Legg litt vekt på Abs-treningen din

Innholdsfortegnelse:

Legg litt vekt på Abs-treningen din - øVELSER 2023
Legg litt vekt på Abs-treningen din - øVELSER 2023
Anonim

Kroppen din er veldig smart. Nei, ikke takk oss - du er velkommen. Men problemet med at det er så tilpasningsdyktig og raskt å reagere på endring er at hvis du bare trener din abs gjennom crunches, vil den snart bli vant til denne treningsstimuleringen, og det er derfor ikke nødvendig å gjøre disse musklene større, sterkere og mer definerte . Løsningen er å introdusere litt ekstra treningstimulering for å tvinge din abs tilbake til vekst, og denne fem-trinns dumbbell-økten vil bare gjøre det. Velg en vekt som gjør at du kan fullføre alle reps av alle settene med god form, og fullt ut engasjere hele kjernen før du starter hvert sett.

super

Denne supersettet fungerer ikke bare din abs hardt - fordi de må håndtere vekten mens du beveger deg opp og ned - men det innebærer også flere andre muskelgrupper for å sende hjertefrekvensen, slik at du får et fettforbrent respons, samt en muskelbygging en.

1A Thruster

Image
Image

Targets Hele abs og kjerne

Settene 4 reps 12 Hvile 30sek

Stå høyt, holder en hantel i hver hånd i skulderhøyde. Hold din abs tett, kne seg ned, og sett deg opp igjen - trykk hendene dine direkte overhead som du gjør. Pause kort på toppen, og gå rett inn i neste rep.

1B Lunge trykk

Image
Image

Targets Hele abs og kjerne

Settene 4 reps 6 hver side Hvile 60sec

Stå høyt, holder en hantel i hver hånd i skulderhøyde. Hold din abs tett, ta et stort skritt fremover og legg deg ned, trykk på vekter direkte overhead. Gå tilbake til starten, og gjenta, vekslende hovedbenet ditt.

Triset

Disse tri-set målene jobber fortsatt med hovedmagten, men treffer også oblique eller side abs med introduksjonen av rotasjons- og sidelengs bevegelser. Hold alle representanter kontrollert - og husk: konsentrere deg om å holde hele kjernen din engasjert fra den første repen til det aller siste.

2A Lunge rotasjon

Image
Image

Targets Abs og obliques

Settene 4 reps 12 hver side Hvile 10sek

Start høyt, hold en hantel i begge hender overhead. Ta et stort skritt fremover og legg deg ned, og legg vekten ned og over ditt ledende kne. Gå tilbake til starten og gjenta, vekslende leddbenet ditt.

2B Woodchop

Image
Image

Targets Nedre abs og obliques

Settene 4 reps 12 hver side Hvile 10sek

Hold en hantel i begge hender, knekk ned og flytt vekten til den ene siden. Stå opp igjen og hev vekten over motsatt skulder. Gjør alle reps på den ene siden, og gjenta på den andre.

2C Side bøye

Image
Image

Targets Nedre abs og obliques

Settene 4 reps 12 hver side Hvile 30sek

Stå høyt, hold en håndvekst i den ene hånden med den andre hånden mot hodet ditt. Bøy ned til siden som holder dumbbellen, spenne abs som du gjør. Pause i nedre posisjon, og sett deretter sikkerhetskopieringen. Gjør alle reps på den ene siden, og gjenta på den andre.

Populært emne