Adidas Online Sale knocker opptil 70% av løpesko og sportsklær

Adidas Online Sale knocker opptil 70% av løpesko og sportsklær - øVELSER 2023
Adidas Online Sale knocker opptil 70% av løpesko og sportsklær - øVELSER 2023
Anonim

Vårt tilbudsteam skurer alltid nettet for rabatter på Trenergodkjent utstyr. Her er hva de kom opp i dag.

Et ginormt salg på den elektroniske Adidas Outlet har redusert prisene på et stort antall produkter. Sportsmerkets slutt på sesongsalg har gått en stund, men den siste bølgen av rabatter har sett en ekstra 20% skåret av prisen på noen av de beste sportsutstyrene. I noen tilfeller betyr denne reduserte reduksjonen at elementet går 70% mindre enn den opprinnelige RRP.

Den ekstra 20% rabatten gjelder for alle varer som allerede var til salgs i uttaksseksjonen på Adidas nettside. Bare skriv inn rabattkoden EXTRA20ved kassen for å bruke besparelsen til sluttprisen.

Hvis du er i markedet for et nytt par løpesko, vil du være glad for å finne mange modeller med den høyt nominelle Boost mellomsåle, bare bla gjennom det store tilbudet på løpesko til rabatterte priser.

Adidas UltraBoost, for eksempel, koster nå bare £ 83,97, bare litt over en halv RRP på £ 149,95, så lenge du kjøper gjennom det offisielle Adidas-nettstedet og husk å bruke den rabattkoden. UltraBoost er en flott sko, som vi sa i vår anmeldelse: "Hvis du er ute etter en allsidig løpesko som du kan bære med din barmhjertighet, uten at folk støter ynkelige blikk på ditt skummelt fottøy, er [Adidas UltraBoost] uslåelig."

Det finnes også mange versjoner av Adidas Adizero Adios - en premie racing linje som proffene bruker til maraton - til reduserte priser, som går enda lavere når du bruker rabattkoden. Som vi sa i vår anmeldelse, "hvis du jobber mot en PB for maraton, eller en 5K, 10K eller en halv maraton, så må Adios være på din radar."

Hvis du er interessert i kjøligere sko, sjekk ut den nå-billigere-enn-noen gang UltraBoost laceless. De lanserte i fjor for mye fanfare - vi kalte dem "nydelig" og "ultrakule".

Uansett hva som henter ditt øye i Adidas Outlet-salg - enten det er et utmerket par løpesko eller en av de tungt nedsatte alternativene i løpende T-skjorter, løpebukser eller fotballsko-seksjoner - vil du raskt handle. Salget ser ut til å avslutte tirsdag 26. juni, så gå over til Adidas Outlet-butikken for å pose et godt kjøp. Gledelig shopping - og ikke glem å bruke den rabattkoden!

Populært emne