En Prawn Og Avokado Wrap Oppskrift som gjør at du ser frem til lunsj

Hva hadde du til lunsj i dag? Har det smakt frisk? Hadde det en kremaktig rikdom? Var det tilfredsstillende knase av salatblader? Plump reker? Eller var det fettete og dystre? Det er synd, men i morgen er det en annen dag. Dagen er faktisk at du forkaster deg med dette oppriktige kratt-verdig wrap av reker, avokado, tomat, feta og trimmings.

Det er en av de oppskrifter som inngår i Speedos Mind Body Swim-program, en serie treningsøkter, måltidsplaner og søvntips som kan hjelpe deg med ikke en, men fire treningsmål skaleres til ditt nåværende nivå. Faktisk er det fra mellomnivået, forbedre treningsplanen hvis du vil sjekke det ut.

Det er også en oppskrift av Anita Bean, forfatter av en av våre gå til oppskriftsbøker, The Runner's Cookbook. Det har blitt en fast favoritt chez coach fordi - og vi har lagt disse grunnene i rekkefølge av betydning - retterne er enkle å lage, bruker ingredienser du kan kjøpe i en hvilken som helst ekspress supermarked, er velsmakende og pokker og er velbalanserte og sunne.

Gjelder de fire tingene på denne oppskriften? La oss se og se. Lett å lage? Den eneste måten dette tar mer enn fem minutter å trekke sammen er hvis du blir offer for avokado hånd. Lett å finne ingredienser? Vi vil si det. Lett å skyve ned din gullet? Sett det på denne måten, vi er sint at vi skriver dette etter lunsj og må vente til i morgen for å prøve det. Og er det velbalansert og sunt? Ser ut som det til oss, spesielt siden det er under 600-kalorigrensen for lunsjer som Public Health England anbefaler.

Så hva stopper deg? Ingenting, det er det.

Se relatert Spice Up Your Lunch Med Denne Burrito Jar RecipeFive Sunn Take-To-Work Lunsj Ideer Fra Fit Men CookFive Rask, Helsekost Og Lekkert Frokost Wraps

Prawn Og Avokado Wrap Oppskrift

Ingredienser (serverer en)

 • ½ moden avokado, stoned, skrelt og grovhakket
 • 2 ts sitron- eller limejuice
 • 1 tomat, hakket
 • 1 tsk fersk koriander, hakket
 • sjøsalt og ferskt svart pepper
 • 1 myk fullkorns tortilla-wrap
 • håndfull salatblader
 • 1 vårløk, hakket
 • 25g feta, smuldret
 • 75g tilberedt og skrelt reker (erstatning falafel for vegetarisk versjon)

Metode

 1. Legg avokado i en bolle med sitron- eller limejuice. Grovt mos, legg til tomat, koriander og krydder.
 2. Varm omslaget i mikrobølgeovnen i noen sekunder. Spred avokado-blandingen nedover i midten, spred over salatbladene, vårløk og feta, og avslutt med reker. Rull opp og server.

Ernæring: 452 kalorier, 22g protein, 32g karbohydrater, 24g fett

Redaktør Og Forfatter.

Del Med Vennene Dine
Forrige Artikkel
Neste Artikkel

Skrive Inn Din Kommentar