Et kvartal av briter er opptatt av å hjelpe dem med å sove. Dette er en forferdelig ide

Innhold

En betydelig 25% av de voksne i Storbritannia rammer flasken for å hjelpe dem som sovende, ifølge den nyeste Great British Bedtime Report som ble produsert av Søvnrådet.

Det er en kraftig økning på 16% som vendte seg til sprut for å hjelpe dem å snooze i den siste rapporten, som kom ut i 2013.

2017-undersøkelsen av mer enn 5000 voksne fant at de største sengetidboozerne var personer i alderen 45 til 54, og 30% ble til alkohol for å hjelpe dem å sove.

Det viste også at bøker ikke er like populære for å fremkalle søvn som de var i 2013, med 26% av mennesker i 2017 sier lesing var den siste tingen de gjorde om natten, sammenlignet med 41% for fire år siden.

REKOMMENDERT: De beste søvnsporene som hjelper deg med å fange litt kvalitet Zzzz

Flytting fra bøker til sprit er en uvelkommen trend fordi alkohol kan hjelpe deg med å slippe av raskt - eller svarte ut hvis du virkelig har hatt en stor - den generelle effekten på søvn har gjentatte ganger vist seg å være negativ.

Alkohol forstyrrer søvnmønstre, spesielt i den andre delen av natten. Normalt sykler du gjennom REM søvn (den delen du drømmer) og dyp søvn, men alkohol sender deg rett inn i dypsonen. Da, ettersom det slites av, kommer du opp i en lettere søvn der du kan våkne opp lettere.

Dette er en grunn til at du ofte våkner opp tidlig etter en natt på sausen, selv om du har lagt deg til sengs senere enn vanlig, slik at du blir utmattet på toppen av den sannsynlige bakrusen.

En annen grunn til at du kanskje våkner er det brennende behovet for å gå på toalettet på grunn av alkoholens vanndrivende effekt, noe som betyr at den dehydrerer deg.

På toppen av alt dette forstyrrer sprit også pusten din, noe som kan føre til normalt stille sveller for å etterligne en buzzsaw om natten.

Så mens det kan være en snarvei for å slippe av raskt, er det en taktikk som raskt vil bli igjen for å hjelpe deg å sove, siden skaden alkohol gjør for nattens snooze, resulterer i at du våkner opp med hvile og føler deg groggy. Våre råd: bytt ut sprit for en god bok. Kanskje en av de beste sportsbøkene i 2016?

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar