Aldersgap: Den nye trenden i forhold

Enten leketøy gutt, cougar, sukker pappa eller lekemate, er du ikke alene. Trenden mot intergenerasjonelle relasjoner er alt raseri!

Det pleide å være et veldig tabuobjekt, gjenstand for aldersgap i relasjoner. Dette avhenger selvsagt av kulturelle forskjeller, men i det hele tatt har en betydelig forskjell i alder mellom et par alltid vært sett med ganske mistanke, som om det ikke var helt moralsk, på en eller annen måte.

Vel, heldigvis synes meningen å ha endret seg, med økt tilgang til digitale medier, opplysende våre synspunkter på slike ting og gjøre dem så mye mer akseptable. Det vil selvfølgelig alltid være fordom mot enhver samfunnsmessig underlighet, men disse blir mindre og mindre hele tiden. Saken av det mellom generasjonsforholdet gir ingen unntak.

Kjønnene

La oss være ærlige her. Vi har nettopp snakket om fordommene som vanligvis er utjevnet hos de som er involvert i et generasjonssammenheng, men de er veldig forskjellige på om du er den eldste eller yngre av paret, og om du er mann eller kvinne. Det følgende avsnittet ser på de fire hovedtyper som er involvert i et slikt forhold, deres mulige motiv for å forfølge et slikt handlingsmåte og de negative oppfatninger de kan oppleve.

# 1 Legetøyets gutt. En ung mann i et forhold, vanligvis i tjueårene eller deromkring. Energisk og stilig, gir han det perfekte stykke arm candy for en eldre kvinne, som kan panderer til alle hans guttlige behov og silliness. I offentlighetens øyne kan leketøygutten imidlertid ses som umoden, avhengig og ikke veldig mannlig - hovedsakelig på grunn av å velge et forhold der de generelt sett ikke forventes å gi. [Les: Det gode og det dårlige å dele en yngre mann]

# 2 Spillematen. En ung kvinne denne gangen, med en veldig lignende bakgrunn til leken gutt. Hun synes lykkelig å handle sin tid for bortskjemningen og ødeleggelsen hun mottar i hendene på eldre vellykkede menn. Vanligvis pen som et bilde og med en morder kropp å matche, er hun et trofé for den eldre genten å vise seg når han er ute og om i offentligheten - ikke mye forskjellig fra en Bentley eller Rolex.

Stereotyper angående spillematen dreier seg vanligvis om sin mangel på grå materie og sunn fornuft, selv om hun generelt er bedre akseptert enn leketøygutten, som passer mer pent inn i de tradisjonelt stereotype forventningene til kvinnens rolle.

# 3 The cougar. Et begrep som ikke eksisterte ikke så lenge siden, men en som nå er altfor kjent, er en pung vanligvis en middelaldrende kvinne, vanligvis hvor som helst mellom tidlig på trettiårene og tidlig på 50-tallet, som favoriserer selskapet av betydelig yngre menn.

Dette kan være en hel rekke grunner, men i det offentlige øynet ser det ut til at cougarens preferanser har blitt utelukkende knyttet til et behov for sex. De kan være single, gift, skilt eller annet, men de gir vanligvis et nesten morsomt miljø for det yngre objektet av deres følelser.

# 4 Sukker pappa. Den eldre gentleman, som varierer i alderen fra tidlig til fortid til dødsbed, som alltid ser ut til å ha en lekemann på armen - noen unge, vakre og ekstraordinære kommende. Hans motivasjon kan være seksuell, det kan være for den motiverende og energiserende følelsen at å være i nærvær av yngre mennesker kan gi, kan det være bare for troféaspektet.

Siden sukker pappa har vært en fixtur i samfunnet siden uminnelig tid, er det mindre fordommer rettet mot ham enn det er sjalusi, selv om noen anser denne vanen litt skumle og til den moderne kvinnen, bare litt fornærmende.

Fordeler av aldersgapet

Virkelig, de eneste ulempene med et forhold med en betydelig aldersgap er de slags stereotyper som mennesker danner av dem og de påfølgende meninger, noen ganger avskyelige eller fornærmende, som derfor kan oppstå. Når to personer er tiltrukket av hverandre, forelsket og deler så mye felles grunnlag at et forhold virker uunngåelig, så er det alt som egentlig burde ha betydning. Det er imidlertid mange grunner til at aldersgapet virkelig fungerer, og flere av disse følger i de neste to seksjonene.

Fordelene ved å se noen eldre

# 1 Bedre kjønn. Glem stereotypen av den eldre personen som noe forbi den - de er virkelig så mye bedre i sengen. Ingen uvitende fumbling under laken, de har erfaring på deres side, og de kjenner seg rundt en naken kropp.

Vær forberedt på å oppleve ting du aldri har tenkt på og forberede på orgasmer som gir en helt ny mening til ordet. Har du en kink at yngre partnere alltid har vært sjenert? Nå er det på tide å avsløre alt og friske oppmerksomhet om at dette tiltrekker seg.

# 2 Bedre samtale. Trøtt av å høre om fotballspill eller ungdomsband, og sulte av intellektuell innsats? Med mange års sosial, fritid og arbeidserfaring bak dem er du langt mer sannsynlig å få et bedre nivå av samtale enn det vanlige hoveden som er vanlig blant jevnaldrende. Det er ingensteds bedre å lytte og lære enn i nærvær av en eldre elsker. [Les: 7 må vite når du deler noen eldre]

# 3 Modenhet. Ikke den fysiske typen, men den følelsesmessige typen. Hvis du vil komme videre i livet og begynne å sette planer på plass for å komme frem, vil du finne all den støtten du noensinne trenger i en eldre partner.De er også mer sannsynlig å ha egne hus i rekkefølge, og de er ofte bedre i stand til å avlaste deg dramaet som er vanlig i ungdommens liv.

# 4 Ungene. Ikke en åpenbar, dette, men mange yngre halvdeler av et par er glade for å gå inn i en ferdig familie og være en del av det engasjerte og kjære miljøet som kan gi. Ikke alle trinnmødrene og fedrene hører til i et Grimms eventyr. [Les: 9 ting du ikke kan overse når du dør en eneste forelder]

Fordelene ved å se noen yngre

# 1 Mer entusiastisk sex. Det er definitivt slik at den yngre partneren bringer mye mer energi inn i soverommet. De kan ikke ha samme nivå av finesse eller ferdighet, men det kan snart bli lært. Energiforskjellen er spesielt relevant mellom yngre menn og eldre kvinner, med menns seksuelle energinivåer toppende mellom 18 og 20 år, og kvinner seksuelt toppende rundt midten av slutten av trettiårene, en av hovedårsakene til at kvinner pleier å se etter saker rundt denne alderen.

# 2 Pålitelighet. I fare for å gjøre den eldre halvparten av lyden manipulerende, er det mye å si om å ha et friskt, ungt sinn og kropp tilgjengelig for å males inn akkurat slik du liker det. For det meste vil dette være uansett, da den yngre halvparten forsøker å lære av noen som ikke bare blir deres elsker, men også deres rollemodell.

# 3 Nye kulturelle referanser. Det er lett å bli avskåret fra den moderne verden, når vennene dine og familien er i samme alder, og du finner deg plutselig i et annet tiår. Det er ingen bedre måte å bevare en forståelse av aktuelt og relevant ved å ha en nyhetsfeed som ligger ved siden av deg i sengen. Vær forberedt på å la dine eldre venner føle seg som fuddy-duddies som du overraske dem alle med en oppdatert kunnskap om ungdom og popkultur.

# 4 Ingen barn. Sjansene er at du har gjort familien din og ønsker å tilbringe resten av livet ditt, og begynner å komme i kontakt med hvem du er og ha gode tider tilsvarende. Å finne en betydelig yngre partner er mer sannsynlig å frigjøre deg fra familiær bagasje og gi en partner i kriminalitet, hvis eneste mål i livet er å ha det gøy.

[Les: Når blir alder i et forhold?]

Så, glem stereotypene, det har aldri vært en bedre tid å danse noen fra en annen generasjon. Så lenge du er i et forhold av de riktige grunnene, hvem bryr seg om alder?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar