20 Sjarmerende måter å Sweet-Talk en fyr og stjele sitt hjerte

For dere alle ute ute for å bryte stereotypen og feie HIM av føttene hans for en gang, så snakker du en fyr - den søte veien.

For en eller annen grunn skyldes jeg et mannlig dominerende samfunn. Menn har alltid vært de som trenger å gjøre alt arbeidet når man starter et forhold. De må alltid komme opp med de beste linjene for å fange en god dame hjerte.

Mens mange menn er kjent for søtsnakkende damer for å få sin hengivenhet, tror jeg det er tid for kvinner å komme seg til å gjøre noe eget! Hva skjer når fyren du liker ikke ser ut til å gjøre noe for å forfølge deg?

Det er riktig! Det er opp til deg å snakke den fyren og stjele hjertet hans - ikke omvendt. Det er tid for deg å ta ansvar for en endring, og lære å vinne over en manns hjerte. Til tross for populær mening er det mulig og egentlig ikke så vanskelig i det hele tatt!

Sjarmerende måter å snakke med en fyr på!

Nøkkelen til å snakke med en fyr er å være subtil. Mens mange gutter som ønsker å vinne over gal, pleier å være åpenbare når det gjelder planen, forventer de at kvinner skal være mye mer subtile om det. Subtilitet vil gå langt i å få sin oppmerksomhet og få ham til å falle for deg - uten han selv å vite det!

Her har vi satt sammen alle de beste strategiene og tingene å si for å effektivt snakke en fyr og stjele hans hjerte. Husk at hver av disse skal skreddersys for din fyr, spesielt siden alle er forskjellige. Men samlet, vil disse måtene få fyren til å falle for deg på kort tid! [Les: 14 måter å vise en fyr du liker ham, samtidig som han er en ekte drøm på samme tid]

De beste strategiene å bruke mens du snakker en fyr

Du kan ikke bare gå opp til en mann og regurgitate alle de fantastiske setningene som er oppført nedenfor. Det er egentlig ikke så enkelt. Men hvis du ser etter ulike strategier å bruke for å få oppmerksomhet, er disse de beste.

# 1 Appellere til sin maskulin side. Hvis det er en ting en mann virkelig vil, er det å føle seg manlig. Hvis du snakker om hans maskulinitet på noen måte - spør han om å åpne pickleburken, fortell ham han er sterk, etc. - det vil fungere underverk! Han vil finne seg selv å prøve å imponere deg mer og mer med sin maskulinitet.

# 2 Kompliment hans utseende. Finn subtile måter å påpeke at han ser bra ut! Bare fortelle ham at en bestemt farge passer godt til ham, er en sikker måte å få ham interessert i. Du vil legge merke til at han vil begynne å bruke den fargen mer og mer! [Les: 25 komplimenter for gutter de vil aldri glemme]

# 3 Vær en damsel. Igjen med maskulinitet, men det er bare hva menn elsker. Vær en damer i nød, og trenger å lagre fra tid til annen. Coyly ber ham om å komme hjelpe deg med å gjøre noe som du kanskje kan gjøre allerede, er en enkel måte for ham å føle at han trenger å være der for deg. Han vil være den første der neste gang du trenger hjelp! [Les: Damsels i nød og hvorfor menn finner dem helt uimotståelige]

# 4 Være kommende med dine følelser. Menn har ikke den beste intuisjon, og er ofte uvitende om kvinners følelser, så noen ganger må du være stum på dine følelser. Skremmer på en av sine vitser og sier: "Du er morsom. Jeg liker deg. Det er en rask måte å snakke med dem, og vil få dem til å fawning over deg på kort tid.

# 5 Vær subtil. Å være kommende er en ting, men du må også være subtil. Jeg vet at dette høres motstridende, men hører meg ut. Hvis du er for lett med din hengivenhet, vil menn ikke betale mye oppmerksomhet. De elsker jakten. For effektivt å snakke, må du sende dem tips her og der, uten å fortelle at du vil at de skal falle for deg! [Les: Hvorfor menn liker en jage og hvordan du bruker den til din fordel]

# 6 Snakk om hans arbeidsmoral. Menn er stolte vesener. De elsker å bli fortalt at de jobber hardt med det de gjør. En måte å stjele hjertet hans er å bli fascinert av sitt arbeid og spørre ham om det ofte. Spør ham om eventuelle prosjekter han har på, eller noe annet som er relevant for sitt arbeidsliv.

# 7 Make. Øye. Kontakt. Hvis det er en ting som vil få deg en fyrs oppmerksomhet, gjør det øyekontakt med ham. Når du snakker med ham og skyter ham på noen av de søte linjene nedenfor, sørg for at du holder jevn øyekontakt, og han vil kaste deg over deg på kort tid!

# 8 Lag riktig fysisk kontakt. Jeg mener ikke å gripe og kramme ham hele tiden. Nei. Det blir bare irriterende. Jeg mener lett å berøre armen når du snakker, eller børster forbi ham og ser tilbake når du går forbi. Disse er subtile tegn på at du vil være nær ham, og han vil bli kløe for mer! [Les: 25 ting jenter gjør som gjør dem uimotståelig attraktive for gutta]

# 9 VÆRE FORTROLIG. Menn faller over selvsikker kvinner. De elsker dem. Pass på at du sprer selvtillit med hver linje du spiser, og du vil være snill og snakke med ham rett inn i armene dine.

# 10 Smil! Gutter er mesmerized av en kvinnes smil. For det gjør hun henne tilnærmet og morsomt, og for en annen skriker hun bare tillit når hun går rundt med et bredt smil på ansiktet hennes. Lei på en fyr vil få ham til å fungere som kitt i hendene dine.

# 11 Fang øyet fra tid til annen. Når du er i en gruppeinnstilling, la han få deg til å stirre og send ham et lite smil før du vender bort. Å gi ham sexy, små blikk gjennom hele natten, tar i utgangspunktet hjertet og løper bort med det. [Les: 10 subtile øyekontakt flirte bevegelser som alltid fungerer]

Hva å si for å få ham til å falle for deg

Her er noen enkle setninger for å få deg til å tenke på hvordan du kan snakke med ham og stjele hjertet. Ta det fra en gal som har prøvd disse: de jobber!

#1 “Du vet, du er en av de mest interessante menneskene jeg har snakket om i en stund.â € Â

#2 "Din bestemmelse * Sett inn gjeldende attraktiv kvalitet * er veldig attraktivt."

#3 "Jeg hadde så mye moro med deg! Kan ikke vente på å gjøre det igjen.â € Â

#4 "Jeg har aldri møtt noen ganske som deg." [Les: 25 søte måter å se søte og smelte en fyrs hjerte]

#5 "Du er virkelig noe annet. ;) â € œ

#6 â € œI kunne ikke tro når du gjorde ____! Det var veldig kult.â € Â

#7 â € œVel, ser du ikke bra ut i dag! â €

#8 â € œJeg tror du er bedre enn ___ på ___. â € Â

#9 â € œWhen kommer jeg til à ¥ se deg igjen? â € Â

[Les: Hvordan menn blir forelsket - De 7 stadier av kjærlighet til menn]

Sweet-snakker en fyr for å stjele hjertet hans, må ikke være en vanskelig oppgave. Det kan være morsomt, sexy og til og med en utfordring. Etter disse søte måtene å snakke, vil mannen din være sikker på å få ham til å løpe etter deg!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar