En Style Blogger Essentials

Mat Buckets, grunnlegger av blogg Buckets & Spades

Fra hans hjem i kystbyen Blackpool har den 30 år gamle stilbloggeren etablert en av de kuleste og mest populære stilbloggene på planeten. "Det startet som en måte å lagre flotte bilder på," sier Mat, "men det var rent for moro skyld." Åtte år senere har Buckets & Spades samlet nesten en halv million følgere på Pinterest og Instagram, som elsker den briljant kuraterte blandingen av menn stil, grooming produkter, håndverk øl, retro biler og alt i mellom det er kult.

Avhengig av hvor jeg skal, bruker jeg en tote, en ryggsekk eller, for lengre turer som i dag, en holdall (Filson, £ 138).

Noen bilder jeg snap på telefonen min (iPhone 6, £ 459) men de fleste av bildene du ser på bloggen min er tatt på min DSLR (Panasonic Lumix G7).

Mitt tips til Pinterest? Opprett supernich boards - så i stedet for "mat", start en "beste sommer måltider for løpere" bord.

Jeg sier ja til så mye reise som mulig. Jeg pakker alltid et notatblokk (FieldNotes, £ 7,95) laptop (Apple, £ 1.049) og åpenbart pass!

Det er viktig å holde huden frisk. Du vil alltid finne Clarins Men i vaskeposen min (Super Moisture Balm, £ 30) - Mange reiser kan tørke ut huden din, så du trenger å fuktighet.

Hvis du er i tvil, bruk marine. Det er den ene stilregelen jeg holder fast på. Og få deg et par Converse, fordi de går med noe (Converse Chuck Taylor All Star 70, £ 60).

Jeg elsker trykte magasiner og online mags, men jeg får absolutt mer glede av den inky typen (Trykte sider, paraply).

Jeg er litt besatt av Tintin. Illustrasjonene først trakk meg inn, men jeg elsker bare Herges historier og bruk av språk(Tintins eventyr, £ 10,99).

Noen av vennene mine bruker bare telefonen sin for tiden, men jeg har alltid elsket design og håndverk som går inn i en klokke (Paulin Commuter E, £ 180).

Nøtter - enhver type. Alle er gode!

I dag har Mat ClarinsMen Super Moisture Balm (RRP £ 30) - en lett, beskyttende balsam som hydrater, firmaer, beroliger og energiiserer huden. Clarins er nummer én premium hudpleie merkevare i Storbritannia, og i ClarinsMen finner du et innovativt utvalg av 20 hudpleieprodukter utviklet spesielt for behovene til menns hud.

Hvert ClarinsMen-produkt inneholder et superaktivt kompleks basert på tre planter: Bison Grass, Chinese Ginger og Purslane. Denne nyskapende kombinasjonen har de energiøkende, beroligende og beroligende egenskapene som kreves for å holde menns hud frisk.

For mer informasjon besøk clarins.co.uk/men/500

I videoen har Mat slitasje Sunspel navy stripe t-skjorte, Folk navy sweatshirt bomber, Barbour khaki chinos, ASKET grå Oxford skjorte, Atlanta Braves baseball cap, Sunspel grå sweatshirt, Urban Industry hvit t-skjorte, Albam jeans, Form & Tråd grå sokker , Converse Chuck Taylors, Fair Ends baseball cap, TRiCKETT baseball cap.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar