Adidas Supernova Running Shoes Review: En sikker innsats for alle dine maratonbehov

Adidas Supernova Running Shoes Review: En sikker innsats for alle dine maratonbehov - øVELSER 2023
Adidas Supernova Running Shoes Review: En sikker innsats for alle dine maratonbehov - øVELSER 2023
Anonim

For maratonløpere er livets viktigste forhold i månedene som bygger opp til den store dagen, ikke med familie eller venner, det er med løpeskoene dine. Noen tror kanskje det er en overstatement, men ærlig talt vil du bruke minst like mye tid i deres selskap.

REKOMMENDERT: 14-ukers marathon trening planer for alle evner

Dine sidekicks trenger å tilby nok støtte til å plyndre gjennom trening mil etter trening mil og også inspirere tillit til at de ikke vil holde deg tilbake på løpedagen. For de fleste løpere, vil Adidas Supernovas krysse alle disse boksene, samtidig som du unngår de rike fargene til mange løpesko, slik at du kan til og med bruke dem på å gå i gang.

Adidas 'Boost eneste teknologi er en fast favoritt blant løpere og med god grunn - det returnerer båtbelastninger av energi. Paired med rikelig pute i denne modellen gir en veldig behagelig tur. Jeg følte meg positivt fjærende når jeg kjørte i Supernova, kilometer etter kilometer, noe som gjør det til et perfekt alternativ for lange treningsløp.

Du kommer ikke til å flyve rundt på veiene ved din topp 5 km-hastighet, men som miles rack opp, vil du føle fordelene. Uansett om det er fem eller 20 miles du dekker, holder Supernovaene deg i god form og gjør det lettere å opprettholde ditt måltak.

ANBEFALT: UK Marathons - Når og hvordan å sikre et sted

Dette skyldes ikke bare Boostsålen, ekstra støtte kommer fra FITCOUNTER-støpt hælteller som passer tett rundt hælen og lover å holde den i best mulig posisjon mens du kjører. Det føltes litt stivt da jeg først satte på skoene, men det var behagelig når du kjørte.

Gripet som leveres av Continental Rubber yttersålen er også bemerkelsesverdig. Når temperaturen virkelig faller og fortau blir isete, er det et must for å stoppe løpene som blir frustrerende, glatte saker. Jeg prøvde Supernova sammen med et par andre løpesko, og de sto ut som de mest dyktige når det gjaldt isete fortau.

Supernovaene er et utmerket spill for alle, men de raskeste maratonløpene, som kanskje setter pris på litt mindre støtte til fordel for fart. De vil bære deg gjennom de lange månedene med trening i komfort og hjelpe deg til å utføre når som helst på løpedagen selv. £ 99.95, kjøp på adidas.co.uk.

REKOMMENDERT: De beste britiske løpshendelsene for 2017

Populært emne