Flyplassforsinkelser og streiker truer ferien din? Slik håndterer du ...

Hvis du er ute på ferie i utlandet med familien din, kan det være vanskelig å unngå streiker og flyplassforsinkelser i disse dager.

Lei barn som venter på flyplasser i flere timer kan være et marerittstart, eller slutt, til en fantastisk tur unna. Det er vanskelig nok å takle fjellet av ting som reiser med babyer og småbarn krever i disse dager, uten det ekstra stresset av noen timer fanget i avgangsloungen.

Hvis du vet om forestående flyplassangrep eller problemer, er det verdt å ringe før du drar til flyplassen for å se hva statusen er. Dette kan spare deg for mange timer med problemer.

Her er noen andre topp tips for å takle forsinkelser og forstyrrelser i flyplassen, takket være Wendy Shand, grunnlegger av feriefirma Tots To Travel:

Ved bestilling

Pass på at du gir flyselskapets relevante mobilnumre og laster opp flyselskapets app hvis de har en. På den måten kan de sende meldinger om forsinkelser og kanselleringer.

Tenk fremover

Ingen liker en forsinkelse, men det kan bli gjort billett mindre stressende med litt pre-planlegging. Gi litt tanke på mat og drikke, underholdning og laste opp populære apps og spill og last ned favoritt tegneserier og videoer før du reiser hjem.

Hold deg oppdatert

Kunnskap er makt. I løpet av ferien er det verdt å være klar over hva som skjer i nyhetene. Sjekk også flyselskapets nettside eller app regelmessig for videre oppdateringer. Dette gjør det også mulig for foreldrene å håndtere tiden sin.

Forbli rolig

Når en forsinkelse blir tydelig, er det veldig viktig å være rolig. Barn er følsomme for angst og kan godt begynne å spille opp. En forsinkelse er veldig mye utenfor passasjerkontrollen, så bekreft at det ikke er noe å gjøre om det, og vær letthjertet. Hele familien vil ha en lettere tid.

Hva skjer?

Ha en speider rundt flyplassen for å finne ut hva som er for barn. Se på lekeområder og gode utsiktspunkter for å se på flyene.

Mat og Drikke

Pak rikelig med mat, snacks og drikke i håndbagasjen og hold noe tilbake for å imøtekomme en siste øyeblikk forsinkelse. Væske er ikke tillatt gjennom sikkerhet, så sørg for at alle blir godt hydrert med vann fra en av butikkene i avgangsloungen. For babyer og småbarn, tenk fremover til hvilke måltider som trengs, hvis det skjer en kortvarig forsinkelse. Hvis det oppstår en lengre forsinkelse, må du kanskje være fleksibel om hva du spiser barnet ditt.

Underholdning

Avhengig av barnas alder, har du en rekke aktiviteter forberedt. Bøker, barnemagasiner, farger og fargebøker er en god start, mens en pakke med kort er bra for par, snap og et myriade av andre spill.

Pass på at telefoner og nettbrett er fulladet (og at en lader også er til stede) og vurdere å laste opp noen nyhetsspill og -apper for reisen. Det er også verdt å ha en ballong eller to og en liten ball for virkelig lange forsinkelser. En liten svømmingskule fungerer godt for kaster, fanger og ruller.

Sove

Prøv å holde babyer og småbarn i deres rutine, kanskje ved å ta dem med en spasertur i deres buggy. Hvis det er mulig, overtale smårollene til å ta sin vanlige lur og ha en pashmina eller skjerf for hånden for å pakke dem opp om nødvendig (selv om du reiser til et varmt land, er en jumper eller skjerf nyttig for kalde avgangssalonger).

For svært lange forsinkelser eller avbestillinger

Hvert flyselskap har sin egen forsinkelses- og avbestillingsregel, så spør du. Når det ser ut til at lang forsinkelse er sannsynlig, sørg da for at bakken mannskap kjenner til små barn, og be om tidlig beslutning om mulig. Når det gjelder flytrafikkansvarlig, er det vel verdt å gjøre alternative ordninger tidlig og redusere tapene dine.

Tots To Travel har skapt en gratis 'Holiday Planner Pack' fylt med hint og tips for foreldre som reiser med babyer og småbarn, som kan bestilles fra totstotravel.co.uk

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar