En stilig mannsveiledning for shopping i Nordvest

Når det kommer til lommebok-decimating high street shopping, er det åpenbare svaret for enhver tidsspunnet mann på utkikk etter hans fylle av musikk, klær eller en gave i siste øyeblikk for å modige de zombie-lignende folkemengder av Londons Oxford Street. Det er ikke pent. Det er sjelden morsomt. Men det blir jobben gjort.

Det er imidlertid en annen måte. EN bedre vei.

Splashing kontanter i nordvest i England har aldri vært bedre. Nå som Manchester og Liverpool er crammed med utrolig menswear, håndverk øl, musikk butikker og deli butikker, ser vi seriøst på å hoppe på 09.15 fra Euston bevæpnet med bare et kredittkort. Men hvilken er riktig for deg? Se på beviset og døm selv ...

Hvor å kjøpe ... Bar-Raising Menswear

Oi Polloi, 63 Thomas Street, Manchester M4 1LQ

Faderen til Manchester-herreklær siden 2002, klarer Oi Polloi å skille seg ut selv i det boutique-fylte nordkvarteret takket være sin fornuftige strømpe av bare de mest sprø, kuleste merkene på planeten: APC, YMC, Barbour White, Nudie, Norse Projects , Lacoste, pluss massevis av opp-og-ned-underjordiske avtrykk for de som liker sin clobber å være på den absolutte blødende kanten.

oipolloi.com

Weaver's Door, Cavern Walks kjøpesenter, Liverpool L2 6RE

Uansett hva noen snooty southerners vil ha deg til å tro, er det langt mer å Scouse-stil enn trackie-bunner og skinnende hvite trenere. Uavhengige herreklærbutikk Weavers Door lager demitgeisty utstyr fra slike som Penfield, YMC, Carhartt og Norse Projects, og er så dødelig kul det publiserer selv sin egen kvartalsvise journal.

weaversdoor.com

Hvor å kjøpe ... Booze Fit for a King

Beermoth, 70 Tib Street, Manchester M4 1LG

Selv den mest jaded craft-beer veteran vil finne noe nytt og revelatory på denne Northern Quarter skattekiste av øl. Den obsessive Beermoth-staben skure verden for de mest uklare, mest fantastiske håndverkbruggene som pengene kan kjøpe. Hvis du ikke finner noe til din smak her, bør du sannsynligvis bare gi opp øl og bli en vinnøtt i stedet.

beermoth.co.uk

Whisky Business, The Old Ropery, Fenwick Street, Liverpool L2 7NT

Det har et stønnverdig navn, og det kan være en vanskelig bugger å finne (ledetråd: det er underjordisk), men Whisky Business er et must-besøk hvis du er en fan av de sterke brune greiene (eller håper å blende noen som er ). Hvis du ikke kan bosette seg på en enkelt flaske, tilbyr de kloddeprosesspakker som gir deg en øyeblikkelig ekspert på hva som går ned i Whiskytown i 2015. Og hvis du er ute etter noe litt mindre intens, er det greit viner og håndverk øl på tilbud også.

whiskybusinessliverpool.co.uk

Hvor kan du kjøpe ... Din nye favorittoppføring noensinne

Piccadilly Records, 53 Oldham Street, Manchester M1 1JR

En Manchester-institusjon siden 1977 og en av de mest ærverdige plateselskapene i landet - om ikke verden - Piccadilly Records er et sted hvor du går inn med sikte på å kjøpe en bestemt gjenstand og avslutte å forlate med armfuls of bounty som du aldri engang visste eksisterte. Paradis for håpløse vinylavhengige.

piccadillyrecords.com

Dig Vinyl, 80 Bold Street, Liverpool L1 4HR

Ridning av den nåværende gjenoppblussen i vinyl-kjøp, Dig Vinyl er en uavhengig musikkbutikk som spesialiserer seg på nøye kurert brukt tuneage, sammen med en smattering av reissues og nye utgivelser, som dekker alt fra funk til post-punk. Det er lytting innlegg, det er vennlig personale, det er tusenvis av ermer å idly flick gjennom ... Det er muso-bloke himmelen, i utgangspunktet.

digliverpool.co.uk

Hvor kan man kjøpe ... Utendørs-boks-gaver

Fred Aldous Ltd, 37 Lever Street, Manchester M2 1LW

Fredder er ikke bare Manchesters største kunst- og håndverksbutikk, det er også den mest varige på 130 år. Det er 25 000 produkter på tre etasjer og 900 kvadratmeter. Det er mer enn penner og easels, men hvis du har en hipster å kjøpe en gave til, er det et stort utvalg av passende pricy gaver, alt fra designer-kamper (det er en ting) til Lomo-kameraer og kaffe -table kunstbøker. (Se også: Magma Books, rundt hjørnet på Oldham Street.)

fredaldous.co.uk

69A, 75 Renshaw Street, Liverpool L1 2SJ

Leter du etter en eksentrisk gjenstand å være stolt av sted på din mantelpiece og la besøkende gawping? Deretter graver du inn i de dype og støvete hyllene på 69A, hvor du er garantert å komme over minst ett objekt som du bare kan ikke gå hjem uten. Forvent 1960-tallet i 1960-tallet møbler, spøkelsesaktige afrikanske utskjæringer, store transistorradioer, perfekt bevaret mod klær - til og med forseglede, ikke-smeltet pakker med ciggies fra 1950-tallet. Alt menneskeliv er her.

Hvor kan man kjøpe ... Head-Turning Streetwear

Black Sheep, 36 Dale Street, Manchester M1, 2HN

Stigende fra asken av (i) berømte 90-butikk Split Skates, er den underjordiske Black Sheep like glatt og på-punkt som skate- og street wear butikker kommer. Strømpe alt fra Huf hoodies til New Balance trenere, Stussy caps til Dickies bukser, det vil gi din garderobe den rette kongelige makeover det har vært tørst etter.

blacksheepstore.co.uk

Lost Art, 5 Slater Street, Liverpool L1 4BW

Når det gjelder skateboarding - fra maskinvare til klær - har Liverpool's Lost Art det låst ned.Den lager alle de nyeste utstyrene fra slike som Palace, HUF og Polar, men den virkelige tegningen er Lost Arts egen etikett og sine eksklusive collabo-stykker med likeså Nike SB.

facebook.com/lostartskateshop

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar