Allis City Plus Bytte veskeanmeldelse

Et øyeblikk:

Denne smarte skiftvesken er en av de mest romslige posene vi noensinne har sett, med mange lommer for å gjøre det vanskelig å finne i en rush. Det er ekstremt god valuta for pengene, og kors-stilen er praktisk når du holder din tots hånd. Dette var utrolig populært hos vårt panel av mum testere, men de ønsket at det var noen flere farger i serien.

Hva de sier:

"Allis Chic Tote-skiftveske er veldig stilig og praktisk. Den har en stor kapasitet for deg å lagre essensielle og en svært fasjonabel design som er ideell for alle foreldre. Ved hjelp av de universelle barnevognene kan du holde hendene dine fri og klare til bruk på en travel dag med dine små. "

Testet av mamma Sarah Mawdsley for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale denne posen som den er lett og har alt du trenger. Den har mange lommer, inkludert en isolert flaskepose, en skiftematte og korte og lange håndtak som gjør det enkelt å bære eller plassere på vognenes håndtak. Jeg vil definitivt anbefale denne posen til mødre på mer enn ett barn også, som det er ekstremt romslig.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Posen har en flott størrelse med mange praktiske lommer - jeg har tre barn og kan lett passe inn i alt vi trenger for en dag ute. Den passer til ekstra drinker og snacks for de større barna, så vel som alt jeg trenger for babyen. Det gjør livet enklere ved å bruke bare en pose i stedet for å ha en egen pose til de større barna.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge produktet fordi det er riktig størrelse for det jeg trenger. Det er definitivt den største pose jeg har hatt, og som passer til familien min. Det er også stor verdi for pengene, og jeg tror at posen skal vinne som den er perfekt for større familier - dette ville være helt fantastisk for mødre til tvillinger.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville ikke forandre noe, men kunne forestille meg at hvis du bare har ett barn, kan det hende du finner det litt for stort. Også det er ikke som håndveske som noen ville ønske, men jeg tror dette er mer av et personlig valg og avhenger av hvor mye du verdsetter funksjonalitet over stil. Det kan være mer tilpasningsdyktig i ren tilbake, men jeg gir det personlig ti av ti.

Testet av mamma Meghan Mayne for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette til en medmor på grunn av alt rommet og lommene denne skiftvesken har, jeg elsker også hvordan det er isolert. Jeg elsker hvordan vesken er vanntett, noe som er nyttig hvis du blir fanget i regnet og det er tørrrenset, slik at hvis det blir skittent, kan du rengjøre det lett med en baby tørke. Korset kroppsstil er også flott når du holder din pjokk.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt lettere fordi det er veldig romslig og har masse lommer. Skiftematten er flott, spesielt hvis du er ute, jeg elsker vesken for å holde forandring, og også lommeboken er flott for min nøkler. Da det også er termisk isolert, vil dette være flott for å ta på ferie for å holde mine småbarns drinker avkjølt

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet over andre på grunn av rommet og det faktum at det er isolert. Det eneste jeg ikke likte var sirkeldesignet som jeg fant litt datert ut, men alle er forskjellige. Jeg ville velge solide farger som svart, blekrosa eller blå, som alle ville være flotte. Hvis jeg hadde sett denne stilen i butikken, ville jeg ikke ha plukket den opp på grunn av mønsteret på det som er synd.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg personlig ville forandre er mønsteret, blokkeringsfarger ville være bedre. Jeg tror også at et personlig valg ville være bra, for eksempel å kunne legge til babyens navn på utsiden.

Testet av mamma Jessica Strudwick for Mother & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale denne skiftvesken fordi den har noen fantastiske funksjoner, for eksempel buggy klippene, de mange, mange lommene og de to termiske flaskeholderne. Jeg elsker spesielt lommene på forsiden for alle blekkskiftende biter. Jeg liker at det har mer plass til ting enn bare en skiftematte.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør alt tilgjengelig, det har en veldig fin design og alle lommene gjør det enkelt å finne små ting som bløtkrem i et rush.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Før jeg fødte datteren min, hadde jeg tatt med Allis Fashion Tote Changing Bag. Jeg elsket den vesken, men jeg elsker dette! Jeg sier dette er den oppgraderte versjonen fordi den har så mange flere funksjoner og lommer. Jeg vil definitivt bruke denne posen som min hovedpose nå - den er så romslig, hendig, og bare helt nydelig!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om denne posen, ville det være å forkorte bredden. Jeg har funnet at den ikke passer til den vanlige barnevognen.

Testet av mamma Jade Maynard for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil 100% anbefale denne posen til en venn eller andre mamma. Det er stor verdi for pengene som jeg har brukt over £ 100 på poser i fortiden! Det er veldig lett å tørke ut og holde rent. Jeg elsker denne posen!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg elsker virkelig denne posen - det er en flott størrelse, det er lett å bære og bruke på min barnestol, det har så mange forskjellige seksjoner at det er veldig enkelt å holde alt på ett sted og finne ting i et rush. Jeg elsker også skiftematten som kommer fri med posen, pluss de to forskjellige håndtakene, så jeg kan bære den, eller ha den over skulderen min.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville elske denne posen for å vinne over de andre på markedet, da det bare er så stor verdi sammenlignet med mange jeg har sett på. Det er ingen problemer eller bekymringer jeg har med dette produktet. Jeg har virkelig likte å bruke den og vil ikke gå tilbake til min andre pose som jeg betalte mye penger for.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg har bare en ting som jeg ville forandre, og det er designet, men dette er et personlig valg som jeg vil at designet skal passe til min barnevogn.

Testet av mamma Tiia Marshall for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Den viktigste grunnen til at jeg vil anbefale dette produktet er fordi det har redusert mengden stress som vanligvis er forbundet med å forlate huset! Funksjonene til posen er også estetisk tiltalende, så jeg vil anbefale det som det er attraktivt, men også praktisk på grunn av tilveiebragt skiftematte.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det er klart at posen har blitt bygget med mødrenes behov i tankene, da jeg er i stand til å bli mye bedre organisert med dette i motsetning til en annen vanlig pose. Ting blir igjen renere i lengre tid. Også, hvis jeg trenger å ha det travelt, har jeg en så enkel veske som hjelper meg å vite at jeg har alt jeg trenger.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet for kvaliteten på materialene som ble brukt. Du kan fortelle at du bruker det slik at det vil vare lenge, for eksempel er glidelåsen fortsatt i god form, i motsetning til andre poser jeg har hatt tidligere.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg ville sørge for at posen ble konstruert for å være fastere eller stivere enn det myke materialet det er laget av.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar