Ifølge en ny vitenskapelig studie, har å ha en SISTER deg en lykkeligere person

Sikker på at du kanskje har gått gjennom år med å stjele garderoben din og åpne din nye mascara, men det viser seg at å ha en søster faktisk gjør deg til en lykkeligere person.

Forskere ved De Montfort University undersøkte 571 personer i alderen 17 til 25 år og fant at de med søstre hadde en tendens til å ha mer balansert liv. Professor Tony Cassidy fra Ulster University sa: 'Søstre synes å oppmuntre til mer åpen kommunikasjon og sammenheng i familier.'

I tillegg viser det seg at brødrene har den alternative effekten, legger forskere til - "Det kan være at gutter har en naturlig tendens til ikke å snakke om ting. Sammen med gutter handler det om en sammensvergelse av stillhet for ikke å snakke. Jentene har en tendens til å bryte det ned. '

Forskere fant også at å ha en søster gjort kvinner mer uavhengige - jenter som hadde søstre rangert høyest i studien for uavhengighet, sammenlignet med gutter som bare hadde brødre som rangerte lavest.

Hva regner du med, er du nær din søster? Kommer barna dine til å kommunisere følelser enten? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor!

Les neste: GPs merkevare Peppa Pig som "fiende nummer én" til NHS

Les neste: Storbritannias minste tvillinger er hjem til jul!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar