Aldi SELL-OUT Lacura hudpleieutvalg er å treffe butikker og alt du trenger å vite om det

Som fordelene med kull for hud, hår og tenner forårsaker en boom i skjønnhetsverdenen, er Aldi Lacura hudpleieområde tilbake, noe som gir deg de siste trenderne til en brøkdel av prisen.

Aktivert trekull har blitt hilst som en mirakel-ingrediens på grunn av sin evne til å fjerne giftstoffer fra huden. Det helt naturlige produktet sies å kutte porene, bidrar til å redusere fet hud, behandle akne og berolige hudirritasjoner.

Som alltid er Aldi-serien 86% billigere enn konkurrerende merker, med Charcoal Clearing Mud Mask koster bare £ 5,99. Masken lover å minimere porene, forhindre oljeprodukter og la huden føle seg klar, ved hjelp av naturlige ingredienser som bambus, eukalyptusolje og kokosnøtt.

Det er også micellar vann, en skummende ansiktsvask og ansiktsservietter å velge mellom. Her er en titt på hele Lacura-trekullspekteret:

Charcoal Foaming Cleanser, £ 5,99, Aldi

Trækulsmudsmask, 5,99 kr, Aldi

Charcoal Micellar Water, £ 1,99, Aldi

Kullsveisepirer, £ 1,29, Aldi

Utvalget er tilgjengelig for forhåndsbestilling på nettet fra søndag 4. februar og vil være i butikkene søndag 11. februar.

Som med alle Aldi-avtaler, må du gripe dem mens du kan, da Lacura anti-aging-kolleksjonen er utsolgt nesten umiddelbart når den rammet hyllene i fjor.

Les neste: Aldi lanserer en ANTI-SNORE pute for under £ 5

Les neste: Hårtap etter graviditet - hvordan å styrke håret igjen

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar