Adidas SolarBoost Running Shoe Review

Adidas SolarBoost Running Shoe Review - øVELSER 2023
Adidas SolarBoost Running Shoe Review - øVELSER 2023
Anonim

Akkurat som du ikke vet hva du har før det er borte, noen ganger skjønner du bare hva som har gått glipp av når det kommer. Adidas oppstilling av Boost-sko er fenomenalt vellykket, men det har gått glipp av en sko som SolarBoost - en forestående sko som ikke er like lett som Adios eller Boston, men er mer stabil og lettere enn UltraBoost. Etter å ha prøvd SolarBoost på en rekke løp, kan jeg bekrefte at det lever opp til denne fakturaen. Hvis du leter etter en allsidig nøytral sko til trening og racing, er det absolutt en sko verdt å vurdere.

Boost-skummet gir så hyggelig en tur som noen gang, men øvre på SolarBoost er svært forskjellig fra UltraBoost. Tåboksen er tett og holder foten låst på plass bedre enn en strikket øvre. Jeg fryktet at det ville være for stramt og irritere meg når jeg kjørte, men det viste seg ikke å være tilfelle. Den er best beskrevet som sikker i stedet for tett og det er konsekvent stabil, selv når du henter tempoet. Styreskinnen på skoen hjelper også med dette. SolarBoost er ikke en stabilitetssko designet for å motvirke pronasjonsproblemer, men den er mer støttende enn UltraBoost, den strikkede øvre som kan føles litt sløv når den kjører i fart.

Se relaterte The Best New Road Running Sko til 2018Adidas UltraBoost Running Shoe Review: Takle hvert løp i StyleAdidas Utgivelser Ultra Cool UltraBoost Laceless i august

Jeg prøvde SolarBoost for en rekke løp, inkludert en parkrun og en intervju økt for å se hvordan det håndterer raske ting sammen med en rekke mer stabile plods langs veier og lette stier. Jeg ville absolutt ikke gå hvor som helst mudret med SolarBoost, hovedsakelig fordi det er en veisko og ikke har grep påkrevd, men også fordi det ser for pent ut.

Jeg fant SolarBoost litt for tungvint i korte intervaller og løp opp til 10K, når jeg foretrekker en sko som Adios. Det mangler ikke i tempo, men det virker ikke som en ekte racer. Snarere føles det som en flott sko for å holde et rask tempo over lengre avstander og hoppe gjennom din generelle trening i komfort. Men hvis du har funnet ut at lette sko som Adios er ubehagelig og ikke støttende nok, kan du foretrekke den mer omfattende følelsen av SolarBoost selv i korte løp, og det er et flott alternativ for halvmaratonene og hele 42,2 km.

Hvis du er en veldig ivrig løper som har en rekke sko å velge mellom, vil SolarBoost passe inn i din line-up for lange treningsløp og enkle anstrengelser, med lettere sko lagret for spordager og løp. Hvis du er en uformell løper som ser etter en polstret nøytral sko for å takle alle dine løp, vil SolarBoost passe regningen.

£ 139.95, kjøp på adidas.co.uk

Populært emne