ABC Design Cobra 3 Wheeler Travel System gjennomgang

Innhold

ABCs Design Cobra 3 Wheeler Travel System har alt du trenger for en baby og utover, inkludert en barnevogn, carrycot (med en fin madrass) og bilsete. Den monteres lett og justeres uten komplikasjon.

Lagerkurven er stor og tilgjengelig og barnevognen har en strålende hette som er delmask, noe som gjør det enkelt å se på. Det er lett å styre, med justerbare håndtak, og manøvrerer godt over alle typer terreng. Den medfølgende regntrekk er rask og enkel å passe og støtfangerbommen er en flott funksjon. Tilbakestillingsfunksjonen i 3 trinn er også et stort pluss!

Dog er stolen (og systemet som helhet) ganske stor: hjulene er store, og det kan være en kamp for å få barnevognen gjennom smalere dørrammer, ikke tankene ned midtgangene og inn i bilstøvler. Systemet er også vanskelig å kollapse, selv med instruksjonene (som ikke er veldig klare). Og en siste niggle med barnevognen er at klaffen på hetten har en tendens til å blåse opp i vinden, slik at solen går gjennom på babyens ansikt (Merknad til produsenten: Et stykke kardborre ville sikre klaffen på plass).

Alt i alt et kvalitetsprodukt og til tross for et par mulige forbedringer, god valuta for pengene.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar