10 familievennlige helligdager i slott Dine barn vil elske

Innhold

Storbritannia kan ikke ha det soligste klimaet, men det brister med historie, noe som gjør det til et glimrende feriemål for enhver eventyrsøgende familie. Og hvor bedre et sted å piske din lille prins eller prinsesse bort til enn en av Storbritannias mange slott, fylt med høye tårn, meandering ganger og obvs, uendelige drage-slaying muligheter.

1. Bovey Castle, Devon

Som det eneste slottet i verden som tilbyr en Lego-romservicemeny og leker for din til å nyte hele oppholdet, er Bovey Castle en umiddelbar vinner med barn. Og hvis det ikke er nok, dekker den enorme eiendommen en enorm 275 dekar som dine små kan trette seg ut å utforske. Mens du nyter en runde golf eller en romantisk ramble, vil barna dine bli tatt vare på av det kompetente og kvalifiserte personalet på lekerommet. Du kan til og med pre-book en kveld barnevakt hvis du har lyst på en stille middag à deux. Klikk her for å finne ut mer om Bovey Castle.

2. Leeds Castle, Leeds

Mens du ikke vil sove i Leeds Castle, vil oppholdet du får bli enda bedre. Familien din vil få den ultimate ridderens glamping opplevelse ved camping på slottets eiendom i luksuriøse middelalderske paviljonger på områdets en hektar vingård. Hvert telt sover en familie på fire og en barneseng kan gis hvis nødvendig. Og glem det kløende soveposer - i stedet blir du behandlet til en himmelseng, oppvarming vedovn og tynne furrykast. Og ikke bekymre deg, det er til og med varme dusjer på stedet. Alt du trenger å ta med er mat til familiens kveldsfest - eller du kan spise på hotellets restaurant hvis du ikke har lyst på matlaging. Klikk her for å finne ut mer om Leeds Castle, eller hvis du tenker på å overnatte, finn de beste tilbudene på hoteller i nærheten på Booking.com.

3. Augill Castle, Cumbria

Helt uanstrengt familievennlig, Augill Castle brister med ting for barn å gjøre. Timer kan bli brukt til å lese, spille og lage i biblioteket, og det er mulighet for en filmkveld i kinoen (komplett med popcorn). Hodet utenfor til trehuset, tennisbanen og lekeplassen, og ikke glem å sjekke ut kjøkkenkakeskolen Augill Little Cooks. Når sengetid kommer, vil du bli i et familierom komplett med alt du trenger - barnestol, babyskjerm, barneseng og mer. Klikk her for å finne ut mer om Augill Castle.

4. Clytha Castle, Monmouthshire

Hvis du er ute etter et mer selvforsynt og privat slott, er Clytha Castle perfekt. Med plass til seks gjester kan du til og med ta besteforeldre sammen. Barna dine vil elske å utforske hver krok og kran av dette miniatyrslottet, komplett med tårn og spiraltrapper, mens du vil elske den fantastiske utsikten og det lokale landskapet. Klikk her for å finne ut mer om Clytha Castle.

5. St Briavels Castle, Gloucestershire

Dette modne Normandiske slottet er svaret på dine rimelige familieferiebønner. Selv om det er et vandrerhjem, er det private familierom tilgjengelig, parkering og både selvbetjente fasiliteter og en restaurant på stedet. Hvis du har lyst på en ekte historisk opplevelse, spør personalet om de vanlige middelalderske bankettene. Men fordi det er et vandrerhjem, kan du høre ganske mye trafikk på svingete trappene - så dette slottet er kanskje ikke ideelt hvis du har en baby i slep. Klikk her for å finne ut mer om St Briavels Castle.

6. Tregenna Castle, Cornwall

Dette 72 hektar-slottet er fylt med hemmelige hager og skoger å utforske. Det er også et utendørsbasseng og St Ives vakre strender på slottets dørstopp. Men best av alt er Castle Kids, hotellets barnepass, som vil holde din tot glad hele dagen lang. Klassifisert 'utestående' av Ofsted, tilbyr et variert underholdningsprogram for barn i alle aldre, noe som gir deg litt tid til å ta en spasertur langs havnen eller ta del i noen vannsport. Klikk her for å finne ut mer om Tregenna Castle.

7. Tawstock Castle, North Devon

Tenker på å organisere en stor familie sammenkomst? Tawstock Castle har definitivt plass til å huse hele ditt brød. Dette slottet i klasse II har fortsatt originale deler fra 1800-tallet og har utrolig 360 graders utsikt over Devon. Med fire soverom, to bad og ett eget sover det lett åtte og er egnet for babyer og små barn. Og det er nok for hele familien å gjøre i området rundt. Klikk her for å finne ut mer om Tawstock Castle.

8. Yannon Towers Holiday Castle, Teignmouth

Said å bli stylet på dronningens slott Balmoral, ble dette slottet nylig omgjort for ferieutleie og har massevis av unike egenskaper og historie. Det er fem store soverom, tre dobbeltsenger og to enkeltsenger, rikelig med uteplass for familien nedetid, og du kan gå til nærliggende strender på bare noen få minutter. Hvis du ikke ønsker å leie hele slottet, er det rabatter tilgjengelig for mindre grupper utenom sesongen. Klikk her for å finne ut mer om Yannon Towers Holiday Castle.

9.Dalhousie Castle Hotel, i nærheten av Edinburgh

Hvis du er ute etter den ultimate slottopplevelsen, kan dette være det. En kort kjøretur fra både Glasgow og Edinburgh, har hotellet 29 soverom som er innredet med stil stilmøbler, tepper og tepper - noen har til og med utsatte murvegger. Barna dine vil elske å besøke slottets falkefugl, hjem til en rekke hauger, buzzards, falker, eagler og ugler, og du kan slappe av i hotellets spa som har Skottlands første hydro spa. For å fullføre opplevelsen, ikke gå glipp av middag på fangehullsrestauranten. Klikk her for å finne ut mer om Dalhousie Castle, eller hvis du tenker på å overnatte, finn de beste tilbudene på nærliggende hoteller på Booking.com.

10. Glenapp Castle, Ayrshire

Dette eventyrslottet ligger på den skotske kysten og har spektakulær havutsikt. Alt om slottet er barnevennlig, fra rommene til underholdningen til menyene. Første etasje familie suitene har sammenhengende soverom, hver med eget bad, og det er god plass til en barneseng og en ledsaget baby bagasje. Klikk her for å finne ut mer om Glenapp Castle.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar