En grunnskole i London har blitt den første skolen i Storbritannia for å kutte sin uke til fire og en halv dag

En grunnskole i London har blitt den første skolen i Storbritannia for å kutte skolens uke til bare fire og en halv dag på grunn av finansieringsbesparelser.

Foreldre i skolen har blitt sendt et brev og advart om at de burde "aktivt begynne å undersøke barneomsorgsmuligheter", som St Marys katolske grunnskole i Hounslow forbereder seg på å sende barn hjemme kl. 12.45 på fredager.

I et brev til skolens foreldre uttrykte styreleder Jacqui Corley hvordan noen foreldre hadde tilbudt å hjelpe til med skolens budsjettunderskudd, men de måtte betale £ 400 per barn hvert år for skolen å fortsette å forbli åpen fem dager i uken.

En etterskoleklubb er planlagt fredag ​​ettermiddag, men foreldrene må betale for å sende barna sine til det, og det kan bare ta imot 150 elever - halvparten av tallet i skolen.

Ms Corley sa: "Som en prioritet vil vi etablere kriterier for tildeling av steder som sannsynligvis vil prioritere elevpremier og andre dårlige barn."

I brevet forklarte guvernørene de ekstreme tiltakene skolen hadde gått gjennom for å unngå dette, blant annet å kutte en musikklærer, musikkklasser og en gartner og spør foreldrene om å kjøpe klasserommet essensielle som blyanter og prittpinner.

Hva tror du? Gi oss beskjed i kommentarene nedenfor.

Les neste: Tesco selger massive esker med Jaffa Cakes for bare £ 3,50

Les neste: Mamas og Papas har sitt eget Peaky Blinders barnevifte det er SERIOUSLY søtt

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar