Er jeg god nok til min partner? Vil de noen gang forlate meg?

Selv om dere begge er gal forelsket i hverandre, kan dere kanskje finne disse spørsmålene flytende i tankene dine nå og da.

Og det er denne usikkerheten som gjør at du prøver å tøffe dem hele tiden, selv om dere begge deler allerede.

Du vil være beroliget i kjærlighet, fordi usikkerhet bare driver deg gal.

Men som de første ukene blir til måneder eller år, kan du begynne å føle deg mer beroliget i kjærlighet. Og du kan begynne å innse at partneren din virkelig elsker deg, og kan ikke forlate deg for noen andre.

Og det er på dette punktet, at elskere begynner å ta hverandre for gitt. Det er på dette tidspunktet når bevegelser og uttrykk blir til forventninger og krav. Når du begynner å tro at partneren din aldri vil forlate deg fordi de er så forelsket i deg, begynner ditt sinn å ta det enkelt, og du kan ikke prøve å tøffe dem eller imponere dem. [Les: 12 grunner til at de fleste par går i stykker over tid]

Hvordan begynner elskere å ta hverandre for gitt?

Nå ikke alle elskere tar hverandre for gitt. Men de fleste av oss gjør det, selv om vi ikke skjønner det. Helt siden dere begge begynte å danse, kan du gjøre noe spesielt for partneren din hele tiden, for eksempel å planlegge en overraskelsesfesten, eller tilberede dem en solid fire retters middag hver gang de kommer hjem.

Og på et visst tidspunkt kan partneren din gjøre denne romantiske gesturen av din kjærlighet til en forventning.

Hvis du planlegger et forseggjort bursdagsfest for din partner hvert eneste år, og overraske dem med en stor gave på hver bursdag * du sparer i flere måneder for å ha råd til det! *, Og en bursdag, bestemmer du deg for å ta det enkelt og bare ta din kjæreste ut til middag på en fancy restaurant, kan du fortsatt finne at partneren din kan være litt irritert med deg! Og det er et klart tilfelle av å bli tatt for gitt i forholdet. [Les: 7 tegn på at forholdet ditt begynner å gå sakte sakte]

Så betyr det at du bør slutte å være hengiven til din elsker?

Nei, det betyr bare at du må begynne å la partneren din vite hvor mye arbeid du tar hver gang. Ikke vær en martyr. Du kan tro at du er en stille martyr, fordi partneren din ville forstå hvor dedikert og elskende du er en dag, men det virker ikke alltid slik.

Din partner kan innse det til tider, og andre ganger kan de ikke. Og du vil bare ende opp skuffet. Når du blir tatt for gitt av din elsker, begynner alt med din overveldende stille kjærlighet, og partneren din mangler gjengjeld og øker forventningene.

Du har all rett til å forvente at partneren din behandler deg med samme kjærlighet og hengivenhet som du brenner på dem. Og dagen du begynner å tro at du trenger å gjøre mer for å vinne sin hengivenhet eller holde fast på dem, er det dagen de begynte å ta deg for gitt. [Les: 20 tegn på at du er et folkevennlig og ikke engang vet det!]

16 tegn du allerede er tatt for gitt i ditt forhold

Føler du deg som om du blir tatt for gitt av din partner? Nå er vi ikke alle hellige, og noen av oss kan bare føle seg litt skuffet nå og da når det gjelder forventninger fra en elsker. Men det er en tynn linje mellom å ta dine bevegelser for gitt og ta deg som en person for gitt!

Hvis partneren din begynner å ta deg for gitt, kan de ikke bryr seg nok for deg, eller de kan behandle deg som om du ikke fortjener sin kjærlighet eller oppmerksomhet, alt fordi de tror de er for gode til deg eller at du aldri ville gå dem uansett hva de gjør fordi du trenger dem så mye mer enn de trenger deg. [Les: 10 tegn for å gjenkjenne en egoistisk person og 5 trinn for å hindre dem i å skade deg]

Her er 16 tegn som kan hjelpe deg med å finne ut om du blir tatt for gitt i ditt forhold. Hvis du finner noen av disse 16 tegnene i kjærlighetslivet ditt, trenger du virkelig å snakke med partneren din om det, eller du kan ende opp med å føle deg elendig og ubrukelig i forholdet, selv om du er den som mer gir og elsker i forholdet.

# 1 Når du ringer eller skriver din partner, de ringer deg ikke tilbake selv om flere timer går forbi og du vet at de ikke er så opptatt.Eller verre, når du konfronterer dem med det om kvelden, forteller de deg at de helt glemmer det!

# 2 De blir veldig utålmodige med deg. Din partner mister sitt temperament veldig lett mens du prøver å forklare noe for deg. Og til tider forsøker de med vilje å forklare det på en måte som er for komplisert å forstå bare for at du skal føle deg liten.

# 3 De har ikke tid til deg. Du kan lage planer flere uker på forhånd, men de fortsetter å avbryte det med dumme grunner hele tiden. Men likevel, hver gang de lager planer, selv i siste øyeblikk, forventer de at du skal slippe alt og være der for dem. [Les: 16 tegn på at du skal bosette seg i et ulykkelig forhold]

# 4 De frykter ikke å miste deg. Hvordan vet du det? De synes ikke å bry seg med hvem du går eller hva du gjør, selv om du nevner at du er på en fest eller ute med en gammel venn fra college. Og til tider kan de til og med gjøre dristige uttalelser i argumenter som "Jeg vet at du aldri vil finne noen så god som meg" eller "Du vet at jeg er for bra for deg!"

# 5 feil. De innrømmer ikke sine feil selv når de er feil. De har et veldig stort ego, og de vil bare aldri se deg overgå dem til noe. De tror at det ser liten ut foran deg eller unnskylder deg, er en fornærmelse mot deres ego. [Les: 17 spørsmål for å hjelpe deg med å innse om du blir misbrukt i forholdet ditt]

# 6 Du er vant til å bli glemt. Det har skjedd så lenge at du ikke engang tenker to ganger om det. Partneren din glemmer bursdagen din eller dine spesielle dager, vet egentlig ikke hva som skjer i livet ditt, og tar ikke den initierte til å spørre deg selv om dagen fordi de tror at livet er så mye viktigere enn din.

# 7 Du er ikke deres prioritet. Partneren din kan ikke bekrefte dette, men du vet dette allerede. Du føler ikke at du er en viktig del i livet, og ser deg selv som et andre eller tredje alternativ i beste fall. [Les: Skal du få noen en prioritet når du bare er et alternativ til dem?]

# 8 Dine favoriserer. Dine spesielle favoriserer har nå blitt en forventning. Selv om du gjør noe spesielt, mener partneren at det er ditt ansvar å gjøre det. Og hvis du ikke gjør noe fint hele tiden, blir partneren din sint på deg eller sulker som du har gjort noe veldig ille.

# 9 Dine ofre teller ikke. Du har kanskje ofret mange ting for din elsker, din lykke, ditt liv eller din fremtid. Men likevel, din partner respekterer deg ikke og oppfører deg som om du er så liten del av forholdet.

# 10 Du blir ignorert. Din partner er likegyldig mot deg. Noen ganger svarer de ikke på dine spørsmål, andre ganger gir de deg en mørk stirring og går bort selv om du spør dem noe. [Les: Hvordan din egen selvrespekt påvirker måten din partner behandler deg med]

# 11 Du blir ofte klandert. Du kan behandle din partner med mye kjærlighet og hengivenhet, og du kan prøve å teste dem hele tiden. Men uansett hva du gjør, går det bare ubemerket. Og på den annen side, selv om du gjør en feil, gjør de det et poeng å aldri glemme det og fortsett å bringe det opp i hvert tilfelle de får.

# 12 Du lurer på om de selv bryr seg. Instinktene dine forteller deg at partneren din ikke engang bryr seg om deg. Og nesten hele tiden føler du at du bare blir brukt i forholdet for å imøtekomme dine partneres lunger og fantasi.

# 13 Du vet at du fortjener å bli behandlet bedre. Du føler dette, men du er for redd for å si det ut i det åpne. Og du er også ødelagt inne for å til og med erkjenne at du fortjener noe bedre, selv om du vet at du blir urettferdig i forholdet. [Les: 21 store tegn på emosjonell misbruk i et forhold]

# 14 De hører ikke på deg. Din elsker elsker alltid det du sier selv om du påminner dem om det flere ganger. De kan ikke være en dårlig person, men denne typen oppførsel viser bare hvor lavt er på listen over prioriteringer du er. Hvis de ikke kan huske noe du spør, er det åpenbart at det er andre ting som er av større betydning for dem.

# 15 De forventer mer hele tiden. Du vet at et lykkelig forhold ikke burde føles på denne måten, men likevel, du tåler det bare i håp om at de kanskje ser hvordan du gir og elsker deg. Men jo vanskeligere du prøver, jo mer tar de deg for gitt og forventer mer fra deg. Uansett hva du gjør, er det bare aldri nok til å behage dem.

# 16 Du føler deg uerfarne i kjærlighet. Du føler deg brukt, skadet og disrespected i forholdet. Du ser deg selv som et sterkt individ rundt andre mennesker, men partneren din har brutt din stolthet og gjør deg alltid ubrukelig og liten i forholdet. Du tenker ikke engang på å forlate dem, men du er stadig bekymret for om partneren din vil forlate deg en dag. [Les: 18 kritiske tegn på et usunt forhold]

Og denne frykten gjør at du prøver å gjøre det vanskeligere å behage dem. Og jo vanskeligere du prøver, jo mer de forventer av deg. Og det som starter som en liten tvil blir til en ond syklus som gjør vondt og gjør at du føler deg mer sårbar og beseiret hele tiden. [Les: 10 surefire trinn for å reignite den tapt gnisten i en romantikk]

Bruk disse tegnene for å finne ut om du blir tatt for gitt i forholdet.Og hvis du er, snakk om det fast med partneren din. Tross alt, det er ingen måte å fikse dette på med mindre partneren din endres til det bedre, eller du forlater forholdet for godt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar