En profesjonell sykkel tips for nye ryttere

Innholdsfortegnelse:

En profesjonell sykkel tips for nye ryttere - øVELSER 2023
En profesjonell sykkel tips for nye ryttere - øVELSER 2023
Anonim

Et annet haul medaljer for Storbritannias syklister ved Rio er sannsynligvis å anspore flere av oss til å sette pedalen til asfalten. Etter London 2012, hvor Team GB-syklister hadde en rekord åtte gull, rapporterte britiske sykkelbutikker omsetningen med 15 prosent, og Ride To Work-ordningen viste en 150 prosent økning i søknadene.

For eventuelle nye syklister, kan mengden av utstyr som er tilgjengelig for din tur være overveldende. Bare med sykler alene er det mer valg enn en kinesisk takeaway-meny, og med noen high street-modeller som rammer nesten 15.000 kr, kan en feil være en forbannet øye dyrere enn å plukke feil chop suey. Så hva trenger du virkelig å slå veien? Trener spurte Julie Erskine, profesjonell rytter på det nyopprettede teamet Ford Ecoboost, for å dele sine råd om nødvendighetene for en bedre og smartere tur.

Få en sykkel som passer

Det kan virke åpenbart, men ifølge Julie kan feilkjørt sykkel føre til skader lenger nedover linjen. "Sadelhøyde, stanglengde, styrer og rekkevidde er alle veldig viktige. Du er best i å finne en butikk hvor de er både hjelpsomme og kunnskapsrike. "Og be om en testtur før du kjøper.

Velg hjulene klokt

Å ha feil type hjul kan være sykkelen tilsvarende å kjøre i vandre støvler. "Klinikker er vanligvis best," sier Julie. "Med disse er innerrøret mye lettere tilgjengelig og reparert enn med badekar [de faste dekkene som brukes av profesjonelle racere]. Jeg bruker alltid clinchers for trening. "

Embrace Lycra

"Invester i et anstendig par sykkel shorts," anbefaler Julie. "Disse vil øke komforten på sykkelen og unngå gnidningen du får med løst passende shorts. En Lycra jersey er ikke så viktig, men de er laget for varierende værforhold, og har rikelig med lommer for lagring av mat, telefon og penger. "

Les noe inspirerende

Julie er rask til å skille ut Nicole Cookes selvbiografi. Den Swansea-fødte syklisten vant gull i Beijing-OL, og er fortsatt en vokal kritiker av narkotikafusk. «Du får et innblikk i hennes liv som pro rider og smerten og ofrene det tok for å komme til toppen,» sier Julie. "Det er en veldig inspirerende lese, spesielt for kvinner."

Rem på en tracker

"Jeg bruker en Garmin Edge 500. Den gir all den informasjonen jeg trenger," forklarer Julie. "Den kobles til min strømmåler [et presist verktøy som forteller deg nøyaktig hvor mye arbeid du legger inn], hjertefrekvensmåler, og registrerer kadence, tid, avstand, hastighet. Hvor mye du bruker, avhenger av detaljnivået du vil ha og hvor mye du kjører. "

Ta verktøy og penger

"Et punkteringsreparasjonssett er viktig - spare innerrør, dekkspak og pumpe," sier Julie. "En multitool er også nyttig hvis noe på sykkelen begynner å wobble som ikke burde være når du er i midten av ingensteds. Og litt penger for hvis du går tom for mat eller drikke, eller kanskje bare har lyst på en kaffe og kake. "

For å finne ut mer om Team Ford EcoBoost, gå til facebook.com/teamfordecoboost. For mer informasjon om biler i Ford EcoBoost-serien, gå til ford.co.uk/ecoboost

Image
Image

Populært emne