Aldi Mamia Baby Shampoo Review

Et øyeblikk:

Denne Aldi Mamia Baby Shampoo er stor verdi for pengene - 500ml for under et pund! Den tårefrie påstanden lever opp til sitt navn, og vårt panel av mum testere rapporterte ingen grizzly babyer på badetid. Lukten er nydelig, og sjampoen er godkjent av pediatrikere.

Hva de sier:

"Mild babysjampo med en tårefri formel som passer for nyfødte, beriket med vitamin E for næret og mykt hår og hud."

Testet av mamma Jenny Minchella for Mother & Baby utmerkelser 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, jeg vil anbefale dette produktet til en venn fordi det kommer i en stor 500 ml flaske som varer lenge og er under £ 1, noe som gjør det veldig bra for pengene. Den har en fin lukt og ingen tårer formelen gjør den perfekt for babyer. Det etterlater datterens hår rent og mykt uten tangles.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Dette produktet er veldig forsiktig på babyens hår og hud. Sjampoen er godkjent av pediatrikere og har en tårefri formel som er flott. Det gjør en fin skum og irriterer ikke babyens øyne. Det skyller ut lett og etterlater datterens hår rent og skjærer fritt og inneholder vitamin E som holder huden og håret beskyttet og næret.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville velge dette produktet over andre på markedet fordi det er rimelig og etterlater babyens hår i en fin tilstand for halvparten av prisen på andre ledende merkevarer. Sjampoen gjør også en veldig god skum.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Hvis jeg kunne endre en ting om dette produktet, ville det være lukten av sjampoen. Sjampoen lammer veldig bra, men jeg føler at det lukter mer som en voksen sjampo enn en babysjampo. Jeg foretrekker at sjampoen har mer av en baby lukt. Det ville være bra hvis rekkevidden ble utvidet til å omfatte en baby fuktighetskrem også.

Testet av mamma Stacey Matthews for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Ja, jeg vil anbefale dette produktet til andre mødre - det gjør akkurat det som står på tinnet og bedre enn andre ledende merker etter min mening. Emballasjen er enkel og holdbar, den har blitt tapt på gulvet et par ganger, og ingen av emballasjen ble skadet, noe som er en bonus fordi som mamma har du nok utslipp til å rydde opp gjennom årene!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Sjampoen er av svært høy kvalitet. Andre high street merker sjampo irritert min sønn øyne, men denne Mamia Baby Shampoo var så forsiktig og det var ingen tårer! Jeg vet at jeg bruker et kvalitetsprodukt når det reduserer mums skylden min for å få babyen min til å gråte i badekaret!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg tror dette produktet skal vinne som det er stor verdi for pengene: Under et pund for en stor flaske er veldig bra og det varer i evigheter, selv med å ha et bad hver kveld. Det er enkelt - emballasjen er subtil. Det er et kvalitetsprodukt og lukten er fantastisk, det gjør nesten at jeg vil sette den på håret mitt.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Kanskje legge til et reisepunkt av sjampoen, så det er en mindre versjon å ta bort, da flasken er ganske stor og tar opp litt plass. Samlet skjønt, jeg er veldig imponert!

Testet av mamma Vicky McIntosh for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Dette er utmerket valuta for pengene - det fungerer like effektivt som andre lignende, men dyrere produkter som er på markedet. Det var ingen allergier eller utslett ved bruk av dette produktet og sjampoen rengjort barnets hår riktig og etterlot en nydelig lukt etter. Effektene er langvarige og gir også et utmerket boblebad og dusjgel - ingen negative i det hele tatt å rapportere!

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Du kan også bruke det som et boblebad, noe som betyr at det dobles opp som to produkter, noe som alltid gjør livet enklere når du bader et glatt bad. Også det er tårefri som gjør badebarn så mye lettere og morsommere!

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Ja! Det er billig og fungerer perfekt for min lille, catering til sensitiv hud og luktende nydelig.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Absolutt ingen!

Testet av mamma Amanda Joshi for Mother & Baby Awards 2018:

Vil du anbefale dette til andre mødre?

Jeg vil definitivt anbefale dette til en venn som det er fantastisk verdi for pengene. På under et pund for en stor flaske får du noe som er stort sett akkurat det samme som de ledende merkene. Vi bruker vanligvis Johnson, men jeg vil si at dette er like bra, om ikke bedre. Lukten er nydelig og forlater datterens hår friskt og rent.

Hvordan gjorde dette produktet ditt enklere?

Denne sjampoen gjør det lettere for meg som en mamma som det er lett å bruke og kommer i en stor flaske som vil vare meg lenge. Betydning jeg må kjøpe mindre, noe som gjør det til stor verdi for pengene. Når jeg har vasket datterens hår, forblir det friskt og rent lenger enn når jeg har brukt de ledende merkene.

Ville du velge dette produktet for å vinne?

Jeg ville definitivt velge dette produktet over andre i markedet. Jeg kjøper vanligvis Johnson, men dette gjør nøyaktig samme jobb til en brøkdel av prisen. Etter min mening bør det vinne en Mother & Baby-pris, da mødre alltid er på utkikk etter måter å spare penger samtidig som de opprettholder kvalitetsprodukter for sine barn. Jeg vil helt sikkert si at denne sjampoen merker alle disse boksene.

Hvilke endringer vil du gjøre med dette produktet?

Jeg har lagt merke til at når jeg bruker dette produktet, drar datteren øynene mer, så kanskje det stikker litt. Dette kan forbedres for å sikre at det er en helt treg oppskrift, men det kan bare være at datteren min ikke liker å ha håret vasket! Annet enn det har jeg ingen klager i det hele tatt om dette produktet - det er fantastisk!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar