Akon: "Noen ganger ber du hotellet ikke har et treningsstudio"

Som opptakskunstner har Akon toppet kart over hele verden, og hans veldedighet - Akon Lighting Africa - gir strøm til 15 land i Afrika. Hans siste venture ser ham sammen med Shell og DJ Hardwerk for å slippe ut Fortell meg, vi har det bra, en sang utgitt i forbindelse med avsløring av en menneskelig og soldrevet fotballbane. Så hvordan klarer han å klemme seg i tide for å ta seg av seg selv?

Hvordan vurderer du treningen din på en skala fra 1 til 10?

Vel, for tiden er jeg en 10, åpenbart! Jeg elsker fotball, og jeg vokste opp med å spille den. Problemet er at på det tidspunktet fotball bare ikke var en stor ting i USA, og det var ingen steder å gå etter det. Så til slutt ble jeg fanget opp i ting jeg ikke burde ha, fant meg selv å bli låst opp før du endelig flyr inn i musiksiden. Nå er jeg på scenen og hopper opp og ned for en time hver annen dag, så fitness følger meg naturlig.

Hvordan trener du på veien?

Med det er det litt tøffere, for halvparten av tiden når du endelig kommer til hotellet, er du slått og du vil bare slappe av - noen ganger ber du hotellet ikke har treningsstudio. Men når de vet at du må ta den tiden og ta 30 minutter inn - du trenger ikke å gjøre noe anstrengende, du må bare få blodet ditt til å pumpe.

Hva vil du aldri gjøre igjen?

Jeg er ikke en fan av å kjøre, så jeg foretrekker å sykle. Hvis jeg kan se severdighetene og sjekke jentene ut jogge, så er jeg kult.

Hvordan er treningsfingeravtrykket ditt unikt for deg og din karriere?

Vi reiser til alle disse sprø områdene, og vi spiser ikke riktig. Vi får ikke sjansen til å trene, og til slutt legger du deg selv i en posisjon hvor kroppen din er anstrengende for å operere. Så vi må definitivt jobbe for å leve og spise for å leve, ikke leve å spise, vet du?

The Tell Me Vi er OK video fra DJ Hardwerk [feat. Akon] er en del av Shell's #makethefuture-kampanje

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar