En Toy Story: Se hvilke barn rundt om i verden som deres favorittspill

Innhold

Hva elsker barna dine å leke med? Har de en høyde av plastlegetøy forlatt i et skap? Et dyrebart (og godt slitt) snusdyr som kan gjøre med en god vask? En favoritt teppe som er trukket rundt overalt hvor du går - og har gått tapt og funnet flere ganger enn du kan telle?

Vel, en fotograf har satt ut for å dokumentere barnas favorittleker fra hele verden. Gabriele Galimberti reiste til over 50 land i løpet av et år for å se hvilke små over hele verden som de mest verdsatte eiendommene deres.

Kontrasten mellom hva barn i noen av de mest berøvede landene og de i rikere nasjoner har, er både oppsiktsvekkende og gripende. Bla gjennom galleriet nedenfor for å se for deg selv.

Arafa & Aisha - Bububu, Zanzibar

Tvillingssøster Arafa og Aisha gjør alt sammen - de deler klær, skoleklasser og til og med en seng. Deres to-roms hus har myggnett for å avverge insekter og en dobbeltseng, mens deres kjøkken og bad ligger utenfor. (Gabriele Galimberti)

Abel - Nopaltepec, Mexico

Lille Abel er midt sønn av fem barn og har bodd i den meksikanske byen Nopaltepec hele livet. Hans favoritt leker er hans racerbiler, som han deler med sin baby søster. (Gabriele Galimberti)

Tyra - Stockholm, Sverige

Little Tyra deler et hjem i den svenske hovedstaden med sin mor, pappa og eldre søster, som bare er 12 måneder eldre enn henne. De deler de fleste leker og deres favoritter er dukkehuset og deres lyse røde komfyr. Deres beste spill å spille er "mor og baby", når Tyra later til å være søsters mamma og kokker for henne! (Gabriele Galimberti)

Toy Stories

Gabriele Galimbertis fotobok kan kjøpes via instituttets hjemmeside (www.instituteartist.com)
Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar