Al Murray Outstepped Tess Daly for Sports Relief

Innholdsfortegnelse:

Al Murray Outstepped Tess Daly for Sports Relief - øVELSER 2023
Al Murray Outstepped Tess Daly for Sports Relief - øVELSER 2023
Anonim

Al Murray's alter-ego Pub-utleier er en portly, øl-swilling, opinionated loudmouth, men i virkeligheten er mannen bak pintene fast i motsatt ende av spekteret. Så hvordan holder han sin midje i innsjekk mellom alt på scenen?

Hva gjorde du for sportsrelief?

Jeg gjorde Fitbit Celebrity Step-a-Thon. Tess Daly og jeg måtte prøve å oppnå 100 000 skritt mellom oss om fem dager - jeg slo henne i hul, så jeg er ganske fornøyd med meg selv. Jeg gjorde 109 000 skritt, og hun gjorde noe i området 60 000. Smadret det Alle turene jeg normalt hadde gjort med rør, gikk jeg. Jeg tror jeg gikk rundt 16 miles. Mine kjærlighetshåndtak har også gått.

Hvordan vurderer du treningen din på en skala fra 1 til 10?

Jeg vil si at jeg sannsynligvis er en god syv i øyeblikket - jeg tror jeg er velsignet med et ganske godt nivå av "naturlig kondisjon". Også når jeg giggerer, gjør jeg et show hver kveld, noe som innebærer at jeg går og snakker i to timer solid, slik at jeg holder meg i god form, på en skjult måte. Men jeg er ikke et treningsbunny.

Hva gjør du, fitness-klokt?

Jeg kan ikke løpe, det er kjedelig, og det får meg til å føle seg fryktelig, men jeg elsker å gå en god lang tur - du kan ha en riktig tenkning, høre på musikk eller podcast eller ringe. Jeg spiller også trommene - hvis du gjør det for en time eller så om dagen, er det veldig bra for din kardiovaskulære kondisjon. Clem Burke, trommeslager fra Blondie - de hekta ham til en last maskin og fant ut at han var atlet-fit bare fra å spille.

Hva vil du aldri gjøre igjen?

Jeg husker at jeg hadde noe TV-arbeid som kom opp, så jeg gikk for en boksekasse og på slutten av det tenkte jeg bare: "Vet du hva? Jeg har ikke noe imot å se litt knett på TV. "Det legger vekt på deg uansett - folk forteller alltid at jeg ikke er så feit som de trodde jeg var på fjernsynet. Det er virkelig kameraene - det er 10 lb et kamera, og vi pleide å ha ti kameraer …

Al Murray og Tess Daly tok Steps for Good i Fitbit Celebrity Step-a-Thon for å heve £ 100k for Sport Relief.

Populært emne