Skuespiller og Sanger Doc Browns Everyman Six-Week Body Transformation Plan

Innholdsfortegnelse:

Skuespiller og Sanger Doc Browns Everyman Six-Week Body Transformation Plan - øVELSER 2023
Skuespiller og Sanger Doc Browns Everyman Six-Week Body Transformation Plan - øVELSER 2023
Anonim

Hvordan unngår du lokket på bensinstasjonen pasty?

Åh mannen, det er vanskelig. Det viktigste er å se etter M & S-butikkene, fordi de har virkelig gode salater - kaloriene er ganske lave, men de fyller deg fortsatt. Hvis jeg ser det først, er det alt bra, men hvis jeg ser McDonalds første, er det en indre kamp som kan fortsette i miles på motorveien …

Hva er ditt mest imponerende personlige beste?

Nylig har jeg skutt et TV-show, og jeg så i skriptet at karakteren min tok t-skjorten av ganske mye, så jeg ble umiddelbart kastet i panikk fordi jeg ikke trener. Min bror er en personlig trener, så jeg tenker alltid: "Kanskje jeg bare får ham inn som en kroppsdukkert, og så holder jeg hodet mitt på toppen." Men denne gangen var jeg som, "OK, jeg går å gjøre det, "så jeg spiste i det hele tatt fornuftig i seks uker, syklet jeg overalt, spilte fotball to ganger i uken, og hver gang jeg så på TV ville jeg trene. Det fungerte faktisk, og plutselig hadde jeg en vaskebord. Men som vi snakker, har jeg ikke noe mer …

Hvis du kunne se ut som Arnie i hans prime i morgen, ville du?

Nei. Min bror ser utrolig ut og noen ganger går han virkelig og får seg dratt for sine personlige trenerannonser, men jeg finner det litt forstyrrende når det er muskler på en mann, og jeg vet ikke hva de er. Jeg synes bare å se sunn er det mer attraktivt - å ha muskler som popper ut av nakken din? Det er ikke min ting.

Har du noen gang trukket en muskel i mindre enn heroiske forhold?

Jeg skadet korsbåndet i kneet i svært uheldige forhold. Jeg spiller søndag liga og jeg hadde mitt siste spill. Jeg tenkte: "Jeg kommer til å slå dette på volleyen så søtt, og det kommer til å flyte inn i øverste hjørne." Jeg svingte med alt jeg hadde, helt savnet ballen - totalt luftskudd - beina mine fløy opp i luften, og da jeg kom tilbake, gikk knærne mine bare. Jeg kunne ikke komme seg opp igjen og måtte scooch av banen på bommen min som en hund med ormer.

Hvilken unnskyldning for at du ikke går på treningsstudio eller trener, skammer du mest?

Det er alltid tid. Men da skjønner du at du bare trenger 20 minutter for å gjøre en forskjell. At jeg skammer meg, for det vil alltid være 20 minutter på en dag hvor jeg bare leser fotballsladder, ruller gjennom Instagram eller gjør noe annet meningsløst.

Hva er din skyldige glede?

Jeg tror ikke det er noe spørsmål, det må være ost. Det er ingen penger i verden, det er ingen trussel, det er ingen lege som kan fortelle meg at jeg ikke skal spise ost. Det er så mange forskjellige slags over hele verden - åh Gud, jeg kan ikke la det være alene. Så stopper du og tenker på hvilken ost det er, "Dude, du kan ikke fortsette å spise dette," men jeg kan ikke stoppe.

Hvis du kunne være profesjonell til enhver sport, hva ville det være?

Jeg føler fremdeles som om jeg kan få meg i form, kan den neste England-lederen ta en titt. Hvis du vokste opp i tvang mot fotball, er det fortsatt en del av deg som mener: "Du vet, Ian Wright hadde en sen start, jeg kan jobbe meg opp." Uansett tror jeg ikke jeg vil pensjonere fra amatørfotball.

Har du noen gang latt deg gå når som helst i livet ditt?

Jeg er litt av en Luddite når det gjelder datateknologi, og jeg har ingen anelse om hvordan du kan endre mitt Wikipedia-bilde. Det er av meg fra Edinburgh i 2011, hvor du utfører hver kveld og spiser opprørende mengder, med mindre du er en mer fornuftig mann enn meg. Jeg lot meg definitivt gå det året, jeg var ekkelt. 2011 var den fete nadiren.

Hva er den lengste du har gått uten alkohol i god helse?

Det er normalt når jeg er syk. Det er aldri lenge, men det var en periode på slutten av fjoråret hvor jeg bare drakk i helgene, og det gjør bare en stor endring. Hvis du stopper for litt, faller toleransnivået ditt og du blir en billig dato. Det var en flott periode, men jeg har ikke gått helt nyktert siden jeg var 16; siden dagene med å drikke cider til du puke …

Doc Brown kommer til å vises 3. desember på Live At Zédel, det splitter nye underholdningskonseptet lanserer i Zédel-bygningen i Soho i september. Han har også stjerner i David Brent: Livet på veien, i kinoer 19. august

Populært emne