En oppskriftsbok du vil bruke hver dag: HelloFresh Oppskrifter som fungerer

Innhold

Foto: Jason Ingram

På den første siden av Oppskrifter som fungerer forfatteren Patrick Drake avslører hans håp om at boken vil bli den "mest elskede, pålitelige, sausspatterede, sideklappede gå-til på kjøkkenet", i stedet for en annen kokebok som sitter på hyllen til en spesiell anledning oppstår. Vel, vi har gode nyheter for Patrick, fordi jeg fant Oppskrifter som fungerer passer til regningen. Den er full av raske og enkle oppskrifter som nesten utelukkende bruker ingredienser du finner i et lite supermarked (ingen kokbok får Trener godkjenningssegment hvis du må gå utover en Tesco Metro for hver oppskrift).

Oppskrifter er alle velprøvde favoritter hos HelloFresh-kunder, noe som betyr at de har blitt testet og testet av tusenvis av mennesker som har bekreftet at de er enkle og velsmakende. Åpenbart er oppskriftene ikke helt like enkle å lage som når du er levert alle ingrediensene målt i små pakker, men å gjøre det på denne måten er betydelig billigere.

Jeg prøvde tre oppskrifter fra boken: sopp gnocchi, veggie chili og kylling paella. Alle tre tok 45 minutter og jeg vil gjøre alle tre igjen. I løpet av prosessen plukket jeg også noen få nyttige tips, blant annet hvordan man spiker ris og hvordan kaster noen friske urter i en rett rett på slutten av matlagingsprosessen gjør alt du lagrer bedre. Hvis du bruker riktig urter, selvfølgelig.

Det er en av triumfene av boka - alle oppskrifter er generelt solide måltider forhøyet av noe jeg ikke ville ha gjort uten instruksjon. Friske urter oppmuntres i de fleste oppskrifter og for veggie chili en zesty lime og rømme blander du plop på toppen helt forvandlet parabolen. Jeg lager en ganske gjennomsnittlig veggie chili selv - jeg vil til og med si det er kampen for HelloFresh-oppskriften - men jeg har aldri lagt til i lime-y rømme. Jeg vil fra nå av.

Selv om jeg aldri brukte boka igjen (noe som er usannsynlig), ville jeg ha tatt bort nok av det med hensyn til disse små berøringene som ikke tar mye ekstra innsats, men har en reell innvirkning på måltidet.

Se relatert The Runner's Cookbook - Lett, deilig og ikke bare for RunnersHelloFresh Rapid Box Review: Du kan virkelig lage middag på 20 minutter (egentlig) Storbritannias beste matboks-leveringstjeneste

Det er også visse smakenes trender som går gjennom oppskriftene i boken, noe som betyr at hvis du må kjøpe ingredienser du ikke har brukt før, vil resten ikke sitte i kjøleskapet eller skapet for alltid. Bla gjennom sidene, og du vil nesten sikkert finne en annen oppskrift som bruker dem.

Helse er ikke det første hensynet til oppskriftene i Oppskrifter som fungerer, som det ikke er i de fleste oppskriftsbøker, men som regel inneholder hver oppskrift et par deler av din fem-en-dag (noen ganger langt mer), og hvis du brukte boken til å lage mat hver dag, ville det krysse boksene for et godt balansert kosthold.

Innføringen i boken inneholder også en serie av hurtige leksjoner for å hjelpe en nybegynner, inkludert en liste over viktige skap for skap, hvordan guider til å hugge stort sett alt, og til og med en grundig forklaring på hva en klype salt er ( inkludert forskjellen mellom en liten klemme og en god klemme). Det er alle grunnleggende ting, men jeg vil satse det store flertallet av folk vil plukke opp et par svært nyttige ting fra det.

Kanskje det eneste som egentlig mangler Oppskrifter som fungerer er de mer spektakulære oppskrifter du kan bruke til en grand anledning, selv om min mening om det kan endres når jeg prøver confit duck lasagne. Men det er egentlig ikke poenget til boka, det er noe å bruke hver dag. Det er til det blir for saus-spattered å til og med lese.

HelloFresh Oppskrifter som fungerer av Patrick Drake er utgitt av Mitchell Beazley (octopusbooks.co.uk). £ 7 (RRP £ 20), kjøp på Amazon

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar