Tilbehør til ditt nye reisesystem

Innhold

Når du har kjøpt et nytt reisesystem, trenger du noe kult og nyttig tilbehør for å gå med det - sjekk ut vårt utvalg av de beste kjøperne for å få mest mulig ut av reisesystemet.

Trunki 'Yondi' Head and Neck Support, £ 12.99, trunki.co.uk

En søt og koselig reise pute med microbead fylling. Den forbinder forsiktig under haken med skjulte magneter for å gi støtte til hodet og nakken. Dette bidrar til å stoppe hodet fra lolling fremover under lur på farten. Du kan trygt feste et favoritttøy via Trunki-grepet.

SnoozeShade, £ 29.99, snoozeshade.com

En bærbar solseng og baby søvn hjelpemiddel som passer alle populære 0 og 0 + bilseter med stive bærehåndtak. SnoozeShade gir solbeskyttelse på høyt nivå. Det blokkerer også lys og distraksjoner, og hjelper babyer med å sove på farten.

Teppe, £ 39.95, mamasandpapas.com

Perfekt for vårturer når du er usikker på hva været holder. Dette fargerike strikkede teppet vil holde babyen din tettsittende.

Buggysnuggle footmuff, £ 45, buggysnuggle.com

En fotmuff er et must for å holde små tær koselige når du er ute og om i en barnestol. Dette er super-mykt og laget av maskinvaskbar fleece.

Bytte Clutch, £ 15.99, tomy.com

Denne stilige, praktiske og kompakte skiftekoblingen åpner ut i en generøs 48 cm x 70 cm tørr-ren skiftematte med polstret nakkestøtte. Det vil også holde en pakke med babyservietter og tre bleier. Med et greit håndtak til håndtak, er det en fin måte å reise lett, men har det viktigste med deg.

Goldbug Mummy-Clip, £ 10, amazon.co.uk

Dette smarte lille karabiner-stilklipset festes enkelt til dine barnevogner. Det gir deg en praktisk krok for å henge posene på, slik at hendene dine er fri.
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar