Skuespillerinne gir fødsel på gaten utenfor sykehuset - på en Burberry Coat!

Innhold

I det virker som en dramatisk sekvens av en episode av Eastenders, ble gravid skuespillerinne Vivian Gray født i gata i går.

Flere uker etter at vi rapporterte at en kvinne fødte utenfor Primark, opplevde Vivian lignende omstendigheter etter at arbeidet hennes hadde blitt bemerkelsesverdig raskt. Denne gangen ble Vivian født på den passende Hollywood-veien - og hun hadde en Burberry-jakke som et provisorisk teppe. Skuespilleren, 31, som har stjernespillet i amerikanske tv-drama Desire, begynte å gå til Chelsea og Westminster Hospital med ektemannen Adrian Jayasinha, etter at hennes farvann brøt, i troen på at hun ville komme dit raskere til fots enn med taxi.Vivian fortalte media: "Etter et par timer begynte de å bli hyppigere og litt sterkere, og jeg trodde jeg ville telle dem på iPhone for å se om jeg kanskje gikk inn i arbeidskraft.'Problemet var at jeg ikke kunne fokusere helt på timeren. Det var da jeg skjønte at sammentringene allerede var veldig sterke. Så jeg våknet mannen min, og uventet brøt vannet mitt. Jeg sto stunned der. Da trodde jeg at jeg skulle ta litt sminke på, så jeg ville se bra ut i bildene da babyen ble født - jeg var tydelig litt skummel. '

Sjekk ut mer ektefødselshistorier her

Hennes plastikkirurgsmor fulgte henne før ting tok en tur til verre. "Det var som om kroppen min gjorde alt arbeidet, og jeg hadde ingen makt over denne pressende sensasjonen," sa hun."Adrian ble immobilisert, han frøs bare. Heldigvis var moren min som Sir Walter Raleigh, kaste kappen hans over en pølse for dronningen, og tok av Burberry-kappen for meg å krysse på, så løp til sykehuset for å få hjelp.'Portieren må ha trodd at hun var en slags gal dame fordi hun var litt hektisk,' fortsatte hun.Men sykehuset var ekstremt effektivt. I løpet av tre minutter var to jordmødre, to assisterende jordmødre og to paramedikere med meg med alt utstyret og holdt arkene rundt meg for å skjerme meg fra visning mens de leverte barnet.Sky ble født en sunn 7lb 9oz på 5,51am den 12. juni, bare en halv time etter at Miss Grey farvann brøt.Var fødsel din mer dramatisk enn planlagt? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar