30 alfa mannlige egenskaper som gjør deg til en ekte alfa

Innholdsfortegnelse:

30 alfa mannlige egenskaper som gjør deg til en ekte alfa
30 alfa mannlige egenskaper som gjør deg til en ekte alfa
Anonim

Hver mann vil være alfa. Les disse 30 gode og dårlige alfanumeriske egenskaper og finn ut om du har disse egenskapene til en alfamann i deg.

Det finnes forskjellige slags menn i verden.

Men alfa-mannen står alltid utenfor og over resten av dem.

Så hvorfor er en alfa-mann så gåtefull og likevel så uklar?

Alle gutta drømmer om å være en alfa, men neppe noen har faktisk egenskapene det tar å være ham.

[Les: Det som trengs for å være en ekte mann slik han burde være]

Hvem er alfa-mann?

I dyreriket er alfamannen i en pakke den mest brute styrken og motet.

Men i en manns verden er en alfa-mann mer enn bare det.

For å si det enkelt, er en alfamann en mann som vil overleve mer enn noen andre.

Han ønsker å lede livet til det fulle, og oppnå alt han håper å oppnå.

Men det betyr ikke at han vil overleve bedre enn noen andre eller oppnå mer enn noen andre.

Evolusjonens leksjoner for de dødelige mennene

Hvis det er en ting evolusjonen har lært oss, er det en livreddende leksjon om hvordan å være cowards. [Les: Har jenter som sjenerte gutta som ikke gjør en dristig bevegelse?]

Instinktet for å holde fast på stabiliteten i våre liv er den eneste tingen som holder alle menn trygg og lyd, selv om de fører enklere liv. Og det er det ene primære instinktet, en alfa-mann vet ikke!

Og det er også den største alfa-mannlige karakteristikken. Han vet ikke hvordan han skal overleve, han vet bare hvordan han skal leve.

De 20 karakteristikkene til en alfamann

Hver mann kan ikke være en alfamann selv om han prøver. Det tar mer enn en leksjon på livsferdigheter å bli den fyren.

Det er sant, en alfamann kan få den jenta han vil ha hvis han forfølger henne fordi jenter er fascinerte av hensynsløse menn på en eller annen måte. Men vil du virkelig være den fyren? [Les: Ting som setter en jente på seksuelt om en fyr]

Bruk disse 20 egenskapene til en alfamann til å finne ut om du har den hensynsløse galningen i deg.

# 1 styrke. En alfamann er sterk. Hvis han ikke har brutal styrke, har han masse mental styrke til å tenke under press.

# 2 En leder. En alfamann er alltid en leder. Han prøver ikke å være en, han begynner instinktivt når forholdene kommer sin vei.

# 3 Vilje å vinne. Han har vilje til å vinne, og vil gjøre alt som trengs så lenge han får det han vil. Han forsøker alltid å være den siste mannen som står.

# 4 Ambisiøs. Han er en drømmer og er full av ambisjoner. Han tenker ikke liten, og er full av ideer som andre ikke har begynt å forstå.

# 5 Konkurransedyktig. En alfamann er ekstremt konkurransedyktig, og tar stor glede i å vinne over sine rivaler.

# 6 karismatisk. Han er karismatisk, men ikke nødvendigvis sjarmerende. Han inspirerer alle rundt seg og vekker folk gjennom sine drømmer og ideer. [Les: Hvordan sjarmere en jente og smigre henne inn i å like deg]

# 7 Utfordrende. Han viker ikke bort fra utfordringer. Faktisk søker han alltid utfordringer.

# 8 Trygt. En alfamann har ikke noe imot stillhet i en samtale fordi han ikke er nervøs. Han er ekstremt sikker og trenger ikke andres godkjenning for noe.

# 9 Regelbryter. Han følger ikke regler og han baner sin egen vei når han ser en mulighet. Nesten alltid gjør han sin egen formue med sine egne midler.

# 10 Inspirasjon. En alfamann inspirerer andre, og nesten alle menn han møter vil være mer som han. Han er en rollemodell, og alle fyrene hater enten ham eller misunner ham.

# 11 Ingenuity. Han er smart, enten den er smart eller bok smart.

# 12 Optimistisk. Optimisme oser ut av hver åpning av hans. Han er ekstremt optimistisk og er alltid overbevist om at det han gjør er riktig og riktig måte.

# 13 Beskyttelsesinstinkt. Hans beskyttende instinkt er alltid på. Han er våken og klar over hva som skjer rundt seg hele tiden. [Les: Den riktige måten å håndtere jentens sinte, ekste kjæreste]

# 14 Beregnende. En alfa mann kjenner sine planer. Han vet hva han gjør, og nærmer seg sine mål med et hensynsløst og likevel beregnende sinn.

# 15 Egotisme. Hans ego er upåvirket av andres mening. Han bryr seg ikke om hva andre mennesker tenker på ham fordi han tror han er over bare dødelige.

# 16 Han trekker folk. Hver annen fyr og jente vil være rundt seg. Han trekker folk med sine ideer og hans visjoner, eller med sine drømmer.

# 17 Risiko taker. Hva andre ville kalle gale hensynsløshet, han kaller det sitt liv. En alfamann elsker å ta risiko, spesielt når han tror at det vil fungere i hans favør.

# 18 Focus. En alfamann er veldig fokusert med sine ideer. Hans besluttsomhet presser ham gjennom motganger.

# 19 Han skaper sin skjebne. En alfamann skriver sin egen skjebne. Han tror ikke på skjebnen og har et høyt internt kontrollområde. Han mener at noen hendelser i livet hans er et resultat av egne handlinger.

# 20 Han er pålitelig. En alfamann er en løsningsfinner. Han er pålitelig og en arbeidshest, og vil ikke hvile før han er overbevist om at han har det han trenger. [Les: 15 grunner til at hyggelige gutta er ferdige sist hele tiden]

De 10 mørke egenskapene til en alfamann

En alfamann har mange fascinerende og imponerende positive egenskaper. Og det er det som gjør ham så ønsket og forferdelig. Men som med alt som har en ekstremt positiv side, er det også en negativ og mørk side.

Les disse 10 mørke egenskapene til en alfa-mann for å finne ut mer om den mørke siden av et alfa sinn.

# 1 arroganse. Med stor tillit kommer det dessverre arroganse. Alfa-menn er veldig arrogante, selv om de ikke avslører denne egenskapen til resten av verden. [Les: 10 største dating turn offs for jenter]

# 2 Intense rivalisering. Viljen til å vinne av en alfahane blir nesten alltid til rivalisering. Som i en dødskamp tar en alfamann alle fallgruvene og utfordringene personlig, og det kan skyte sin bedre dømmekraft.

# 3 Perfeksjonist. En alfamann er en perfeksjonist og ender opp med krevende fullkommenhet fra alle rundt seg. Han kan være veldig uforgivelig når andre rundt seg ikke passer til hans grad av perfektion.

# 4 Bullheaded. Han kan være veldig sta når han virkelig tror på noe, selv om han er helt feil.

# 5 Utholdenhet. Han vet ikke når han skal slutte å forfølge noe fordi han er så overbevist om sine egne evner. Han kan oppnå det han vil, men reisen kan tømme ham. [Les: Hvordan få en jente til å legge merke til deg uten å snakke med henne]

# 6 Ruthlessness. Alt som kommer i vei for en alfas mannens jakten, prøver han å eliminere den.

# 7 Recklessness. Hans ønske om å vinne kan være så intens, at han ender opp med å gjøre seg til en hensynsløs galning som ikke veier oddsen før han gjør noe.

# 8 dominerende. Alfa hanner kan være veldig dominerende, til det punktet hvor andre kunne frykte ham eller bli frustrert over hans oppførsel. [Les: 13 irriterende kjæreste egenskaper og hvordan man kan unngå dem]

# 9 unnskyldninger. En alfamann er unapologetic hvis han antar han er riktig.

# 10 Trykk. Han trives under press og elsker det. Selv om det tar en tolv på hans helse eller velvære for andre rundt ham, fortsetter han å leve livet på kanten.

[Les: 15 ting jenter ser etter i en fyr å falle for ham]

Så fantastisk som en alfa-mann kan virke, det er ikke noe alle menn kan være. Du kjenner nå de virkelige alfa mannlige egenskapene, så hva synes du? Har du alfa-mann i deg?

Populært emne