Aldi Mamia Fragranced Baby Wipes Review

Et øyeblikk:

Aldi Mamia's Fragranced Baby Wipes er fuktig, men ikke for våt, med en nydelig, frisk duft. Tørkets konsistens er god - tykk, men forsiktig på babyens hud. Viskene er lette å trekke ut og holdes friske med et plastklipp som klikker åpent og lukket. Pakken er imidlertid ganske stor og passer ikke pent inn i en veske eller veske for praktisk bruk når ut og om. Samlet sett, et godt priset kvalitetsprodukt som er god valuta for pengene.

Hva de sier:

"Mamia Baby Wipes er laget med en ekstra myk klut som er sterk nok til mild rensing under endetid, fôringstid eller spilltid. Inneholder en dermatologisk testet lotion med naturlig Aloe Vera og kamille for å holde babyens hud myk og glatt. Etter en vitenskapelig gjennomgang har Skin Health Alliance (SHA) tildelt våre Mamia Wipes med ettertraktet dermatologisk akkreditering. SHA ser ut til å samarbeide med selskaper som gir effektive, miljøvennlige, hudsikkerte produkter, så vi er over månen for å få deres godkjenningsforsegling. "

Testet av mamma Amy Manley for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet som det er en av de beste merkene av kluter jeg har brukt. De er også langt den beste verdien for pengene. Utformingen av klipsdekslet er fantastisk og holder klutene friske, noe som gjør verdien for pengene gå enda lenger. Klutene er også veldig sterke og lukter nydelig.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Det som gjorde livet mitt lettere var emballasjen, med klemmen nedover for å stoppe klutene å miste noe fuktighet. Så det er lettere å rengjøre skitne bleier og fjern tørket mat av hender, ansikt og overflater. Lokket stopper også babyen som tar alle kluterne ut som han ikke kunne åpne pakken - dette er en av hans favorittspill, så det gjorde livet mitt lettere!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, jeg ville velge dette merket. Personlig tror jeg at de følsomme klutene er mer hensiktsmessige for yngre babyer, og de duftige klutene er mer hensiktsmessige for barn i en alder av en. Når det er sagt, er disse klutene alt det en mamma trenger - de er et kvalitetsprodukt som er perfekt for formål. Jeg tror virkelig at disse har blitt designet med mamma og baby i tankene - takk Mamia!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg vil foretrekke at disse klutene ikke er duftige, bare fordi det gjør meg nervøs for å bruke på mins barns følsomme områder. Varemerket har allerede sensitive babyservietter som jeg alltid bruker når jeg bytter babyen min. Takk Mamia, du har skapt en fantastisk serie babyprodukter med mødre og babyer i tankene.

Testet av mamma Marie-Therese McCahey for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg elsker disse klutene - de er myke og milde på min lille, men sterk nok til at jeg vet at jeg ikke vil bli igjen med et rot på hendene mine som fingrene har stakk gjennom tørken. Disse klutene irriterte aldri min lillees hud. Prisen er også flott og klutene har en god lukt uten å være for overveldende.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Aldi Mamia kluter er sterke og tøffe, noe som betyr at jeg ikke trenger å bruke så mange kluter, og jeg vet at de vil rydde enhver situasjon jeg finner meg selv og min lille i (som vi alle vet kan være veldig rotete noen ganger! ). Jeg elsker det faktum at den neste tørkingen alltid er klar til å gå, og klippetoppen holder dem alltid fuktige og friske.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet over andre fordi Aldi Mamia kluter er billige og holdbare. De er stor verdi for pengene, og de virket litt tykkere enn andre kluter på markedet. De har også en søt design på dem som jeg virkelig elsker.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis det var en ting jeg ville bytte om, ville dette produktet være pakkestørrelsen. Jeg tror disse klutene er flotte, men mer i en pakke ville være bra. Når det er sagt, gjorde de akkurat det jeg trengte dem til å gjøre, og det var ikke en situasjon at jeg ikke kunne rense min lille med disse klutene. Det er grunnen til at så mange bruker Mamia-produkter og nå vet jeg hvorfor.

Testet av mamma Sophie Lopes for Mother & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale Mamia Fragranced Baby Wipes fordi de er tykke og motstandsdyktige, slik at hendene dine ikke blir modige, og de gjør rydde opp rotet enkelt. De lukter fantastisk, er langvarige, veldig fuktige og er milde på huden. De har et riktig resealable lokk som er super praktisk. Fra en mamma til en annen er disse absolutt verdt hver krone.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Viskene er super tykk og motstandsdyktig. De er også super fuktige og har en herlig duftende lukt til dem som etterlater den lille en duftende nydelig, jeg var super imponert av dem.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg har allerede brukt Aldi kluter fordi de virkelig er valuta for pengene, men jeg hadde aldri prøvd de med duft. Etter å ha prøvd dem har jeg helt forelsket - de er hva hver mamma vil ha ut av kluter. Pakken er godt utformet med det gjenlukkbare lokk holder dem friske og fuktige fra første til siste tørke. De er tykke, slik at de ikke river og lar den lille en duftende, fantastisk.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Dette er et vanskelig spørsmål å svare som jeg elsket dem absolutt.Jeg vil sannsynligvis si at kanskje måten de blir solgt, kunne endres? Du kan bare kjøpe dem enkeltvis, og det ville være fint å kjøpe en boks av dem. Ellers er de perfekte!

Testet av mamma Stephanie Matthews for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til andre fordi jeg tror klutene er stor verdi for pengene og er et glimrende produkt. Emballasjen er lyse og oppfordrer barnet mitt til å prøve å hjelpe deg med å få klutene ut. De har en nydelig design og lukter vakker som aloe vera, de er også mye tykkere enn andre produkter jeg har prøvd.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet gjør livet mitt lettere som en mamma fordi klutene er veldig enkle å komme seg ut av emballasjen. De er også mye tykkere enn noen av de ledende merkene. Som noen andre kluter er ganske tynne, må jeg bruke to kluter av gangen, mens disse klutene jeg kan komme med med en.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror dette produktet skal vinne eller være i topp tre fordi kvaliteten på babyservietter er fantastisk, de har en flott design og er glimrende for pris også. Jeg har definitivt blitt svajd for å kjøpe dette produktet igjen, som selv om jeg er litt av en merkevare snob, må jeg innrømme at disse klutene er perfekte. Jeg er veldig fornøyd med alt om dem.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis det var en ting å bytte om dette produktet, ville det være størrelsen på pakken, jeg skulle ønske det var noen flere kluter i pakken som jeg syntes å komme gjennom dem ganske raskt.

Testet av mamma Alison Manders for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette produktet er verdt pengene, sammenlignet med andre supermarkedets egne merkevarer - kvaliteten er bedre, men for en brøkdel av prisen. Klutene er tykkere med en nydelig duft, men er fortsatt milde på huden. Mindre kluter er nødvendig for å rydde opp, noe som betyr at du ikke trenger å kjøpe så ofte.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Viskene er veldig fuktige og brukbare. De er myke og milde på babyens hud, uten å forårsake utslett. Klutene er tykke, så jeg trenger ikke å bruke mange, noe som er nyttig når du har en vriende baby som prøver å komme vekk fra deg. Plastklipsdekselet holder klutene friske og fuktige, noe som er et stort pluss.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Dette produktet skiller seg ut som valuta for pengene, siden klutene er tykkere og mer holdbare i forhold til andre supermarkedsmerker. De er veldig fuktige og synes ikke å tørke ut lett. De har en nydelig bamse mønster på klippelåsen som holder dem forseglet og friskt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om dette produktet, ville det nok være emballasjen. Jeg føler ikke dypgrønn er riktig farge for babyprodukter. Kanskje en mykere farge for det nye fødte sortimentet og en rekke lyse farger for et eldre utvalg.

Testet av mamma Amanda White for Mother & Baby Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Jeg ELSKET disse babyservietter. De kom ut av pakken en om gangen (du ville bli overrasket over hvor mange merker ikke - ikke ideelt når du prøver å bytte en skitten bleie!), De var ikke for tynne og luktet nydelig.

Testet av mamma Louise White for Mother & Baby Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Elsker disse klutene, god valuta for pengene, fin lukt, men ikke for overveldende og flott på min datter som har sensitiv hud. Jeg har brukt de duftfrie de i et par år nå, men vil bytte til disse bare for en fin lukt!

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Jeg likte åpningen på pakken, lett å åpne og lukke med en hånd og holder klutene fuktige.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Jeg går gjennom 5 pakker kluter en uke med mine to småbarn, så det ville være bedre hvis jeg kunne kjøpe i bulk i stedet for individuelle pakker.

Testet av mamma Cheyenne Devine for Mother & Baby Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Disse klutene er duftende, men bare veldig lite, som jeg føler er bra, da de ikke har en syntetisk duft for dem. De er ikke for våte, og jeg fant de renset babyen veldig bra uten å forlate babyen fuktig. De var veldig myke på babyens hud og forlot ikke huden rød eller sår.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Viskene kom lett ut av emballasjen og kom ikke ut i et bunt, noe som gjør bleie skiftende enkelt. Plastlokket holder fuktigheten i klutene og de tørker ikke ut. Disse klutene er følsomme nok til å bruke på babyens ansikt, og er derfor veldig nyttig som en allsidig tørke.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

I stedet for å forandre noe om det aktuelle produktet, ville jeg forandre det gjenlukkbare lokket på emballasjen, jeg ville gjøre det litt lettere å åpne spesielt når du bare har en hånd tilgjengelig for å åpne den. Selve produktet selv er veldig bra og er et produkt jeg vil bruke igjen.

Testet av mamma Melissa Newton for Mother & Baby Awards 2016:

Hvorfor vil du anbefale dette produktet til en venn / stipendiat mamma?

Jeg elsket dette produktet. Klutene var ikke tørre og luktet veldig fint. Jeg pleier vanligvis å holde seg borte fra fragranced produkter som lukten vanligvis ikke er veldig hyggelig, men jeg elsket disse. De var enkle å bruke, praktiske og gjorde livet mitt så mye lettere. Jeg har aldri tenkt på å bruke dette produktet, men på grunn av den gode prisen og hvor glad jeg brukte dem, vil jeg definitivt bruke disse i fremtiden.Produktet var av et flott materiale som ikke rip av i fingrene som du trakk wipes ut emballasjen. Produktet var like effektivt som lovet og fantastisk vale for pengene.

Hvordan gjør dette produktet livet ditt lettere som en mamma?

Det gjorde livet mitt enklere, da det var lett å trekke klutene ut av emballasjen, de falt ikke fra hverandre da jeg prøvde å få klutene ut. De har også renset min lille en veldig bra uten å måtte presse hardt på babyens hud, noe rot kom av ganske enkelt. Lukten var veldig fin også, noe som eliminert noen dårlig lukt. Dette produktet overgikk virkelig mine forventninger. Jeg trodde for prisen jeg ville få kluter som ikke var gode. Godt gjort Mamia, du har vist meg feil.

Hvis du kunne endre en ting om dette produktet, hva ville det være?

Jeg ville ikke endre noe med dette produktet! Som jeg har sagt det overgikk alle mine forventninger og jeg trodde for prisen, mengden kluter du får og kvaliteten på dem var fantastisk. Kvaliteten på produktet oversteg prisen, og jeg vil definitivt bruke dette produktet i fremtiden.

Se flere baby tørke anmeldelser

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar