Alistair Brownlee triathlon svømming trening

Innholdsfortegnelse:

Alistair Brownlee triathlon svømming trening - øVELSER 2023
Alistair Brownlee triathlon svømming trening - øVELSER 2023
Anonim

Triathlon sesongen kan være over, men Alistair Brownlee, Storbritannias all-erobrende triatlete, er allerede tilbake i trening, rettet mot sin tredje ITU VM-tittel.

Over han avslører tipsene som har hjulpet ham med å få mest mulig ut av treningen, og under har han gitt Menn Fitness med sine nåværende svømmingstrening som hjelper ham med å etablere og deretter opprettholde sitt triathlon-løpshastighet. Prøv denne treningen i komforten til et innendørsbasseng om vinteren, så du er foran konkurransen når sesongen begynner neste år.

Hvordan finne din rase tempo

"I trening er det veldig viktig å svømme på forskjellige trinn," sier Brownlee, 26. "Det vil hjelpe deg med å finne din rase tempo, slik at du kan dekke 1,5 km svømmetur av en olympisk triathlon effektivt uten sykkel og løp av lidelse. Jeg anslår at min skal være omtrent 70 sekunder for hver 100m, men for en Menns Fitness leser som sannsynligvis vil være rundt 90 sekunder. Bruk bassenget klokken og se på å gjøre lange svømmer ti eller 20 sekunder over rase tempoet, stadig leker med tempoet.

Brownlee svømmer effektivitet trening

Oppvarming med 200m i et forsiktig tempo.

Svøm 200m ved 1min 40sec / 100m tempo Svøm 200m ved 1min 50sec / 100m tempo Svøm 100m på 1min 30sec / 100m tempo (din rase tempo)

Gjenta fem ganger.

Vurder hvor raskt du gjenoppretter og hvordan du har pusten i hver hastighet og noter den ned når du er ute av vannet. Dette vil hjelpe deg med å etablere et jevnt tempo du kan holde på når du starter svømmetur i konkurranse og mener at du vet hvor hardt du kan presse hastigheten din for en sprintfinish - det er veldig viktig for triatlon. '

Alistair Brownlee jobber med American Express® Platinum Cashback Everyday Credit Card for å gi innsidertips for å forbedre treningen og ytelsen din

Populært emne