Aden + Anais Midnight Bamboo Sleep Bag Review

Innholdsfortegnelse:

Aden + Anais Midnight Bamboo Sleep Bag Review - VURDERINGER-OG-SHOP 2023
Aden + Anais Midnight Bamboo Sleep Bag Review - VURDERINGER-OG-SHOP 2023
Anonim

Denne sovepose hadde det mykeste materialet til alle de vi testet, og har en veldig luksuriøs, kvalitetsfylt. Zip er festet fast, men ganske godt skjult, selv om noen smårollinger kan klare å angre det. Det er ingen poppers eller justerbare funksjoner på dette, men du kan ikke åpne den flat for enkel tilgang.

Testet av: Stacey Reeves, mor til Matilda, seks uker. Hun sier:

"Et nydelig stoff som vasker godt - det er så behagelig, mykt og snuggt. God kvalitet generelt, men det reflekteres i prislappen. Det er unisex, som gir verdi som du kan bruke den til etterfølgende babyer. Utskriften virker ganske voksen - det er ikke et tradisjonelt "cutesy" -design. Det er greit å bruke, selv om skulderfeste ville være mye mer praktisk. "

Testet av: Claire Quansah, mamma til Isak, 10 måneder. Hun sier:

"Denne soveposen oser av kvalitet. Den er laget av et supermjukt muslinmateriale med en stilig utskrift - ingen tegneserieaktige tegn eller alfabetutskrifter her. Det er dyrt, skjønt, som setter meg av litt, som Det er ikke den beste investeringen for en britisk sommer. Men det er perfekt for å ta bort hvis du er på en varm sommerferie i utlandet. "

Testet av: Lindsay Moles, mamma til Jacob, 18 måneder. Hun sier:

"Jeg fant dette veldig mykt og lett. Det er lett å sette på og ta av, og glidelåsen er glatt. Denne sovepose er ikke justerbar, skjønt, så jeg kunne ikke endre den for å gi en god form for min sønn. Faktisk klarte han å vri seg ut av det helt. Det er relativt dyrt sammenlignet med andre poser jeg prøvde, og jeg tror ikke dette representerer god verdi for pengene. "

Populært emne