Aldi Mamia Newborn Wipes Review

Hva de sier:

"Ekstra følsomme, duftfrie babyservietter, så milde på babyens hud som bomullsull og vann. pH-hud nøytral, spesielt formulert med 98% renset vann for å forsiktig rense nyfødt, følsomt og eksem utsatt hud. Nyfødt Baby Wipe vedtar det nyeste innen fiberteknologi, en hvit, tykk, ekstrem myk tørk, som er myk og mild fra fødselen, og gir foreldre tillit til produktet når de bruker på nyfødt hud. "

Testet av mamma Laura Clarke for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja! Viskene er stor verdi for pengene og er like gode som de dyrere merkene. Pakken kan forsegles slik at klutene ikke tørker ut (du får ikke alltid dette på andre pakker med kluter). Viskene er fuktige og er lett å trekke ut av pakken (flott når du har en eksploderende bleie!)

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Prisen er den beste delen av alle! Du får et godt produkt som er like bra som resten, og du betaler halvparten av prisen. Jeg vil kjøpe disse klutene i bulk som de er så gode! Hvorfor betale £ 1 + når du kan betale 59p for et produkt som er like bra. Dette har gjort livet mitt enklere som på barselsavgift, du må spare på hvor som helst du kan.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

De er spesielt for nyfødte, så når du er bekymret for hvilke produkter du skal bruke på en ny baby, vet du at disse er trygge. De er duftfrie og er veldig fuktige. Innpakningen sier at klutene er så milde som bomullsull og vann, og jeg er enig.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg kan ikke tenke på en måte å gjøre dette produktet bedre enn det allerede er. Viskene er godt pakket, holde seg fuktig på grunn av måten de er forseglet på. De er myke og snille å huden og som jeg har sagt før mye billigere enn andre ledende merker som hevder å gjøre det samme. Du kan ikke forbedre perfeksjonen!

Testet av mamma Linzi Darby for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale disse babyservietter til andre mødre. Emballasjen er spesielt stor. Fin solid lukkemekanisme i motsetning til en spinkel bit av klebrig plast som etterlater kluterne tilbøyelige til å tørke ut eller lekke. Anstendig kluter, gode kluter og flott for selv den tørreste følsomme babyhuden.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Jeg vil si at de gjør livet lettere fordi klutene er en bra pris, noe som betyr mindre å bekymre deg for å måtte kjøpe så mange kluter mens du er spesielt på barsel. En veldig god konkurrent til andre supermarked merker. Min skiftveske har bodd herlig og lekkasjefri med fab emballasje design som er en stor bonus!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg hadde ikke prøvd dem før jeg var tvilsom om et billigere produkt, men egentlig disse er noen av de beste jeg har brukt og er fantastisk verdi for pengene.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg tror ikke jeg vil forandre noe om dette produktet. Jeg er veldig fornøyd med dem i alle aspekter. Emballasjen er spesielt stor. Fin solid lukkemekanisme i motsetning til en spinkel bit av klebrig plast som etterlater kluterne tilbøyelige til å tørke ut eller lekke. Anstendig kluter, gode kluter og flott for selv den tørreste følsomme babyhuden.

Testet av mamma Vickie Day for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg elsket Aldi Mamia Newborn Wipes! Viskene er virkelig god kvalitet og flott for sensitiv hud. De er også rimelig tykke, noe som er flott når det gjelder et spesielt mykt poo! Emballasjen er god kvalitet, og pop-up-lokket sikrer at klutene holder seg fuktige. Pakken ser også ut til å være mindre enn andre merker, slik at den passer i vesken for enkel transport.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Aldi Mamia nyfødte våtservietter er en perfekt størrelse som passer pent inn i vesken når den er ute og om og pop-up lokket er fantastisk. Ikke mange kluter har plastlokket, noe som betyr at klutene holder seg fuktig til pakken er tom! Blekkskiftetid er en drøm med disse amdene, de er til og med egnet for små (og store) ansikter.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg elsker dette produktet! Jeg elsker alt om det. De er superfølsomme akkurat som de sier og passer for både bunner og ansikter. Plastlokket (som ikke finnes på mange tørkepakker) holder klutene fuktige til du har brukt dem alle. Klutene er rimelig tykk og ser ut til å fungere veldig bra med mykt pute. Verdien for pengene er enestående. Bedre enn "topp merke"!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg elsker absolutt disse klutene. Jeg har tidligere brukt et annet merke på grunn av at de er sensitive og har plastlokket, men disse har forandret meg! Jeg vil ikke kjøpe mitt forrige produkt lenger, og disse er enda billigere. De er fantastiske, og jeg ville faktisk ikke forandre noe om dette produktet. Midt i blinken!

Testet av mamma Ashley Ingram for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Klipsdekslet er perfekt for kluter, jeg ser alltid ut til det designet når du kjøper kluter som de ikke tørker ut. De er også utmerket valuta for pengene. Babyen min har ganske følsom hud, men disse var flotte på huden og de er nydelige og myke. Når du tar en tørke ut, har ikke vevseffekten når mange kommer ut samtidig.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det kommer ikke ut mye om gangen, så det er ikke noe avfall, det vil derfor være mye mer kostnadseffektivt.Jeg kan trekke en ut en hånd uten å måtte holde pakken som definitivt hjelper til å bytte bleier.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Verdien for penger og design er like god som andre dyrere merker. De er gode kluter og fin og snill mot mine barns følsomme hud. Det er ingen søppel fra å tørke ut på grunn av klemlokk, som jeg synes er viktig for kluter. Samlet de er fantastiske, og jeg vil anbefale dem til alle.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg tror jeg kanskje har mindre kluter i pakken som det tar opp ganske mye plass i min skiftveske, men det ville egentlig være min eneste klage. Det er ikke et problem i huset, men som de fleste mødre må jeg ta mye ut med meg, så finn de kan være ganske store. Maby en reise størrelse pakke ville være bra?

Testet av mamma Gabrielle Fletcher for M & B Awards 2017:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Disse var gode når det gjelder brukervennlighet. Elsker plastforseglingen for å holde klutene friske. Leter alltid etter de mildeste klutene og liker ikke å bruke duftalternativer på barns følsom hud. Normalt bruke en formue på vannservietter, men vil anbefale disse som de gjør samme jobb for mindre enn halvparten av prisen.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Enkel tetningspakke betyr at kluter ikke ender opp med å tørke ut når de er igjen i blekkposen eller barnehagen. Dette er et stort pluss punkt for et enkelt liv, siden jeg har mistet tellingen av hvor mange ganger jeg har nådd for en våt tørke som ikke endte med å være egnet for jobben fordi den er tørket ut på toppen av en pakke med en understandard Tetning.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Disse klutene er superfølsomme, men det er noe om å strippe produkter tilbake til de bare nødvendighetene som er veldig tiltalende når det gjelder å se etter nyfødt hud. Men gitt den betydelige prisforskjellen tror jeg ikke denne lille tingen ville sette meg av å kjøpe i fremtiden.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar