Adidas Adizero Boston 7 Running Shoe Review

Adidas Adizero Boston 7 Running Shoe Review - øVELSER 2023
Adidas Adizero Boston 7 Running Shoe Review - øVELSER 2023
Anonim

Adidas Boston har lenge vært en favoritt av raske amatørløpere. Det gir litt mer pussing enn de racingflatene som brukes av eliter, men er fortsatt lett og responsiv nok til å jage ned raske tider, spesielt i langdistanse løp.

Som en veletablert linje er Adidas-linjen veletablert, så det har en tendens til å bare tinker med hver ny ierasjon i stedet for å rive den opp og starte igjen. Oppdaterte farger er den viktigste forandringen fra Boston 6, sammen med forbedringer til utformingen av øvre for å gjøre det mer pustende.

Så med det meste prosaiske endringer er det lite overraskelse at det ikke har vært mer en fanfare rundt utgivelsen av 7. Men det stopper ikke at det er en av de aller beste løpeskoene, og en som vil være den perfekte maratonskoen for mange løpere.
Så med det meste prosaiske endringer er det lite overraskelse at det ikke har vært mer en fanfare rundt utgivelsen av 7. Men det stopper ikke at det er en av de aller beste løpeskoene, og en som vil være den perfekte maratonskoen for mange løpere.

Boston 7 har en lignende lett, smal profil til en racingsko som Adidas Adios, men med litt mer polstring og stabilitet, noe som gjør den perfekt for langdistanse løp. Du kan fortsatt føle veien under foten din, og overgangen fra hæl til tå er enestående. Spesielt hælstrekkere vil ha en fjær som legger seg i steget ved bunken av Boost-pute på baksiden av sålen som fremdriver deg gjennom skrittet ditt jevnt og bidrar til å holde bena i god form over lange avstander. Som et resultat, å holde et raskt tempo i Boston over lange løp føles bare … hvis ikke lett, så i det minste lettere.

Det er fortsatt en lett sko, men det kan hende at noen løpere finner det mangler litt i pyntet for en maraton. Jeg vil si at Boston er den perfekte passformen for en erfaren løper som ønsker å sette en PB, mens tyngre løpere og første timere kan dra nytte av ekstra støping over 42,2 km.

Se relaterte De beste nye løpeskoene for 2018Hvordan du skal velge løpesko Den beste mennets løpegear og hva du må vite før du kjøper

Men vi er ikke alle ute etter å drive maraton, så er Boston noe bra utover - eller skal vi si det før - det? Utvilsomt, ja. Det viser seg at vi har gjort det dårlige ved å knekke på dens avstandserklæringer, da det har koteletter å håndtere mye kortere ting også. Jeg kjørte en mil løp på banen og en 5K parkrun på gress i dem, og logget PBs i begge. Det var en glede å ha på tempo trening økter og intervaller. Det er raskt og lydhør, kanskje ikke så mye som en sko som Adios eller New Balance 1400v6, men med mindre du er en fartdemon som prøver å kutte sekunder av PBs, er det lite sannsynlig at du vil merke forskjellen, mens den beroligende pute på Boston er en klar fordel for enkle løp og lengre løp.

Når det gjelder enkle løp, er preferansen fortsatt en mer polstret sko, men Boston er behagelig å ha på seg selv over lange avstander i et avslappet tempo. Passformen går litt liten på Boston, så det er sannsynligvis verdt å gå opp en halv størrelse for å sikre at du ikke føler trangt. Øvre passer tett og tåboksen er ganske stramt, men maskematerialet er pustende, slik at det ikke oppstår ubehag fra nærpasset.

Det er mange flotte løpesko der ute, med Nike Pegasus Turbo og Saucony Ride ISO som våre favoritter til 2018 så langt, men disse har en tendens til å fokusere på å gi komfort for treningskurs over ekte rase-dagers tempo. Boston 7 handler om sistnevnte, spesielt i maratonavstand, men har nok dyping som raskere løpere vil nyte å bruke det til de fleste treningsøkter også. Hvis du jager PBs og bare vil ha en sko i garderoben din, vil jeg ta en nærmere titt på Boston 7.

Kjøp på sportsshoes.com | £ 107,95

Populært emne