En oppskrift for den perfekte Valentinsdagens måltid

Innhold

Morskapet har kommet i veien for Valentinsdagens planer? Ikke bekymre deg, det er ikke for sent å redde dagen og rustle opp en romantisk kveld hjemme à deux. Alt du trenger er å se på våre delish meny ideer og en rask tur til supermarkedet, og du har rustled opp et deilig tre-retters måltid til konkurrent Nigella. Og bonusen? Alle rester er barnevennlige. Nå er alt du trenger å gjøre overbevist barnet ditt om å sove ...

Starter: Krabbe Og Mango Salat Med Chili Lime Dressing

Den perfekte lysstarteren, denne salaten bør være din go-to hvis du er presset for tiden. Det tar bare 10 minutter å lage og vinne partneren din om han er en fan av særegne smaker.

Starter: Linjefyllede paprika

Selv om det er litt tidkrevende (det er en god del av hakking, koking, steking og matlaging involvert), er disse fargerike forrettene billige å lage, ser flott ut på en tallerken og vil ikke fylle deg opp før hovedet ditt.

Starter: Bruschetta med Reblochon og stekt grønnsaker

Hvis du ikke er så trygg på kjøkkenet, er denne Mary Berry starteren et godt alternativ. En vri på den klassiske italienske oppskriften, dette sunn og vegetarisk alternativet vil smelte i munnen din - og du kan doble beløpene for å la noe for lunsjens lunsj neste dag.

Starter: Mini ost og potetfrittatas

Begynn måltidet med disse bite-sized frittatas som du og din partner kan grave inn på din fritid mens de viktigste matlaging. De er også gode - og velsmakende - fingermat til din tot.

Hoved: Reker, ert, sitron og mynte risotto

Duftende og fylling, denne deilige risottoen kan gjøres uten vinen hvis du er gravid. Denne parabolen tar imidlertid ganske mye oppmerksomhet for å sørge for at det smaker hvordan du vil ha det, så det er best unngås hvis du håper på et kaste-det-i-ovnen-type måltidet.

Hoved: Kylling, purre og tarragong

Hvis en solid kake er veien til mannens hjerte, og du har de 80 minuttene det tar å lage denne parabolen, gi denne oppskriften en virvel. Og det vil være nok for sekunder for dere begge, hvis du har rom igjen ...

Hoved: Roast Duck With Mango Sauce

Hvis du har hatt en tørr januar, vil denne boozy hovedet smake som himmelen. Full av rike og eksotiske smaker, denne parabolen ser flott ut, og vil gjøre det perfekte romantiske måltidet.

Hoved: Chickpea, Aubergine Og Red Pepper Gryte

Hvis du føler deg avslappende på fredag, er dette flotte vegetariske alternativet en flott vintervarmer. Velsmakende med grønnsaker og godhet, du kan servere den med en crusty baguette og fryse noen rester til å spise en annen dag.

Dessert: Sjokolade og Framboise Roulade

Siden denne desserten trenger fire timer i kjøleskapet før servering, er dette en god en å gjøre morgenen til Valentinsdag med din tot som souskokk. Det vil gjøre den perfekte enden til måltidet og hengi deg til din søte tann.

Dessert: Perfekt Pære Og Raspberry Oaty Crumble

Å lage smuldre er mye moro for små hender, så la småbarnet bli involvert i forberedelsen. Denne scrummy pud vil definitivt avrunde Valentinsdagens fest, og la deg og din partner være helt fornøyd.

Dessert: Sjokoladekake

Hvis du forewent nåtiden som gir dette året, vil denne Matilada-esque sjokoladekake mer enn gjøre opp for det. For en dobbel dose av søthet, server den med vanilje iskrem. Men vær advart - du vil sannsynligvis begge bli igjen vegget ut på sofaen etterpå ...

Dessert: Himmelsk sitron ostekake på en ingefær skorpe

Rund av ditt kjærlige måltid med denne deilige og imponerende ostekakeen, som er overraskende enkel å lage.

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar