Abs Trening Forklart

Her på Menns Fitness Spørsmålet vi blir bedt om, er "Hvordan kan jeg få en seks-pakke?" Mammene er Top Trump-trofusmusklene - men det betyr ikke at de bare er for show. Vår besettelse med abs er berettiget fordi de er avgjørende for å gjøre oss bedre, sterkere og raskere. Absen kan ha kommet for å symbolisere maskulinitet, men de har også nøkkelen til å slå dine personlige best, enten du er i parken eller i treningsstudioet.

Hva gjør magen

Navet betyr noe forvirring. Selv om de nesten alltid er referert til i flertallet, og de ser ut som en gruppe muskler, består magen av et enkelt ark som forbinder toppen av bekkenbunnen til bunnen av ribbenet. Hardt bindevev markerer åtte segmenter, danner en synlig seks-pakning (eller åtte-pakning hvis du er heldig). På hver side av din abs er dine obliques, som er deres støttende vinger. Men magen er bare en del av historien - de er standardbærer for gruppen av muskler som utgjør den fleksible, kraftige midseksjonen av kroppen som kalles kjernen. Hver gang du aktiverer en stor muskelgruppe, aktiverer du også kjernen slik at den kan stabilisere kroppen din og gi en solid plattform hvorfra styrken din kan fungere. Under sport fungerer kjernen som en energipipeline, som overfører kraften du genererer med halvparten av kroppen din til den andre - hvorfor ellers ville du rotere skuldrene og armene like før du sparker en fotball? Du kan bidra til å trene kjernen din for stabilitet ved å erstatte vektbenken du bruker til vektløfting med en sveitsisk ball, og ved å gjøre øvelser som skulderpresser og biceps krøller mens du står opp. Å måtte stabilisere seg på en sveitsisk ball tvinger musklene til å jobbe hardere enn de ville hvis de ble støttet av et solidt objekt som en benk.

Six-pack science

Hvis du vil bygge en imponerende seks-pakke, må du skru ut minst 1500 crunches i uken, ikke sant? Faktisk nei. Vi har alle en seks-pack under kroppsfettet fordi abs er krysset av bindevev som gjør at de ser ut som om de består av separate segmenter. For å gjøre seks-pakningen mer definert må du øke størrelsen på disse muskel-segmentene. For å gjøre dette gjelder de grunnleggende prinsippene for vektopplæring.

 Du må utmate din abs ved å løfte en tung belastning i en kort, intens trening. Du bør da tillate minst 48 timer for dem å gjenopprette og vokse før deres neste treningsøkt. Du bør også spise 1,5 g-2 g magert protein per kilo kroppsvekt som en del av det vanlige dietten når du bygger muskler. Når du har bygget litt muskuløs utholdenhet i din abs med normale crunches, må du legge til litt ekstra motstand ved å holde en medisinball, vektplate eller dumbbell over brystet. Denne tilnærmingen vil utvikle muskelen under laget av magefett, men selve fettet vil forbli. Crunches eller sit-ups alene vil aldri brenne av ølmagen din. Faktisk har forskere med alt for mye tid på hendene ved University of Virginia arbeidet ut at det ville ta 250.000 crunches å brenne ett kilo lard, da vil du nok ha dødd av kjedsomhet uansett. I hvert fall vil dette pundet av fett bli tatt fra hele kroppen din, ikke bare området rundt din abs. Du kan ikke brenne fett fra rundt midten, bare ved å jobbe med et bestemt område av kroppen din, og det tar en betydelig samlet reduksjon i kroppsfettprosenten din for å avdekke abs. Den eneste måten å oppnå dette på er fortsatt den gammeldags måten, med kardiovaskulær trening. Før du registrerer deg for en maratonbjørn, husk at korte, intense kardio-treningsøktene er bedre å brennende kalorier og er mindre sannsynlig å brenne av muskler. Faktisk kan tre 30-minutters økter per uke med kort burst, intens kardio (kombinert med diett lav i mettet fett og bearbeidet karbohydrater) kontrollere kroppsfett. Prøv å gjenta en syklus med en-minutters flat-out bursts etterfulgt av ett minutt hviler.

Hvordan få stor abs

Mens abs-spesifikk trening er viktig for å bygge en six-pack, bør du ikke få fiksert på en favorittøvelse eller jobbe dette området utelukkende. Fordi magen er så stor, er det viktig å bruke øvelser som virker i nedre, øvre og side deler av din abs. Du vil gi din abs en ferskere utfordring og forbedre tilstanden din raskere ved å trykke dem fra forskjellige vinkler og til og med jobbe motsatt tall i nedre rygg. Dette sikrer at du får jevn styrkeforbedringer, beskytter deg mot skade og gjør hele kroppen din tilpasning. Prøv disse abs øvelsene og abs treningsøktene for startere.

Betalingen

Å streve for den seks-pakken trenger ikke å være et slagord. Hvis du gir abs med nye utfordringer hver fjerde uke, holder deg til sunn matvaner og ikke forsømmer andre treningsøkter, vil du snart se resultatene. Og på grunn av den viktige rollen som din abs spiller for å holde kroppen din stabil, vil du ta de fysiske utfordringene i hverdagen i ditt skritt. Alt du trenger å gjøre er å komme ut av den stolen og flytte midtbanen.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar