Alternative Baby Milestones Du vil ikke glemme i skynd deg

Innhold

Det er noen dyrebare ting du aldri vil glemme, som for første gang babyen smilte, eller lo eller sa "muma", og så er det de tingene du aldri vil, NOENSINNE kunne komme ut av hodet ditt. Forferdelige opplevelser som ja, du kan le om nå, men på den tiden var det en annen sak helt. Gi oss beskjed hvis disse treffer en akkord med deg.

Tiden din baby rullet av matten

Du snudde ryggen din for en annen, det var sannsynligvis mindre enn ett sekund, og likevel babyen tok en tommel. Isken frykt grep ditt hjerte og skyld, den ukontrollable skylden.

Den første dusjen av puke

En gang i tiden visste du ikke virkelig at hvis du holdt barnet opp høyt like etter at hun hadde spist, så ville hun være syk over ansiktet ditt. Du vet det nå. Å ja vet du det nå.

Den første dusjen av wee

Du tar den lille guttens dukke av og før du vet hva som skjer, kommer han rett opp i ansiktet ditt. Hvordan kan hans mål være så bra, hvordan kommer det så mye, hvordan kom du ikke til å gå ut av veien?

Det første blodbadet

Du bestemte deg for å kutte babyens tånegler, de små, små skjellene på slutten av tærne, nøye gjort med liten, liten sakse. Og så skjedde det noe, og du kuttet henne. Og det var en flod av blod, og tårer, og skrik og du følte deg som den verste moren på verden.

Den første utrolige bleen

Først av alt var en fylt bleie noe fantastisk, "babyen min gjorde det faktisk", da ble det humdrum. Inntil en dag så du noe så stort, noe som luktet så galt at du ikke kunne tro at det kom ut av noe så søtt. Øynene dine vanner fortsatt ved tanken.

Første gang de falt

Din boisterlige pjokk faller alltid over, beiter knærne, skraper hendene, gråter, kommer over det og gjerne gjør alt igjen. Men det var ikke alltid tilfelle. Den første gangen hun gikk over og utelatt at blodstrømmen skrek, svarte du aldri å la henne ut av syne igjen, og bare kle henne i polstret klær.

Første gang de svor!

Babyer er som svampe, noen fortalt deg det en gang. Du fikk egentlig ikke det som betydde før første gang din lille blurted noe uhøflig du hadde sagt i personvernet til ditt eget hjem, en bussen. Høylytt. Og alle hørte.

Det første temperamentet tantrum

Før du ble en mamma og du så en pjokk som hadde en skrikende tantrum midt i supermarkedet, tenkte du på deg selv "det vil aldri skje med meg" og det gjorde det aldri før til første gang ...

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar