Aldi lanserer Jo Malone inspirerte produkter i tide til Morsdag og prisene starter på kr 2,99

Hvis du, som oss, lever en Jo Malone livsstil på et rabatt supermarkedbudsjett, så er det en lykkelig, glad dag i dag. Aldi har annonsert et nytt utvalg av sine Jo Malone-inspirerte produkter, og prisene begynner på en veldig veldig rimelig £ 2,99.

Den tyske supermarkedskjeden vil legge til parfyme, kroppsrengjøring, kroppsvask og kroppsrøde til det eksisterende lys- og romsprayer som tilbyr, slik at du kan lukte som en høy vedlikeholdsmamma for en brøkdel av prisen på den virkelige tingen. Den lanserer i butikkene 1. mars, akkurat i tide til Morsdag, og vil være tilgjengelig for forhåndsbestilling online hos Aldi en uke tidligere, fra 25. februar. Den komplette nye samlingen inkluderer: • Luksus Eau De Toilette (100ml), £ 5,99 - sammenlignet med Jo Malone's £ 108 • Luksus Body Creme (175ml), £ 4,99 - Sammenlignet med Jo Malone's £ 64.50 • Luksus hånd og kroppsvask (250 ml), kr 2,99 - sammenlignet med Jo Malone's £ 42.50 • Luksus Hånd og Kropp Lotion (250ml), £ 2,99 - Sammenlignet med Jo Malone's £ 54

Vi gjorde matte, og hele pakken ville sette deg tilbake like under £ 17, sammenlignet med £ 269 for den virkelige avtalen. Produktene er tilgjengelige i tre dufter, Lime, Basil & Mandarin; Freesia & Pear; og granateple, som er en ringetone for Jo Malones granateple Noir. Julie Ashfield, felles administrerende direktør for bedriftskjøp for Aldi, sa: "Siden lanseringen av Jo Malone inspirerte stearinlys har vi vært begeistret over reaksjonen fra kundene, og er glade for å være å forlenge Luxury Collection i tide til mors dag . "De vakre duftene til Eau De Toilette og den luksuriøse følelsen av Body Creme, Hand and Body Wash, og Hand and Body Lotion, gjør alle de ideelle gaver til kjære."

Les nå dette:

Toblerone ICE CREAM er nå en ting, og vi kunne ikke være mer spent

Glem sjokolade denne påsken, du kan nå kjøpe et solid KJØP påskeegg

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar