Aldi Mamia Breakfast Pouch Range Review

Et øyeblikk:

Disse pouches er ikke bare utrolig verdi for pengene, de er super praktiske for måltider. Med en rekke matgrupper i hver annen pose, og en lang salgstid for dato for å gjøre det enklere å kjøpe, er disse små posene en spilleskifter!

Hva de sier:

"Fra 4 måneder +, 100% organisk. Ingen tilsatt sukker (inneholder bare naturlig sukker). Ingen tilsatt vann eller fortykningsmidler. Ingen kunstige farger, smaker eller konserveringsmidler. "

Testet av mamma Michelle White for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale dette produktet til en annen forelder fordi posene er fantastisk verdi for pengene i forhold til andre på markedet. Det finnes et utvalg av smaker og selv om min baby spiste dem alle, hadde han definitivt en preferanse for to av dem. Jeg liker det faktum at dette produktet inneholder yoghurt, frukt og ris, derfor føler jeg at jeg gir ham et mer balansert måltid. Posene er praktisk å holde hånden i skapet og kan brukes opptil 48 timer etter åpning hvis det er kjølt, noe som bidrar til å minimere avfall. Ingrediensene er organiske og det er ingen tilsatt sukker, noe som er veldig viktig for meg og noe jeg alltid ser etter når jeg handler.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Vi begynte å avvenne en måned siden, og jeg har funnet dette produktet veldig nyttig for å legge til variasjon i babyens kosthold og å ha noe raskt og enkelt da det ikke var mye tid. Posen betyr at maten kan serveres med minimal rot. Det kan serveres direkte fra posen, men vi sprakk vanligvis på en skje som vi vil at vår sønn skal mestre ferdighetene med å bruke bestikk. Vesken kan også kjøles og brukes opptil 48 timer senere, som jeg syntes var flott, ettersom noen poser kun anbefales til bruk opptil 24 timer senere. Det er også godt å vite at babyen min får en rekke matgrupper i ett måltid.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet på grunn av prisen. Jeg tror de er fantastisk valuta for pengene - spesielt i de tidlige dagene av avvenning når en full pose ikke alltid spises. Jeg elsker også at de er 100% økologiske uten tilsatt sukker, vann eller fortykningsmidler. De er enkle å kjøpe, da det er flere Aldi supermarkeder i vårt område, derfor måtte jeg ikke gå ut av min måte å kjøpe dem. Jeg liker også det faktum at jeg kan utsette babyen min for mange forskjellige smaker. Jeg setter også pris på det faktum at det ikke bare er en pose med frukt, eller yoghurt eller ris - det er alle tre!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg hater å kaste bort mat, derfor synes jeg det ville være bra hvis posene var litt mindre. I de aller første dagene av avvenning brukte jeg en pose til tre måltider før jeg måtte kaste bort den, og det er fortsatt mye igjen i pakken. Jeg setter pris på at dette sannsynligvis ikke vil være tilfelle når babyen min spiser mer og til prisen som de er, føler jeg ikke at jeg slipper penger ved ikke å bruke en full pose, men jeg føler meg skyldig å kaste bort mat . Jeg tror også at emballasjen kan forbedres litt - jeg liker virkelig pastellfarger som brukes, men jeg liker ikke tegningene så mye.

Testet av mamma Amy Turton for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale denne maten til andre mødre. Posene er så enkle å bare stikke inn i en veske eller veske, og de gjør fôring babyen på farten så praktisk. Maten er en fornuftig pris, for noen baby mat kan være ganske dyrt, så jeg tror disse posene er ganske god verdi for pengene. Det finnes en rekke smaker, så babyen trenger ikke å ha det samme igjen og igjen, noe som er flott når du begynner å spenne.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Disse posene er veldig enkle og praktiske å bære om i skiftvesken, eller bare bruke hjemme - de er så mye bedre enn å transportere store bulker rundt! Det er ikke nødvendig å forberede noe, og de gjør fôring baby så raskt og enkelt, takket være lommens enkelhet og det faktum at babyen kan mates rett fra posen eller ved å hente maten direkte på en skje, så det er ikke nødvendig å ta en boller ut og om.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Min sønn kan være veldig masete med baby mat og vil bare spise visse typer og visse smaker. Men han elsker denne maten og åpnet munnen for mer hver gang han avsluttet en munnfull! Jeg ble veldig overrasket da det vanligvis er ganske vanskelig å finne baby mat som han vil spise og nyte, så jeg ville definitivt velge dette produktet igjen.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg tror ikke det er egentlig noe jeg ville velge å bytte om dette produktet, da jeg er veldig fornøyd med det enkle og praktiske å bruke posene, spesielt når du matker sønnen min mens du er på farten. Jeg er også veldig fornøyd med kvaliteten på dem - takk Aldi!

Testet av mamma Sarah walisisk for mor og baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Verdien for pengene på disse posene er virkelig utmerket, og det faktum at de kan lagres i kjøleskapet, etter åpning i 48 timer, betyr at du virkelig kan eksperimentere med forskjellige smaker for den lille i løpet av noen få dager uten noen svinn. Posene er veldig enkle å åpne og forsegle, og dispenseringstuten er lett å holde ren. De tre smakene jeg prøvde har alle blitt godt mottatt av min baby, og det faktum at rekkevidden er organisk gir ekstra ro i sinnet at hun får en god start på sin avvenning.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Posene er veldig praktiske og er veldig enkle å bruke ved enten å dekantere i en pott eller til å mate direkte fra posen ved å klemme på en babyske. Det faktum at disse posene kan lagres i kjøleskapet i 48 timer etter åpningen, sammenlignet med mange andre som må brukes innen 24 timer, minimerer virkelig spild. Smakerne var alle veldig populære med min lille og tekstur og konsistens er perfekt for det første spenningsstadiet.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, jeg vil gjerne se at dette produktet vinner en Mother & Baby-pris, da de gir god valuta for pengene, spesielt med tanke på at det er et organisk utvalg. Alle smaker har vært godt gjennomtenkt og var like populære hos min baby. Strukturen og konsistensen av dette området er helt på plass for den seks måneder gamle avvenningsfasen, som er helt jevn og klumpfri. Toppkarakterer for et rimelig og godt mottatt produkt!

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg kan tenke på som ville forbedre rekkevidden ville være at den skulle pakkes i et format der det kunne bli forsiktig oppvarmet i mikrobølgeovnen når det var ute og om. Min baby likte den rett fra posen, men foretrukket den litt varm, og oppvarming av posene i varmt vann var egentlig ikke så effektivt som å øke innholdets temperatur.

Testet av mamma Clare Wearn for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Hvis du er som meg, en heltidsmummy, eller hvis du er borte fra hjemmet med din lille, var det veldig praktisk å ta med deg. Posene er enkle og små nok til å transportere i motsetning til en krukke. Sammenlignet med andre merker på markedet, er disse veldig økonomiske med samme gode smak som noen av de større, mer kjente merkevarene. Det er også godt å vite at produktet er organisk som det er viktig for meg å sørge for at livet mitt lille gutten spiser god, sunn mat.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Å være en opptatt arbeidsmann til en ti måneder gammel liten gutt, betyr at morgendagene en gang kan være maniske når jeg får meg selv og min lille klar for dagen framover. Disse posene betyr at jeg ikke måtte tenke for hardt om en deilig sunn frokost for min lille gutt. Det var raskt og enkelt å bruke og min lille syntes å virkelig nyte smaker.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Hvis jeg regelmessig handlet hos Aldi, ville jeg definitivt kjøpe dem hele tiden for min lille gutt. Han syntes å virkelig nyte alle smaker han prøvde og spiste dem i super rask tid. For meg er dette produktet bra, men egentlig ikke skiller seg ut fra andre merker som forskjellig nok og for meg personlig, selv om det er et godt produkt og sammenlignbart med andre på markedet, ville det ikke være nok å oppfordre meg til å handle i Aldi.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg synes det ville være bra å vite om produktet teller som en av en baby fem om dagen. Også det ville være godt å ha et bredere utvalg av smaker å tilby min lille gutt. I forhold til andre merker på baby poser markedet, skiller designen seg ikke helt ut. Jeg fant fargene på pakkene var mindre fargerike på hyllen, og dette er noe som ville gjøre en forskjell.

Testet av mamma Sarah Wyatt for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil anbefale posene til andre mødre fordi de er en praktisk måte å gi babyen med frokost, noe som er flott for travle mødre på farten. Det er ingen skjulte ingredienser, og de inneholder alle forskjellige frukter som er bra når du nettopp har begynt å avta og vil presentere babyen til forskjellige smaker og smaker. De er også glimrende verdi for pengene.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Mamia-frokostposene er flotte som en rask og praktisk frokost for babyen, spesielt når du nettopp har begynt å avvenne. De inneholder alt babybehov til frokost i en brukervennlig pose. De er spesielt gode når de er borte eller reiser, som en enkel frokost eller en snack, når det ikke finnes andre passende mat tilgjengelig.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja, jeg vil - disse posene er stor verdi for pengene sammenlignet med lignende produkter på markedet. Kvaliteten er god, med økologisk frukt og yoghurt, og ingen unaturlige ingredienser.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Det eneste jeg muligens vil forbedre er å øke spekteret av smaker tilgjengelig. Jeg tror det kan komme til et punkt når foreldrene er ivrige etter å prøve andre smaker eller kombinasjoner i stedet for å gi barnet deres det samme hver dag. Men som vanlig frokost når tiden er stramt, fungerer disse posene godt.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar