Skuespiller Tom Bennett er hemmelig til vekttap

Hvordan har du gjort din "maskotforskning" for å forberede seg på rollen?

Maskottene er ikke like store ting her som i USA, men du ser dem med noen første og andre divisjonsteam - det føles nesten som det nedre avdelingene du får, jo mer sannsynlig er det å være en maskot. Så jeg har sett min del av maskotene som går opp og ned på banen, men selvfølgelig hvis du skal til World Mascot Association Championship, må du gjøre litt mer enn å heie, skyve på knærne og riste på hodet .

Jeg visste også at Sid skulle bli mer av den gamle skolen, stille film, Chaplin og Buster Keaton slapstick-stil. Jeg har en ganske god forståelse av slapstick og fysisk komedie, som jeg får fra pappa min (Colin Bennett). Han tjente til å overkomme, så jeg vokste opp med det og fikk det i DNA'et mitt.

Hvordan forbereder du deg fysisk på å bli en maskot?

Jeg jobber med mange jobber der jeg er ganske fysisk. Funnily nok i Phoneshop, tilbrakte jeg fire dager som kjører opp og ned Sutton High Street kledd som en bjørn, så det er ikke første gang jeg har slitt et mykt antrekk. Maskoter var annerledes fordi jeg var kledd som en pinnsvin i 37 grader LA varme - det var ikke hyggelig. Jeg var absolutt vakker da jeg ferdig med jobben enn da jeg begynte - jeg mistet nok ca 8 pund bare i svette. Jeg vil anbefale det til leserne dine - kle deg som en pinnsvin og fall over mye i 37 grader varme og pounds vil falle av.

Var det noen uheldige maskotrelaterte uhell?

Jeg er god nok til å pratfalling, tripping over og late som å være inkompetent, at jeg kan gjøre disse tingene - ta på tre - uten å skade meg selv. Det er alt ganske polstret også, så selv om jeg gikk over for ekte, ville det ikke skade - det gir deg faktisk en følelse av uskyldighet. Du føler at du kan gjøre noe - du kan bli rammet av en bil fordi du har 40 pund gummi som beskytter deg, det er greit.

Hva er ditt mest imponerende personlige beste?

Jeg jobbet for mange år siden der jeg ble jaget opp og ned i denne tunnelen i omtrent fem timer. På et tidspunkt kan alle andre skuespillere ha vært litt syke, men jeg var ikke, så det er en av mine mest imponerende personlige besteler. Jeg gjorde også en korslinjesporrutin i en regnskog i Thailand - det svulrende, stiflende, våt varme - det var ganske noe.

De fleste av mine fysiske prestasjoner er basert på arbeid. For å trene må du motivere deg selv til å komme deg ned i treningsstudioet, ta på sykkel eller løfte de blodige tyngdepunktene igjen, noe jeg ikke er veldig glad i. Men hvis du setter meg på jobb, er det tankene over saken og hjernen min tar over - det er ikke noe annet valg enn å gjøre dette fordi det er 40 personer som venter på deg før de kan gå hjem.

Har du noen gang trukket en muskel i mindre enn heroiske forhold?

Jeg trekker muskler i mindre enn heroiske situasjoner hele tiden. Jeg spilte en åtte år gammel på scenen en gang. I den første uken av jobben kommer du i gang. "Åh, jeg er i god form - ikke på forsiden av Trener Magasinet form, men fortsatt bra - dette er bokstavelig talt barnas lek. "Ved slutten av de to første dagene satt alle sammen på en sofa." Åh Gud, jeg burde ikke ha gjort dette. Jeg burde ha strukket. "Jeg tror alle trakk noe - lyskne, indre ben, det var mye smerte på gang.

Har du noen gang hemmelighet imponert deg selv med en styrkeforståelse?

Da jeg var 13, hadde vi et armbrestmesterskap i vår vitenskapsklasse, og jeg kom ikke sist. Jeg har kanskje kommet til andre eller tredje. Også, min far pleide å få meg til å gjøre DIY med ham ganske mye. Vi bygde vår garasje og vi klarte å bære denne store bjelken bjelken. Jeg døde nesten, og jeg gikk forbi kort tid etterpå. Det var virkelig grusomhet, men jeg overlevde.

Hva er din skyldige glede?

Alle sammen? Sjokolade, lager, karri, smør, hvilken som helst form for fett, salt, sukker, kaffe, fullmette melk - nesten hver vice er jeg, bortsett fra de ulovlige. Jeg vet hvor mye sukker det er i øl, men jeg liker en god, sterk europeisk lager, hva kan jeg si?

Hvis du kunne se ut som Arnie i hans prime i morgen, ville du?

Jeg venter på en jobb - det kommer ikke til å skje - hvor de tilbyr meg denne konserten og sier "Beklager Tom, du må være ti muskelstein, 6% kroppsfett." Det er en del av meg Det ser virkelig hemmelig frem til det som skjer, og håper det gjør det, bare fordi jeg vet at det er den eneste måten jeg noensinne vil oppnå. Hvis noen sparker meg opp i rumpa og jeg er litt betalt for å gjøre det, er det profesjonelt. Det ville være herlig å komme ut på den andre siden av det med en utrolig kropp. Da ville jeg la det gå igjen, selvsagt.

Hva med å gå motsatt måte?

Bare spiller en slob? Ja, spiller en arbeidsledig skuespiller som ikke har jobbet i tolv år, og har virkelig sluppet seg, han smeltet inn i sofaen, bare spiste dominoer. Det ville vært morsomt, men jeg tror ikke at min kone vil like det. Det ville være lettere enn å bli dratt skjønt - jeg kan få samtalen i dag, du vet aldri.

På hvilket tidspunkt i livet ditt hvor du er best, og hvorfor?

Jeg var på min topp på 17, i alle henseender - jeg var kanskje ni steiner, våte. Jeg var så stram som en tromme.Saken er, jeg spiller hovedsakelig kjærlige menneskebarn, og kjærlige mannbarn er ikke ofte pålagt å ta av seg skjorter. Hvis de var det ville det være rart hvis de ble bygget som Brock Lesnar. Det spiller ikke inn i min støpbarhet, så jeg har lov til å ha en gjennomsnittlig kropp.

Hva er den lengste du har gått uten alkohol i god helse?

Da min kone var gravid første gang, prøvde jeg litt solidaritet, men det var ikke lenge før. Jeg bør prøve Dry January - jeg har aldri vært en massiv drinker, men jeg kan ikke lyve for deg og si at jeg har avstått for lenger enn tre eller fire dager, egentlig. Du kommer til slutten av uken, du vil ha en karri og du vil ha en lager med det. Jeg er et forferdelig intervju fordi du ikke er jeg? Dette er alt ekkelt ...

Mascots er tilgjengelig for å se på Netflix nå.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar