Hvordan imponere en jente: 15 Atypiske hemmeligheter du trenger å vite

Innholdsfortegnelse:

Hvordan imponere en jente: 15 Atypiske hemmeligheter du trenger å vite
Hvordan imponere en jente: 15 Atypiske hemmeligheter du trenger å vite
Anonim

Vil du vite hvordan du kan imponere en jente? Vel, det er en riktig måte og en feil måte å gjøre det på! Og til å begynne med, gjør det uten å gjøre narre av deg selv!

Har du en vanskelig tid på å snakke noen du virkelig liker? Hvis du lurer på hvordan du kan imponere en jente på den riktige måten, må du være oppmerksom på det som virkelig betyr noe for kvinner, og ignorere fluffen som forårsaker alle forvirringene i utgangspunktet.

For så lenge vi kan huske, har menn prøvd å imponere kvinner. Dette er ikke begrenset til mennesker heller. Hvis du tenker på mannlige dyr i forhold til kvinner, har menn alltid en fargerik og de gjør til og med en paringsdans for å få en kvinnes oppmerksomhet.

Denne metoden for å parre overføringer til mennesker også. Bortsett fra at menn vanligvis ikke er dekket i lyse farger, og de pleier å unngå å danse vilt fordi det vanligvis har den motsatte effekten av å tiltrekke seg en potensiell kompis.

Ikke gjør deg narre av deg selv, fellas: Hvordan imponere du en jente på riktig måte

For det første er det en måte å imponere på en jente uten å gjøre deg til å se ut som en total idiot - en frykt for mange gutter synes å ha, men likevel går de for sine gale antics uansett. Det flotte med å imponere en jente som menn ikke ser ut til å forstå er at vi er ganske enkelt imponert. Det tar egentlig ikke mye.

Bare følg de riktige måtene å imponere på henne

Ta det fra en gal som har sett at mange gutter gjør en fullstendig narre av seg selv eller bare rett og slett ikke klarte å imponere meg. Hvis du vil imponere en jente på riktig måte og få henne til å ønske deg, her er hvordan du skal gjøre det.

# 1 Være kunnskapsrik. Jeg mener dette i den forstand at når du snakker med henne, drar du ikke bare dine svar ut av tynn luft - spesielt når det er på et tema som hun vet mye om. Finn ut hennes interesser og se på dem. Samle så mye informasjon som du kan om emnet, og du vil imponere henne med din kunnskap. [Les: 28 snu oss for jenter som får dem til å smelte i armene dine]

# 2 Ikke gå til ekstreme tiltak. Å få en hestevogn for en første date er altfor mye og vil trolig gjøre det motsatte av å imponere henne. Kvinner bryr seg ikke om de ekstravagante tingene - de imponerer ikke oss. Vi foretrekker enkelhetene. Og hvem vet ?! Hun kunne være skremt av hester, og du gjorde bare deg selv se dum og koster deg selv en første date.

# 3 Gjør noe slag for noen andre foran henne. Vennlighet er noe som imponerer noen kvinne. Hvis du gjør noe slag for noen andre, og hun er der for å være vitne til det, blir hun straks imponert. Bare ikke tvinge vennligheten fordi hun vil kunne fortelle. Og legg ikke noe opp for å se fint ut foran henne.

# 4 Argumenter med henne - men sørg for at du har gyldige poeng. Jeg er grundig imponert av alle som kan argumentere for meg og holde seg selv. Kvinner elsker banter. Hvis du kan få henne til å argumentere - på en fin måte, selvfølgelig - så er du inne. Ikke bare spiser hun tid til å snakke med deg, men hun vil etterlate deg med henne. [Les: Kan ikke ta stilling? Her er hvorfor jenter bare ikke kan stå den hyggelige fyren]

# 5 Vær ærlig - og sløv hvis du må. Ikke enig med alt hun har å si bare fordi du vil at hun skal like deg. Det kan faktisk ha motsatt effekt. Kvinner er imponert av en mann som har en mening og ikke er redd for å få det til å bli hørt. Du kommer ikke til å være enig med alt, så snakk om du er uenig og se hennes reaksjon - det blir en god.

# 6 Vær trygg - men ikke kåt. Jeg tror at menn vanligvis rangerer trygg og kjærlig altfor tett. Sannheten er at disse to tingene er veldig nært. Men man gjør at du virker som en røvhull mens den andre gjør at du virker mer attraktiv. Hvis du kan være trygg på henne uten å være en rykk om det, er det imponerende. [Les: Slik uttrykker du dine meninger uten å vises kåt]

# 7 Følg gjennom når du sier at du skal gjøre noe. Av en eller annen grunn antar kvinner automatisk at det du sier vil du gjøre noe, vil du ikke faktisk gjøre det. Så når du faktisk ringer til oss når du sier at du skal ringe, er vi imponert og opptatt. Så hvis du plukker opp nummeret hennes og sier at du ringer senere - gjør det.

# 8 Kommuniser dine følelser. Det er vanskeligere for menn å åpne opp om sine følelser enn det er for kvinner. Vi vet dette. Det er derfor når du faktisk kommuniserer dine følelser til oss, er vi svært imponert over det. Det viser en slags modenhet som er sjelden å finne og vi liker det. [Les: Hvordan snakke med jenter og la dem swooning for mer!]

# 9 Vær ren. Nå refererer dette ikke bare til huset eller leiligheten din. Dette refererer til alle ting. Hvis du vil imponere en jente, må du holde bilen ren, hjemmet ditt rent og deg selv rent. Alltid være frisk barbert, preparert og riktig. Du bør også alltid ha rene klær og lukte ulastelig. Alle disse i kombinasjon vil imponere en jente.

# 10 Være ridderlig. I et samfunn som har noe glemt ridning, åpner en bildør, holder døren åpen mens du går inn, og til og med holder en paraply over deg når det regner, er alle ting som gir deg store bonuspoeng. Ikke glem om ridderlighet, fellas.Det imponerer en jente stor tid. [Les: Hvordan være ridderlig - kunsten til moderne ridning]

# 11 Vær interessert i hva hennes venner snakker om. En av de mest imponerende tingene jeg noensinne har sett en fyr gjør er å holde en samtale med vennene mine. Han har fortsatt sin største oppmerksomhet på meg, men han kan rote seg inn i samtalen og bære den alene og uten min hjelp. Å være interessert i hva en jentes venner er interessert i, er den riktige måten å imponere på en jente. [Les: Hvordan vinne over vennene sine og vinn jentens hjerte]

# 12 Ikke svar telefonen når du er med henne. Hvis ringetonen din er på, må du bare ignorere telefonen. Hvis det er noe viktigere enn henne, så er du ikke veldig interessert i henne så mye. Ignorerer telefonen når du er med henne, vil tjene deg mye med henne. Det er imponerende fordi når verden går på teknologi, er det vanskelig å sette det ned. Vi setter pris på det.

# 13 Spør alltid oppfølgingsspørsmål - bonuspoeng hvis du stumper henne. Når du spør henne om hennes liv, hobbyer, jobber, etc., spør alltid noen oppfølgingsspørsmål til svarene hennes. Ikke bare viser det seg at du betaler oppmerksomhet, men vi er imponert over din evne til å komme tilbake og vil høre mer om det. [Les: Hvordan snakke med din forelskelse og få henne til å falle for deg i stedet]

# 14 Kompliment henne på noe annet enn hennes utseende. Jeg er ikke veldig imponert når en fyr forteller meg at mine øyne er fine eller min rump er fenomenal. Ærlig, det er all overflateattraksjon. Jo, det er fint å høre, men når en fyr compliments meg på min intelligens, kunstneriske evne eller skriveferdigheter, er jeg mye mer imponert over ham.

Så grave dypere enn bare hennes utseende. Finn ut hva hun er god til og gi henne et kompliment. Det er enda bedre hvis du komplimenterer oss på våre lidenskaper siden de betyr mye mer for oss. [Les: 19 komplimenter for jenter som definitivt vil få dem til å gå awww]

# 15 Legg merke til de små tingene. Jeg er alltid imponert hvis en fyr har stor oppmerksomhet på detaljer. Hvis han merker at jeg bare fikk neglene mine ferdig, kjøpte ny parfyme, eller endret øye sminke for den dagen, tjener han ham store bonuspoeng. Dette er imponerende fordi det tar mye oppmerksomhet og fokus for å se de små endringene.

[Les: 50 søte og sexy ting, gutter gjør at jentene bare elsker]

Imponere en jente har mye mer å gjøre med tankene dine enn det gjør dine handlinger. Ta det fra en jente selv og imponere henne på den riktige måten med disse 15 tipsene.

Populært emne