Skuespillerinnen Jamie King ønsker en baby gutt velkommen

Innhold

The 'Hart Of Dixie' skuespillerinne og hennes ektemann Kyle Newman har kunngjort på Instagram at de ønsket velkommen sin andre sønn i forrige uke.

Gratulerer til skuespillerinnen og mannen hennes ved fødselen til deres nye baby gutt.

Jaime skrev på Instagram: "Vi er så glade for å ønske oss velkommen til verden vår nye baby gutt! Født torsdag 16. juli! Xx."

Paret har allerede en 21 måneder gammel sønn James Knight sammen.

De avslørte ikke babyens navn, og Jaime avslørte i forrige måned at de hadde bosatt seg på en del av babyens moniker, men lette etter noe "klassisk og eklektisk" for å supplere fornavnet.

Hun sa: "Jeg vet den første delen. Vi må bare bestemme på den andre delen. Navne er aldri enkle, du vil ikke ha noe å være for Hollywood og der ute.

"Jeg vil at barnet mitt skal føle seg sterk i livet og i virksomheten, og hva de gjør, men det er fortsatt romantisk samtidig ... Det er ikke lett, men jeg liker klassisk og eklektisk blandet sammen, så det er litt av begge mine verdener samtidig."

Det er ingen tvil om at Jaime's nære pal Taylor Swift også skal feire, da skuespilleren avslørte i mars at hun hadde valgt Taylor som gudmor til toten.

Hun sa: "Det var virkelig på grunn av hennes moral og hennes verdier og måten hun behandler folk og hvor hardt hun er, og hennes familie og hvor nær hun er til dem."

Vi er så glade for å ønske oss velkommen til verden vår nye baby gutt! Født torsdag 16. juli! Xx

Et bilde lagt ut av Jaime King (@jaime_king) den 20. juli 2015 klokka 14:11 PDT

Historie: © BANG Showbiz.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar