Adidas samarbeider med Henry Poole for å lage smoking-inspirerte trenere

Adidas samarbeider med Henry Poole for å lage smoking-inspirerte trenere - STIL 2023
Adidas samarbeider med Henry Poole for å lage smoking-inspirerte trenere - STIL 2023
Anonim

I et av de mer uvanlige motepartnerskapene, har Adidas blitt koblet til Savile Row skreddersy Henry Poole & Co for å lage en versjon av sine NMD-joggesko med begrenset utgave.

Sportsklæren har allerede samarbeidet med musikeren Pharrell Williams og designeren Stella McCartney, men vi tror at vi nærmer oss Savile Row skreddersyren er inspirert.

Henry Poole, for de ukjente, er best kjent for å lage den moderne middagsjakken på 1880-tallet, men her er litt mer om skredderen.

Inspirert av både den tradisjonelle kritt-stripedrakten og smokingen, er de begrensede utgaveskoene tilgjengelig i to stiler. NMD R2 inkorporerer krittstrippen inn i designet, mens NMD XR1 bruker midnattsblått tux som inspirasjon for å skape en sneaker som kan brukes som en kveldssko.

Tekstilene er spesielt vevd for samarbeidet fordi de må være robuste nok til å bli slitt på føttene - det vanlige dresset stoffet vil bare ikke fungere på gaten. Sneakers inkluderer også en jakkeforing og en Adidas Originals x Henry Poole selvedge på hælen. Her handler det mer om skoen.

Den begrensede utgaven joggeskoene koster £ 150 og er kun tilgjengelig i butikk på størrelse? fra 21. juli.

Populært emne