Voksne svømmelektioner og bassenger i London

Innholdsfortegnelse:

Voksne svømmelektioner og bassenger i London - øVELSER 2023
Voksne svømmelektioner og bassenger i London - øVELSER 2023
Anonim

Svømming har lav innflytelse, forbedrer kolesterol, bygger muskler, leverer treningsøkt i hele kroppen og oppfordrer deltakerne til å ha på seg nydelig Lycra, samtidig. Hva er det ikke å like?

Alle kan ha nytte av svømming, uansett vekt, nivå, aptitude eller predilection for tette sportswear. Hvis det praktiseres nok, vil denne kardiovaskulære aktiviteten til slutt heve hver siste bit av fett fra kroppen din. Du kan føle seg vektløs i vannet, men hver handling du gjør mens nedsenket bidrar til å snu overskuddsfett til nydelig muskel, med den gjennomsnittlige 70kg menneskelige brenner mer enn 400 kalorier hver 60 minutters økt.

Gym arbeid har en tendens til å isolere muskler og muskelgrupper, men svømming jobber dem alle på samme tid, inkludert de viktigste: ditt hjerte. Under en konvensjonell svømming forstørres den og blir mer effektiv ved å pumpe blod. Det brede spekteret av bevegelse som kreves for å komme overalt betyr at leddene og leddene ikke bare holder seg fleksible, men de strekker seg, oppmuntrer fleksibilitet både inn og ut av vannet. Og så er det din abs. Hvis en vaskebrett mage er ditt mål, bør en vanlig svømmetur være en del av spillet ditt.

ANBEFALT: 5 Viktige fordeler med svømming

Dessverre er svømming også en av de mest uforgivende idrettene for nybegynnere. Uansett det generelle treningsnivået ditt, hvis teknikken din er uklar, blir du fullstendig knackered etter noen lengder, og det kan virke som litt sløsing med tid.

Forbedring på egen hånd er vanskelig - det er vanskelig å forfinne en teknikk som du sikkert har brukt siden du var på skolen. Du er like sannsynlig å innrømme feil som stryker dem ut, og eventuelle avvik fra perfekt form vil redusere deg en stor mengde i vannet.

Å ta svømmelektioner gjør derfor mye mening. I et forsøk på å tweak / fullstendig gjenoppbygge en fryktelig frontkryp teknikk, Trener tok tre timers leksjoner med Swimming Nature instruktør Sam Hunt på Fitness First Baker Street.

"De fleste av de voksne jeg lærer vil forbedre sin teknikk og jobbe med å puste," sier Sam. "Mye kan svømme raskt, men vet ikke hvordan man holder seg i vannet og slapper av."

Bortsett fra svømmingen raskt, er dette stillingen Trener var på før leksjonene startet. Å fikse hver feil var ikke mulig om bare tre timer, men i slutten av øktene var grunnleggende pusteprosessen på plass - ikke lenger å holde hodet ut av vannet til enhver tid - og mange dårlige vaner ble identifisert og var på vei til å bli eliminert.

Selv om det ikke er tid til å mestre frontkrypet, eller hva ditt mål går inn, å kunne snakke om hva som trengs og øve alt under et ekspertens skarpe øye, vil gjøre en stor forskjell når du svømmer solo igjen.

Svømming Naturopplevelser er tilgjengelig på utvalgte Fitness First klubber. Det er mer info på fitnessfirst.co.uk og swimmingnature.com.

Vanlige feil

Hvis du smiler bort i vannet for liten belønning med din forside, må du sørge for at du ikke begår disse kardinale svømmingssyndene, som beskrevet av Sam.

"Den vanligste feilen jeg ser er hodeposisjon," sier han. "Mange av studentene jeg ser i starten, enten svømmer ser rett ned eller svømmer med hodet oppe. Dette påvirker kroppsposisjonen og kan gjøre deg tregere ettersom kroppen dråper litt. Den beste stillingen er et mellomrom.

"En annen feil jeg støter på er at armen handling er for rushed, fører fra albuen ut av vannet for tidlig. Vi lærer å utvide armen for å få mer kraft gjennom slagene.

"Den siste feilen ville være fotsparket. Dette er altfor fort og sparker fra kneet eller ankelen, eller stiv og minimal fra hoftene, som ikke gjør mye bra. "

Londons beste svømmelektioner for voksne

For phobics

Ifølge NHS er fobier definert som en "overveldende og ødeleggende frykt for et objekt, sted, situasjon, følelse eller dyr". En fobi av vann kalles aquaphobia. TJs svømmeakademi (tidligere UK Academy of Swimming) er et senter basert i Barnet, Nord-London, som tilbyr spesialistkurs for å hjelpe folk å erobre sin frykt. Eier Tiraj Shah forklarer: "Som en del av prosessen praktiserer lærerne våre en rekke teknikker [med hjelp av hjelpemidler] som innebærer at svømmeren beveger seg i en horisontal posisjon og deretter vender tilbake til en vertikal stilling både i dybden og ut av det . "Gruppeklasser (maks. Fire personer) er £ 15 hver, private en-til-en-økter er £ 35. tjsaos.com

For nybegynnere

Ifølge Amateur Swimming Association (ASA), kan en av fem personer i Storbritannia ikke svømme. Det handler om ni millioner mennesker, noe som er sjokkerende med tanke på at vi bor på en øy. Instruktør Harley Hicks, 24, sier årsakene til dette er ofte forankret i barndommen. "Noen hadde dårlige opplevelser i vannet som barn, andre likte det ikke, og noen foreldre trodde ikke det var viktig."

Men med et nytt helseinitiativ som feier gjennom skolene, blir svømmelektene nå gjort mer moro. Dette har en banebrytende effekt. En av de viktigste årsakene som voksne gir for endelig å ta sjansen er at de vil svømme med barna sine. Det er aldri for sent å lære, og det kan du også i London Aquatics-senteret hvor et 14-ukers ASA-godkjent kurs vil koste £ 101,92. londonaquaticscentre.org

For voksne for å forbedre

En fin måte å forbedre dine ferdigheter på er å ha et sluttmål. Sainsbury's Swimathon er en landsomfattende begivenhet som har oppmuntret folk til å ta på seg svømmende utfordringer, samtidig som de øker penger til verdige årsaker siden 1986. Du kan bli involvert på over 600 sentre. Poolkoordinator Perri Daniel sier, "Du kan gå inn selv eller som en del av et lag, fra en 1,5 km svømmetur opp til 5 km. Det avhenger av din ferdighet og hvor mye du vil utfordre deg selv. Vi finner teamutfordringene er veldig populære, fordi du pleier å jobbe hardere, så du vil ikke la laget ditt gå ned. " 18.-20. Mars, swimathon.org

For en triathlon

En standard (aka olympisk) avstand triatlon svømmetur er 1,5 km, som tilsvarer 60 lengder av en 25m basseng. Triathlon coach Joe Beer sier, "Triathlon er ikke så vanskelig som de en gang oppfattes, men med svømmedelen er først, er det viktig å ikke brenne deg ut. Infrastrukturen med hensyn til åpent vann svømming har forbedret nylig, noe som gjør trening mye enklere. En annen måte å forberede seg på uten å gå ut, er å ta litt kaldt bad. Men det beste rådet jeg kan gi er å sørge for at du får en våtdrakt som passer riktig. "

Strengt Svømming kan ikke gjøre vannet varmere, men det tilbyr en rekke kurs for triatletter på alle nivåer på klubber over hele London. Ingen medlemskap er påkrevd, og prisene starter fra £ 150 for et seks ukers kurs. strictly-swimming.com

ANBEFALT: Alistair Brownlees triathlon svømmingstrening

For spesifikke strøk

Avanserte svømmere mer fokusert på polering av teknikken deres kan gjøre verre enn gaffel ut for noen private leksjoner. Swim For Tri har sentre over hele London. Regissør Keeley Bullock sier, "Det første vi gjør med en ny klient, er å vurdere dem, og diskutere hva deres mål er. Noen svært generelle råd ville være å sparke fra glutes og hip flexors, og sørg for at du tar hensyn til øvre kroppsrotasjon. Vi har en rekke trenere som jobber med å identifisere svakhetene dine og jobbe med dem. "Skreddersydd en-til-en-coaching-sesjoner er basert i Shoreditch og starter fra £ 45 per økt. swimfortri.co.uk

Populært emne