Abbey er "forelsket" med ny baby Liberty!

Innhold

Strictly Come Dancing-mester Abbey Clancy bekrefter at hun "bare ikke kan slutte å stirre på" en ukes gammel datter Liberty.

Det har bare vært syv dager siden lille Liberty Rose debuterte, men allerede doting mamma Abbey Clancy er helt besatt.

Vinneren av strengt 2014 og kone til fotballspiller Peter Crouch har tatt med til sosiale medier for å legge inn en serie flotte bilder av baby og søster, fireårig Sophia, med bildetekster som avslører akkurat hvordan Abbey er overveldende for sin voksende familie.

"Badetid!! Da skal jeg slutte, jeg lover #inlove "hun postet sammen med et bilde av Sophia sportslige fletninger og cuddling den nye ankomst som ble swathed i et håndkle og ser serene ut.

Et annet bilde viste en napping Liberty innpakket stramt i et rosa eneband og fleecy teppe, med bildeteksten "Sleeping beauty."

Liberty Rose ble født sist tirsdag og veide 6 lb 8oz. Abbey kalte sin trygge levering via Twitter, kalt bunken hennes "perfekte lille prinsesse", og spøkte at mannen Peter trenger all den hjelp han kan få nå, han er "omgitt av jenter!"

Gift i juni 2011, Abbey og Peter har ofte snakket om deres ønske om en stor familie, og modellen annonserte sin andre graviditet i desember i fjor og sa at hun og Peter var "superspente" og "kunne ikke vært lykkeligere".

Sophias fødsel ble fanget for ettertiden av Abbey søster som filmet hele greia. Liverpudlianen avslørte Marie Claire at paret har delt videoen med familie og venner, og innrømmet: "Hver gang Pete og jeg har en fest og vi har hatt noen, fortsetter fødselsvideoen. Jeg tror at alle jeg kjenner har sett det. Jeg burde ikke si det egentlig, burde jeg? Ha ha!"

Gratulerer Abbey and Peter og fortsett å dele disse Liberty Rose-bildene!

Har du et familiemedlem eller en venn film barnets fødsel? Eller gjør tanken på det deg rystende? Del historien din nedenfor: Vi vil gjerne høre dine tanker!

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar