Et år med gode tilbud

1. Skuespiller Paul Schneider på Hollywood-fitness

Vanligvis det som får meg inn i treningsstudioet er bare den rene terror av en sexscene, og jeg vil ikke se ut som et kjøleskap ved siden av en nydelig kvinne. Ikke lyst til å se ut som en dåre, høres ikke ut som en ren motivasjon, skjønt. Det ser ut til at den viktigste grunnen til at du går til treningsstudioet er fordi du vil se ut som om du tilhører denne klubben full av virkelig flotte folk, som du føler at du ikke hører med i allikevel ...

2. Trollmann Penn Jillette på Paul Daniels

Da vi først kom til England, hadde jeg betydelige vitser om David Copperfield, og Jonathan Ross sa: "Si" Paul Daniels "i stedet!" Så jeg betydde at Paul Daniels vitser - da stødte jeg på ham. Han var klar til å være fiender, og jeg sa: "Jonathan Ross ga meg navnet ditt til å plugge inn! Jeg snakket ut av rumpa! "Da jeg så ham jobbet, likte jeg ham: det var ingen bedre å fortelle historier. Den store jazzpianisten Thelonious Monk sa at et geni er noen som er mest som han selv. Paul Daniels var så som han selv.

3. Hip-hop DJ Tim Westwood på matlagring

Kjøleskapet mitt er alltid tomt, men i fryseren har jeg noen bananer. De varer lenger hvis du fryser dem, men du må først skrelle dem. Hvis du legger dem inn i huden, vil du aldri kunne pakke dem ut når de er frosset. Jeg skjønte ikke det først og jeg mistet en hel haug.

4. Musiker Rick Wakeman på veldedighet

Mitt band pleide å spille veldedighetsgigger på en pub i Buckinghamshire. Puben holdt 100 personer, men ordet kom ut om en konsert og 2.500 dukket opp. De endte opp på taket. Da alkoholen flyte, bestemte en gruppe seg for å få en konkurranse å gå ned i hovedgaten i landsbyen og urinere gjennom brevbokser. For å dekke den av, banket de da på dørene for å spørre om de kunne måle hvor langt de hadde kommet ned i hallen. Folk var opprørt av det som skjedde, men i det minste kjøpte vi tre guider!

5. Explorer Levison Wood på nær døden opplevelse

En gang ble jeg hitchhiking over Afghanistan. Det var omtrent 15 av oss i minibuss, meg og en belastning av lokalbefolkningen. Bremsene mislyktes [på et fjell]. Vi prøvde å kaste folk ut av vinduet, men jeg kunne ikke komme meg ut. Sjåføren kunne ha bailed, men han gjorde det ikke. Han kollapset med hensikt inn i en annen lastebil som ble parkert på kanten av klippen. I stedet for å gå over kanten ofrede han seg for å redde alle andre: han var flatt. Hvis det ikke var for ham, hadde jeg vært veldig død.

6. BMX-legend Matt Hoffman på hans minne

Jeg er snill av plakatbarnet for BMX-skader - jeg har mistet milten min, mistet mye blod, vært i koma. En gang slått jeg på en rampe og jeg mistet åtte måneder med mitt minne - det er nesten som at hjernen din er en harddisk, og den må bli refragmentert.

7. TV-presentatør Steve Jones på "kampen"

8. Tidligere England cricketer Graeme Fowler på Ian Botham

I Adelaide var jeg veldig nervøs før jeg gikk ut på bat, og jeg sa: "Jeg er bare en liten gutt fra Accy, hva kan jeg gjøre mot disse australierne?" Beefy plukket meg opp og kastet meg mot klærens vegge rom. "Vel, hvordan tror du jeg begynte?" Ropte han. Det roet meg ned.

9. Kubanske Brothers utøver Miguelito på gym etiquette

Jeg har trukket et par mennesker opp om ikke å rope nok når de gjør vekter ... Du gjør din benk, kan vi vær så snill å rope?

10. Skuespiller og komiker Ricky Gervais på Christopher Guest

Langt den største mentoren i denne bransjen, fra tidlige dager til nå, og fortsatt den personen jeg kaller, er Christopher Guest. Dette er spinalpek var en direkte innflytelse på Kontoret, og han ringte meg etter å ha sagt at han elsket showet. Han ga meg en rolle i For din vurdering, og jeg ga ham en liten cameo inn Oppfinnelsen av å ligge, bare fordi jeg ønsket å flytte ham over og leke med ham i helgen. Vi tilbrakte en gang en uke der vi var ment å skrive noe sammen - jeg fløy fra London til New York, og han fløy fra LA, og vi tilbrakte fem dager med dumme selfies av mennesker bak oss på restauranter. Fullstendig sløsing med penger, fikk ikke noe gjort, men vi hadde en flott uke. Han ga meg gitaren fra Spinal Tap for min 50-årsdag. Jeg spiller ikke det, jeg forteller folk, "Se ikke engang på den ene."

11. Pilot Jerry Grayson på ekstrem overlevelse

Jeg jobbet en gang for den tyske filmregissøren Werner Herzog, som måtte bytte fly til et annet reisemål i Sør-Amerika i siste øyeblikk. Flyet han skulle være på, brøt opp midt i luften, og en ung jente falt to miles, fortsatt festet til sitt sete, på canopy av Amazonas regnskog. Hun sluppet seg selv og gikk i 10 dager i sikkerhet.

12. Rapper Eksempel på fristed for musikkindustrien

Musikkindustrien er også kjent for overskytende, feste og bli trukket inn i den siden av ting. "Å, du kan ikke spille fotball i kveld, du må gå til denne konserten," eller "Ikke gå og gjør kretsopplæringen din, fordi du må gå ut og bli knullet med denne produsenten." De har vært Hovedkampene for meg - mengden festing, som kanskje eller ikke fører til bedre muligheter i bransjen, i motsetning til å behandle kroppen din som et tempel.

13. Musiker Nikki Sixx på Aerosmith

Da jeg gikk gjennom 80-tallet, på en virkelig dårlig runde med heroin, pleide Steven Tyler å ringe til min telefonsvarer - det ville gå: * pip * "Du har tre meldinger," og det ville være som "Jo, det er Steven Tyler du må gå av med søppel, gutt! "Og han begynte å synge meg sanger som" Fordi jeg elsker deg, elsker jeg yooouuu, ring meg tilbake! "Min helt ringte meg og synget for meg om narkotikamisbruk - han Jeg har bare renset meg selv, jeg vil aldri glemme det av Steven. Jeg husker i løpet av våre jenter, jenter, jenter tur hadde vi en privat jet som ble malt svart med en naken kvinne på siden og vi var på vår verste oppførsel noensinne - vår flyvertinne var topløs og brakte oss sølvbrett med kokain og champagne, var vår middag etter showet.

14. Eddie Eagle på det beste råd han noensinne har hatt

15. Skribent / filmmaker Jon Ronson på hans favorittintervjuer

Hennes navn er Martine Rothblatt [født Martin Rothblatt] ... Som gutt hadde hun vært på en tur til NASA og plutselig hatt en hjernebølge som til slutt førte til oppfinnelsen av satellittradio, noe som gjorde henne til en absolutt formue. Senere ble hun fortalt at hennes syvårige datter hadde en ugjennomtrengelig lungesykdom kalt lungehypertensjon og ville være død da hun var 10 - så, selv om hun ikke visste noe om medisin eller lunger, gikk Martine til et bibliotek, oppfant en behandling for pulmonal hypertensjon og nå tusenvis av mennesker, inkludert hennes egen datter, er i live på grunn av det.

16. Skuespiller / komiker Miles Jupp på plugger

Jeg måtte gå på sykehus en gang fordi jeg slo meg i øyet med min egen mobiltelefon lader. Det er en veldig patetisk ting å finne deg selv i A & E, hvor alle har hatt overdose eller noe, og du har en dårlig blink på grunn av en plugg.

17. Rapper og skuespiller KSI på å være ærlig

Jeg blir ekte - Jeg holder meg godt egnet for kvinner! Det er min hovedmotivasjon, 100%.

18. Musiker Travis Barker på nær døden

Flyet hoppet et par ganger før det krasjet inn i en høyde ved siden av en motorvei, og det brøt ryggen på fire steder, men jeg var fortsatt i stand til å komme seg ut av stolen og åpne nøddøren. Dessverre hoppet jeg rett ut på vingen, som var dekket av brennende jetbrennstoff, og hele kroppen min opplyst som et fyrverkeri.

19. Komiker og skuespiller Chris Ramsey på bendag

20. Komiker Joe Lycett på uventede skader

Jeg trakk ryggen min for to år siden fordi jeg nyset i dusjen - jeg hadde en veldig dårlig tilbake i omtrent to måneder. Og jeg elsker en nys, jeg prøver aldri å kvele dem - jeg prøver virkelig å nyte dem.

21. Journalist David Walsh på Lance Armstrong

Når alle forteller deg at du er en fin fyr, når alle sier ja til enhver forespørsel; når George W. Bush ønsker å gå med deg på en sti, når du har Bono teksting deg; når ditt sosiale liv blir utøvd med Hollywoods fineste, vil noen to-biters journalist fra Irland ikke forstyrre deg - du tror du kan knuse ham. Lance ville aldri slå sine motstandere, han ville knuse dem til støv.

22. Explorer Sir Ranulph Fiennes på å si farvel til en kroppsdel

Selv om fingertuppene mine var mumifiserte og døde, ville smerten skyte ned i nerver når jeg børstet mot møbler ved et uhell. Det var som Gestapo prøvde å få meg til å snakke, så vi kjøpte en arbeidsbenke og en mikrosag og bestemte oss for å trimme de frostbitte delene av. Tommelen alene tok to dager til å sette av - du må gå veldig forsiktig gjennom beinet.

23. Komiker Al Murray på tv magi

Jeg husker at jeg hadde noe TV-arbeid som kom opp, så jeg gikk for en boksekasse og på slutten av det tenkte jeg bare: "Vet du hva? Jeg har ikke noe imot å se litt knett på TV. "Det legger vekt på deg uansett - folk forteller alltid at jeg ikke er så feit som de trodde jeg var på fjernsynet. Det er virkelig kameraene - det er 10 lb et kamera, og vi pleide å ha 10 kameraer ...

24. Komiker og kringkaster Matt Richardson på pinlige skader

Jeg stod en gang rolig på foten min og brøt den. Er du klar for den mest mellomstore historien av livet ditt? Jeg brøt foten min i en keramikk kafé i West Hampstead å komme opp for å få en karamell macchiato. Det er mer pinlig enn å falle av tredemølle, ikke sant?

25. Forfatter og politisk assistent Alastair Campbell på våkne oppringninger

Min nervøs sammenbrudd i 1986 gjorde meg vellykket. Jeg var bare 28 og jeg hadde nettopp blitt forfremmet til en drevet jobb på Fleet Street som jeg var for ung til. Jeg drukket tungt under alt presset og jeg sprakk opp. Heldigvis, etter noen måneder med utvinning, tilbød min gamle sjef på The Mirror meg sjansen til å starte igjen fra bunnen, som reddet meg. Jeg lider fortsatt av depresjon, men nå har jeg en målestokk. Hvis jeg føler meg nede, kan jeg sammenligne den med sammenbruddet, og det er aldri så ille.

Redaktør Og Forfatter.

Skrive Inn Din Kommentar